От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 24

• 71 772
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Супер са си Габиели. Пролетта и лятото поръчвах много-почти от всеки курс и от Германия и от Англия, не съм имала проблем.
Единствен минус за мен е местоположението и н в Пловдив, но няма пълно щастие.

# 601
  • софия
За мен коректното и нормално отношение не могат да се компенсират с бързина. Всеки има право на собствен (лош) опит.

# 602
Супер са, докато не изникне първия по-сериозен проблем и тогава разбираш, че Бай Ганьо си е направил фирма и никак не обича да решава проблеми, а предпочита всичко да остане за сметка на клиента, а за Бай Ганьо да останат само приходите. Накрая може да получите и някоя сочна псувня, ей така за изпроводяк...

# 603
Супер са, докато не изникне първия по-сериозен проблем и тогава разбираш, че Бай Ганьо си е направил фирма и никак не обича да решава проблеми, а предпочита всичко да остане за сметка на клиента, а за Бай Ганьо да останат само приходите. Накрая може да получите и някоя сочна псувня, ей така за изпроводяк...
Няма нужда отново да го дъвчем това и да се стигне доникъде. Всеки има различен опит. Моят с тях е положителен.

# 604
  • Варна
Аз също съм доволна от тях. След като Доставки Англия започнаха да стъпват накриво ги смених. Офисът им във Варна в момента е малко кофти достъпен,но не е чак драма. Поръчките ми своевременно тръгват с първия възможен курс и са тук за десетина дни.

# 605
  • София
Извинявам се ако не е по темата,но незнам къде да попитам.Поръчах от Англия,но без превозвач.В смисъл пратките ми идват в пощата.Обаче имам сега една пратка,която от 13.10 е в Холандия и няма никакво движение от тогава.Незнам какво трябва да направя...Моля някой ако знае какво се прави да помага.

# 606
  • софия
Какъв е срокът за доставка? Може да не е проблем това зацикляне в Нидерландия.

# 607
На моя син една пратка си отвися в Естония незнайно защо.Дойде с 2 седмици закъснение с български пощи.Бяхме я отписали.Просто тези които пътуват с пощата са многоо бавни.Съжалих че не му я пуснах ,аз с превозвач ,ама нищо пристигна за около 3 седмици и отгоре ,а го даваше 5 работни дни сайта.

# 608
Някой ползва ли услугите на Габиели регулярно за да даде отзив относно бързина и коректност.
Още се чудя дали да премина към тях. В момента съм с GGBG и са ужасно бавни. Иначе са коректни, но не ме устройва по 3 седмици да си чакам нещата.
Пробвайте, без да се отказвате изведнъж.
Аз съм много доволна от тях. За бързината - според както стане, сега гледам, че пратките от ЮК идват до София за около 12-14 дни, но е имало случаи и да се позабавят. Пристигат първо в Пловдив и там се обработват, после потеглят за София, да знаете. Също така сега видях на една от пратките ми за получаване, че те са я разпознали като моя - изпращачът не е вписал ID. За мен тяхната добра комуникация и вежливо отношение са по-важни от ден или два забавяне. Разбира се, всеки сам си преценява кое му е важно и най-потребно.

# 609
  • софия
Вежливото отношение на Габиели е нещо ново. Браво! Дано не е спорадично и единствено, когато няма проблем.

# 610
Може ли съдействие на тези от вас, които са поръчвали дрехи от Next UK, не ми давя да си направя регистрация с адреса на GGBG

# 611
  • София
Може ли съдействие на тези от вас, които са поръчвали дрехи от Next UK, не ми давя да си направя регистрация с адреса на GGBG

Преди няколко години поръчвах, не става с превозвач. Поръчах директно до България и ги доставиха с куриер много бързо.

# 612

Преди няколко години поръчвах, не става с превозвач. Поръчах директно до България и ги доставиха с куриер много бързо.
Най-вероятно говорите за Nextdirect, не за Next.co uk.
Не става да се направи профил от България, не е заради адреса на превозвача. Засичат IP-то и не дават.

# 613
NEXT имат магазин в МОЛ Сердика. Стоката ли е по-различна или цените, имате ли представа (ако сте от София и знаете)?

# 614
Здравеите, имам едно питане за gabieli. При описанието на пратката има цена.. каква цена трябва да въведа, на стоиноста на пратката ли ?

Общи условия

Активация на акаунт