КАУФЛАНД - тема 57

• 41 466
  • 761
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Много странно (да не ползвам друга дума) е приложението на Кауфланд...

Добавих физическа карта към вече съществуващата ми дигиталната и после гледам, че в данните за профила, рождената ми дата е изместена с един допълнителен ден назад.
Пиша допълнителен, защото при регистрацията на приложението също ми измести датата с един ден, та сега са общо два дни разлика.

Тъй като и аз съм регистрирана преди 16.05. не участвам в томболата за колата и не ми е важно, но си мисля дали това няма да е доста голям проблем за някой, който евентуално спечели и данните му по документи не съвпадат...  Thinking

Точно това си мислех и аз. Вчера си рових в профила и гледам, че датата ми на раждане не съвпада с 3 дни.
Направих видео на десктопа ми как регистрирам нов акаунт. Избирам си датата на раждане, запазвам и след това отново си отварям профила да видя какво пише и О, чудо - 1 ден разлика, вместо 29-ти пише 28-ми.

По-късно днес ще им пиша за този бъг.

# 436
И Долче нещо спомена за различни дати? Thinking

# 437
  • Бургас
Я всеки да си провери датата на раждане дали в приложението или в сайта като си влезете, цъкнете си на профила и споделете. При мен стои сиво, не може да се променя тази грешна дата.

# 438
И Долче нещо спомена за различни дати? Thinking
Дева😆, тъкмо това щях да пиша и аз...Почти убедена съм, че момичето ме регистрира с правилната ми рожденна дата, все пак и аз гледах какво натиска на екрана и ми се стори, че натисна, където трябва...А като влязох в профила си от вкъщи, вече рожденият ми ден беше с 1 ден преди датата ми.🤔🤔  Някой май беше споменал, че рождената дата не може да се променя- тогава наистина при евентуална печалба ще излезе, че данните не са точни...И какво се случва после?🤔
ВсеТая, явно вече станахме твърде много с изместена дата с 1 ден по-рано...Трябва да е бъг...
От офертите с картата се възползвахме еднократно от бананите и краставиците, 1 стик дезодорант на Фа взехме и с купон 5 броя от макаронените. Реално, тези неща щях да ги купя и, ако бяха на обичайна промоция. Някои видове макаронени зареждам често с по 4-5 пакета, ако са на добра цена (примерно звездички и кус кус, защото при тях няма голям избор). Буквички отдавна не купувам (а детето обичаше)- просто тези, които виждам са все от най-най-обикновените..."нишестени", от мека пшеница, разваряващи се...с две думи, макаронените по вида ги познавам  дали ще се харесат вкъщи или не. 🙂
Допълвам- в приложението съм си с точната рождена дата. Свалих го около 10-11 април; първата касова бележка е от 12.04.2022 г.

# 439
При мен са ок и двата профила. И създадения преди 16.05. и този след са с коректна дата на раждане. Но и двата са електронни, без физически карти към тях.

# 440
  • Варна
Когато регистрирах карта пластика на сестра ми също има разминаване с един ден.

# 441
Сега като заговорихте за изместените рождени дати, реших да погледна и аз - и при рождената дата на моя мъж, и при моята има разминаване от 2 дни. Изместени са напред. Нямат опция за коригиране. И двете карти са дигитални, моята регистрирана след 16.05, а на моя мъж - преди 16.05.
Чудя се дали да им пиша и къде.

# 442
И аз сега погледнах,и на мъжа ми е с един ден назад като отворя профила през приложението,но през сайта си е добре датата.Не е добавял пластика.
Иначе 5 пъти въртим колелото и нищо Grinning То да сме каръци,ама чак пък толкова ;д

# 443
  • Бургас
Ето видеото-доказателство, което ще пращам на Кауфланд по повод грешните дати на раждане

https://streamable.com/dz0out

# 444
  • оттам, откъдето започва България
Регистрирах се в мобилното приложение на 10.04.
При мен няма проблем с дата, месец и година на раждане - и в сайта на Кауфланд (през лаптоп) и в мобилното приложение. Все още не съм добавяла пластика.

# 445
Регистрирах се в мобилното приложение и датата на раждане ми е с два дни напред. И в сайта е грешна. Абсолютно съм сигурна, че посочих вярната дата...

# 446
Моята дата си е точна.
Но имам само дигитална карта и е от април.

# 447
  • София
Как сте прибавили картите? Вчера служителка ми ги присъедини, не иска да ми ги даде така. Само сканира баркода и бяха готови. РД си стои, както беше зададен.

# 448
Аз имам дигитална карта от преди и пластика от тази седмица. Датата ми на раждане е вярна.

# 449
Стига с тези карти!

Общи условия

Активация на акаунт