КАУФЛАНД - тема 57

• 41 462
  • 761
  •   1
Отговори
# 555
  • Велико Търново
Долче, какви са тези цени? Аз ли не съм догледала в магазина нещо... Ох!

# 556
Трябва да направят папка в приложението да си събираме детелинките, може да ни донесат късмет другаде. Joy

# 557
Долче, какви са тези цени? Аз ли не съм догледала в магазина нещо... Ох!
Не се отказвай още от първия път от К. Но цените, които Долче цитира са вечер, след 21 часа.

# 558
SKK, вечерни са тези цени в Кауфланд. В нашия магазин и преди 21 ч често започват да намаляват, някои неща и след 19 ч съм намирала намалени. Във всеки филиал правят различни намаления. 🙂
Преди няколко месеца от нехранителни намаления си бях взела 10 чифта чорапи за 1,80 лв. Но тези находки ги откривам по-рядко. Има си изгодни предложения в Кауфланд, макар да си имам някои любими неща от Лидъл...😃

# 559
Някъде има ли информация за първата кола ..
Теглена ли е..
Къде ще се споменават печелившите 😅😃

# 560
Явно още и служителите на Кауфланд не са разбрали всичко за новите правила и не правят много разлика между промоции с карта и с купон Simple Smile Бях решила да си купя кана за филтриране на вода от промоциите с карта. Пред каните обаче имаше етикет - активирай купон. Поогледах се за служител, за да попитам кое е вярно - информацията в приложението или на рафта, но така и никой не се появи. На касата се оказа, че намалението се отразява след сканирането на картата, но може да има хора, които са се отказали да си купят кана, защото не са намерили купон за нея...

# 561
…нека сме реалисти за 12-13 лв  както е в случая няма как да купим нещо качествено
Много изгодни евтини неща съм си купувала от Кауфланд. С червения им етикет. Веднъж бях взела една торта от 20лв намалена на 5. Да, беше на края на срока за годност, но той не беше изтекъл. И ние си я изядохме същия ден.

# 562
  • в сърцата на децата <3
Сега кое е вярното 🤔

# 563
В общи условия също пише 10 точки.

# 564
Верно е гадно кремата на Вълчев Tired Face

# 565
И аз съжалих, че взех кремата.
Преди не беше такава. То затова е намалена явно.. Кой знае какво ни пробутват.

# 566
  • Бургас
Аз си взех от насипното крема сирена на Olympus. Женичката доста се бори докато ми го сложи в кутия Grinning Супер гъсто е. Препоръчвам

# 567
На Олимпус миналата година редовно кутийката се продаваше на 50% и аз го харесвам, сигурно ще взема насипно.

# 568
Извара на Олимпус от Кауфланд беше много зле и не ми се рискува с крема сирене. То не е само да е мазна буца, а и вкус на сирене трябва да има. Такова крема сирене, каквото имаше преди 20 години, предлага ли някой? Или направо към добрите извари да се насочвам.

Стъклените термочаши от тази седмица държат ли напитката топла и за колко време? Металната на Бенетон се справя, но в стъкло не знам дали се получава.

# 569
Соул, да ти насоча вниманието и към скир-а. На Била марката ми харесва, Еxquisa също.

Общи условия

Активация на акаунт