КАУФЛАНД - тема 57

• 41 148
  • 761
  •   1
Отговори
# 720
Днес свинските флейки бяха свършили. На тяхно място имаше бут на цена от 12 лв за кг мисля.

# 721
Случайно хванах вечерните намаления на ПиЗ снощи в 20:30 .  Всичко замина по количките за 5 минути Joy салати по 25 ст. Малко корнишони по 39 и моркови за 15 ст/кг взех.

# 722
Имам да ви чета 10 страници, обаче да кажа че спестих едни 8лв. Щях да взимам торта гараш от К. Сетих се първо да взема едно парче от сладкарница захаро за 3лв за проба... въъй..ма аз такава торта не харесвам бе... каква заблуда...Лидл и химическата смес от техните торти амбелино ли там една друга гараш ми е изкривила представата за вкус и Торта гараш...
Отидох на друга сладкарница и се почерпих със саралия и френски еклер. Вкусотия!!

# 723
И аз събрах детелини за цяла салата, поне някакви проценти да даваха намаление на нещо, така е доста безсмислено.

# 724
  • оттам, откъдето започва България
Крем Медико Идеал при нас е  на 0,30 лв. Срокът му изтича този месец. Simple Smile
Снощи юфка Брей - 0,55 лв.

# 725
Припомнете ми, мелят ли месо в магазина, че сега с новата подредба на витрините с обслужване не съм обърнала внимание?

# 726
  • в сърцата на децата <3
Никога не съм виждала да мелят на място там...

# 727
Преди отказваха да мелят месо. Насочват към смляната кайма. Скоро не съм питала.

# 728
  • София
Един път купих готова смляна кайма от Кауфканд, повече няма да повторя.

# 729
  • оттам, откъдето започва България
Amiamo, +1.

# 730
Аз искам да взема скумрия утре, обаче ако не е в тарелки, а от витрината...не знам, не купувам така от Кауфланд по принцип.

# 731
  • в сърцата на децата <3
Във филиала, в който пазарувам най-често, няма щанд. Понякога минавам през друг, който има. И какво ми прави впечатление? Рибата им е размразена, не охладена. Може и да има някой шаран охладен, но другата риба е размразена, скаридите също... Предпочитам да мина през Метро за прясна, вместо тези.

# 732
Соул, точно на рибния щанд много ми харесва как опаковат рибните продукти. 🙂 Досега не съм имала несполучлив покупка. Бяха намалили веднъж скаридите на 5,99 лв/кг- взех малко, защото реших, че са миризливи/развалени, после съжалих, защото бяха супер.
Snow, няма проблем в размразената риба. Важно е колко време след като е размразена се яде. Размразената скумрия или хек от К. или от Л. много се харесват вкъщи. Да ти кажа, дори в Италия в магазините за риба продават и размразени риби, скариди и прочие. Хората не се притесняват да ги купуват (а говорим за морски град, където се носи много прясна риба). Недостатъците на замразената риба е, че не  име да се замразява повторно (е, някой може и да си я замрази и едва ли ще му стане нещо, но по принцип е добре да не се прави). 😃
Любопитно ми е коя филтриране кана беше намалена...В брошурата пишеше Джаспър, в приложението- Арктик...🤔🤔

Последна редакция: нд, 29 май 2022, 23:35 от dolce miele

# 733
Вземали ли сте този сладолед на собствената марка на Кауфланд?Нали Лидл и Кауфланд са със един собственик,обаче не съм чела такива добри отзиви както за лидлските сладоледи
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 01:04 от xediwad950

# 734
Долче, знам как опаковат, първия път бях много впечатлена. Обаче ме вълнува какво се е случвало с рибата преди опаковането. Имам ужасен опит с една тяхна херинга. Но междувременно много вдигнаха нивото и...ще видим. Все пак предпочитам тарелките.

Общи условия

Активация на акаунт