КАУФЛАНД - тема 57

• 41 397
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
И в двете приложения има изход. Погледни внимателно.

# 691
И аз много харесвам кетчуп вкуса на чипса

# 692
Горе вдясно, не е "Изход", а а нещо като "Отписване".🙂 Това за излизане от профила в  moiat.kaufland.bg, не за приложението.

Последна редакция: пт, 27 май 2022, 07:41 от dolce miele

# 693
Като влезете в "Още" има бутон " излез от своя профил"

# 694
При положение, че на рожденици дават бонбони за 1ст. мен какво ме спира да си направя 50 акаунта и да им ги обера всичките? 🤣

Тарикати винаги ще има. Виждаме  ги такива ежедневно по пътищата. Виждаме ги ежедневно паркирали на местата за майки с деца или на инвалидните такива. Подобни тарикати източват здравната система, социалната също. За ТЕЛК пък да не говорим. Разни хора, разни идеали.

Отговорът на Кауфланд по повод грешните дати на раждане:

Приложението им е ново и постоянно бъгва. Кой ли го е разработил?!
Още сега ще им пиша да ми коригират датата. Искам и аз за рождения си ден да получа комплимент от тях кутия бонбони. Както писа една потребителка тук.

Последна редакция: пт, 27 май 2022, 11:25 от Mia Rulana

# 695
При нас бонбони за рожденици за 1 ст няма. Изобщо няма- нито бонбони, нито празно място или етикет с цена...🙄 Надявам се, че ще заредят...има около месец до рождения ми ден...😃
Днес консерва с люти сардини, 2 малки сметани, земели...
И пак...честита ми детелинка!🤣🤣🤣 Не стига, че чак сега пристигна шансът да въртя колелото...😆 Преди това не ми се зареждаха изобщо касовите бележки...🤪

Последна редакция: сб, 28 май 2022, 01:38 от dolce miele

# 696
Новата брошура ⚘

Още една брошура 👇
Двуседмична валидност-до 12.06

Последна редакция: сб, 28 май 2022, 00:27 от lenak

# 697
  • Бургас

От къде ги взимате брошурите, ако не е тайна?

# 698

От къде ги взимате брошурите, ако не е тайна?
От сайта им Kaufland.bg/broshuri.Само сменяте цифрата(в линка) на тазседмичната брошура с една и получавате новата брошура (след полунощ в петък).Когато ме цитирате можете да видите как ги вкарам в този им вид(по-голям шрифт за улеснение при кликване от телефон,смяна на цвят(червено за Кауфланд) и как настройвам линкът да насочва към сайта,а да казва нова брошура),слагам и някоя емотиконка за по-весело и така.Доста е лесно🙂(по-лесно от Лидъската брошура-там е дата от и до ).Всичко съм го видяла тук(във форума).Хубава вечер!😴

Последна редакция: сб, 28 май 2022, 01:23 от lenak

# 699
Забравих да кажа...едни зелени микрофибърни кърпи Dolly...в Кауфланд цена 1,89 лв, намалени по 99 ст. ги купих аз. Днес в кварталния супермаркет ги видях на редовна цена 85 ст.😉
Разтворимото кафе Сантос хубаво ли е (за кафе от този ценови клас)?

# 700
  • в сърцата на децата <3
Долче, кафето според мен си е... Кафе 😂 Не е лошо, не е "уау".
От новата брошура ще си взема ножчета за сабления трион, нищо друго не ми хвана окото. Може би и от малките сладоледчета ще взема да има за децата.

# 701
Прави впечатление, че на много от нещата от постоянен асортимент пише за цена "само" и липсва задраскана редовната цена.

# 702
  • Pazardjik
Прави впечатление, че на много от нещата от постоянен асортимент пише за цена &quot;само&quot; и липсва задраскана редовната цена.

То това им е редовната цена

# 703

То това им е редовната цена

На кое?

# 704
  • Pazardjik
На стоките с етикет „ само ”

Общи условия

Активация на акаунт