От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 24

• 71 794
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
Не можах да изчета всичко,та мога да си поръчвам от английски сайтове и да ми ги доставят,така ли? Преди си поръчвах на адрес на роднини и ми ги пращаха,но не са вече там.Имам английска карта.Как става?

# 541
  • Сф
Не е нужно да четеш всичко, прочети само първия пост в темата.

# 542
  • пустинята Гоби
В повечето сайтове може да се поръчва с българска карта.

# 543
Не е нужно да четеш всичко, прочети само първия пост в темата.

Да намерих един сайт,но някак не ми се вярва.Би било чудесно,че съм свикнала само от там да пазарувам .

# 544
  • Варна
И на кое точно не ви се вярва Grinning. От години ползвам превозвачи и до сега греда не съм имала.

# 545
  • София
Здравейте дами,
Имам затруднение да поръчам от next.co.uk.
Направих си нова регистрация,тъй като не успях да вляза в моята и от там не успявам да въведа адрес за доставка на GGBG. Някоя от вас поръчвала ли е скоро?

# 546
Аз така и не успях да се справя с Boots, отказаха ми поръчките постоянно с всякакви адреси.
Намерих една страница във фб, до 13 септември имат безплатна доставка до България, имат лично предаване във Варна и София и поръчах чрез тях, 3 лв за паунд.
Ще пиша, ако някой се интересува, дали съм доволна от спедицията им.

# 547
Здравейте! Направих поръчка от английски сайт с ggbg.  След няколко дни от dhl ми пратиха мейл, че пратката ми е задържана на митница и дължа 55 евро такса за освобождаване. Платих я и на следващия ден я доставиха на адреса на ггбг в Германия. Вчера видях, че превозвача също ми иска такава сума - платени митнически такси. На някого случвало ли му се е такова нещо? Защо след като е платена веднъж от мен превозвача иска да му я платя пак? Писах им мейл, утре ще им звъня, но тази мисъл не ми дава мира, защото поръчката не е за малко пари и ако и те са платили таксата също не знам към кого да се обърна.

# 548
  • пустинята Гоби
Защо сте поръчали от английски сайт на адрес в Германия? По принцип за пратки извън ЕС, ако са над определена сума се дължи ДДС и мито, но никой от нас не плаща такси за стоки от Англия, които се поръчват до адрес на превозвач в Англия.

# 549
Поръчани са до Германия, защото като въведох адреса им в Англия ми изписа, че не е валиден и не могат да го доставят. Нямам проблем с митото, а с това, че ми го искат два пъти.

# 550
Поръчани са до Германия, защото като въведох адреса им в Англия ми изписа, че не е валиден и не могат да го доставят. Нямам проблем с митото, а с това, че ми го искат два пъти.
Питай GGBG. Ние откъде да знаем? Вероятно и те са платили и се е получило дублиране на плащането.

# 551
Имат Next  през март, юли-август и декември SALE 😃

Boots доставят само до англ адрес . Тс необходимо е да използвате фирма куриер до България.

# 552
  • пустинята Гоби
Сигурна ли сте, че и двата пъти сте платила мито? Както вече писах, ако стоката е над определена сума се дължи мито и ДДС. Да не би това да е платено?

Какъв е смисъла от превозвач, ако се плаща мито и ДДС?

# 553
И аз се интересувам към развръзката.

# 554
  • Шумен
Здравейте!
Имам проблем с превозвача "Доставка от Англия". Имам пратка, която е доставена на съседния до тях адрес, защото са я доставили в неделя, когато офисът не работи. Имейли писах многократно и не ми отговарят на имейлите. Звънях в Англия. Свързвах се два пъти. Дадох им координати на адреса на доставката и до там. Вече ни вест, ни кост от тях. Звъня вече няколко пъти, включва се гласова поща. Не четат съобщенията ми във Вайбър и не ми отговарят на имейлите.
Някой с подобен казус?
Как да се справя с тях?
Вече изнагляват доста и ми лазят по нервите.....

Общи условия

Активация на акаунт