КАУФЛАНД - тема 57

• 41 386
  • 761
  •   1
Отговори
# 705
Артикули с цена “само” са така наречени постни или специални предложения. Те не присъстват в асортимента на магазина редовно, а са до изчерпване на количествата. Често те са с по- голям грамаж , литраж. Напр. Persil за 100 пранета.

# 706
Тази брошура ми идва една идея по-скучна от сегашната,но може пък да успея да намеря нещата,които си набелязах(тази седмица нито кашкавал ,,Елена",нито сладолед-нямаше дори един вид,дори ,,Boss",който и с намаление е по-скъп го нямаше,а най-ми се искаше ,,Черноморец",че обичам бонбоните им; кокосово масло мислех да си взема,заради добрата цена,но имам едно преполовено и едно неотворено и се отказах и други неща имах набелязани, но ги нямаше🥲,само боровинките от днес си взех и съм най-радостна за тях).И при нас доста често ги няма бомбоните за рожден ден(празно стои),дано ги заредят.
От следващата седмица яйца L(в супермаркета до нас са на намаление S за 24,изгодни ми се виждат тези L),кори,мюсли,може някой сладолед,ако има(все пак си дойде сезона🙂🍦),не се надявам много,но...Взимали сме Jimmi's торта миналата година(четох добри отзиви във форума)хубава беше,бяла,мисля ,,Raffaello";розови домати от четвъртък,грозде,грейпфрут(ако видя хубави отзиви тук),моркови в събота(в Лидл преди няколко месеца бяха на 0,66,хубаво щеше да е пак да на толкова или поне за повече дни). От втората брошура(двуседмичната) малиджано(,,Гурменица"),още като го видях си спомних,че съм чела някъде за нея Какво ще купя отново? (2). Тази седмица лиметите са намалени на 0,49(от 0,79),другата седмица са ,,само" 0,49😂.Преди няколко месеца имаше сливи така,в две поредни седмици едната захранвана цена,другата само и стоят на едно и също място,произход един и същ,питах служител каква е разликата и ми казаха,че нямало🤷🏻‍♀️
Вчера при въртенето на колелото ми се падна първа награда ето това десерче,след повече от 10🍀 и днес отново 🍀
Скрит текст:
Ще чета отзиви(най-вече за плодове и зеленчуци) и може и други неща да си набележя,както винаги🙂
Хубава седмица!💛🌼

Последна редакция: сб, 28 май 2022, 14:00 от lenak

# 707
Аз харесах някои неща. И чушки ще взема, ако  в магазинчето за зеленчуци не са по-евтини. 🙂

# 708
Долче, аз пробвах кафето Сантос, на цена 5 лв. Преди 3 месеца,  да кажем..
Не ми хареса изобщо, изпих си го, не съм придирчива,  но НЕ , не бих повторила..
Зареждам си Нескафе, когато има промо и си ми е Ок 🙂😉

# 709
Руската салата от 23стр.хубава ли е?
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 28 май 2022, 19:11 от xediwad950

# 710
Този Персил 100 пранета съвсем скоро беше на същата цена, 26.99, без промоция. Очевидно такива нестандартни опаковки са си с твърда цена, просто ги включват периодично в брошурата.

Яйца, фурми, лак за коса и джинджифил си набелязах.

# 711
Софи, благодаря за отзива.🙂 Аз обикновено купувам разтворимото кафе с марките на Кауфланд и Лидъл (тези по 5,99 лв, но лидълското вече е 6,99 лв🙄). Нескафе купувам само, когато е промо пакет с чаша за фрапе или на пакетчета за навън.
Каква е разликата между Нескафе Класик и Нескафе Голд? Заради пакетчетата питам, за навън искам. По принцип, фаворитът ми е Нова Бразилия Крема на пакетчета, обаче в Кауфланд ги няма...Иначе 2 в 1 и 3 в 1 имат много видове...🤨

# 712
Софи, ти тогава май заради чашата го купи? Някой питаше, бях писала, че нищо особено не е. И аз купих веднъж, отдавна. Но повече не повторих.
Долче, какво е това Голд, на пакетчета? Аз май не съм виждала? От Нес кафе класик на пакетчета ми харесва това с кафява захар. То аз по принцип рядко пия 3/1, но като ходя някъде искам да си имам налично кафе. И в работата си държа запаси, че някой път няма вода и не работят машините.

# 713
Разтворимото кафе Сантос, не съм виждала с чаша.
Взех на промо от типа 1,2, 5, 10 лв.
Беше точно5 лв. Буркан от 250 гр.същото като в сегашната брошура.
Взех го за проба и за ниската цена, но НЕ си заслужава изобщо..
Не ми хареса....
Нескафе Голд е една идея  по- силно и по- ароматно, аз поне така го усещам 🙂

# 714
Дева, щом има в нашия филиал Нескафе Голд, няма начин във вашия да го няма!😄 Пакетчета с разтворимо кафе са, няма други добавки, само кафе. По 24 ст. са, а пакетчетата с Нескафе Класик са по 20 ст. (засега). Любимото ми Нова Бразилия Крема го има само в буркан в нашия филиал, на пакетчета го купувам от други магазини (Т-маркет, кварталните супери)- беше 20 ст, сега стана около 23 ст.

Последна редакция: сб, 28 май 2022, 22:17 от dolce miele

# 715
А, затова не го знам, Долче. Аз 3/1 купувам.

Софи, имаше, след скока на цените. Сантос, не знам колко грама, с чаша. Някой питаше дали е хубаво, че чашата му беше харесала.

# 716
Аз 2 в 1 и 3 в 1 дори не поглеждам от доста години...🙂 Пия кафето без захар и със сметана (животинска) или мляко.
Нова Бразилия Крема, разтворено в топло мляко, много ми харесва.❤ В студено мляко също не е зле, но май не се получаваше пяна тогава.

Последна редакция: нд, 29 май 2022, 12:22 от dolce miele

# 717
  • оттам, откъдето започва България
Артикули с цена “само” са така наречени постни или специални предложения. Те не присъстват в асортимента на магазина редовно, а са до изчерпване на количествата. Често те са с по- голям грамаж , литраж. Напр. Persil за 100 пранета.

Според моите наблюдения (нали ми е квартален магазинът) това са артикули с редовна цена. Нито са постни, нито специални предложения.

# 718
Момичета, отзиви за тази гривна имате ли? Интересува ме дали мери вярно крачките и калориите?

имах преди време, мерят що годе вярно, но се развалят доста бързо, на около година плюс, минус малко искат смяна с нова

# 719

Според моите наблюдения (нали ми е квартален магазинът) това са артикули с редовна цена. Нито са постни, нито специални предложения.

Аз още в първото си мнение казах, че артикулите са редовен асортимент и е посочена само намалената цена. Например нескафе 3 в 1 10 броя. Редовната цена май беше 3,99, а в брошурата пише само 2,29.
Или зехтинът от първа страница - само 11,99 - това е промоционална цена, не редовна и не е специално предложение.

Общи условия

Активация на акаунт