КАУФЛАНД - тема 57

• 42 092
  • 761
  •   1
Отговори
# 210
В Метро кило масло тяхна марка е на 20 лв в новата им брошура

# 211
Колко е маслото на ЕлБи?
Лурпак е намалено на 4.39

# 212
  • в сърцата на децата <3
А какво се случи с натрупването на точките? Колко време са валидни?

# 213
А какво се случи с натрупването на точките? Колко време са валидни?
Някъде в сайта мернах,че ако останат неизползвани са валидни  1 година

# 214
1 год от натрупването са валидни точките.

# 215
Набързо минах през магазина ,че възрастните ми комшии ме помолиха да им взема 2 кутии сирене и други дребни неща. Още преди 8 сутринта опашки за карта и магазина беше необичайно пълен като за толкова ранен час,предполагам по-къдно през деня из всички магазини ще е лудница,та който ще ходи да се подготви Grinning

# 216
Вчера в ранен следобед беше празно.

# 217
Някой купувал ли е от Кауфланд Raffy сладолед(намаления тази седмица 2 за цената на 1)?Вкъщи го  харесаме,но не сме купували от Кауфланд, а четох отзив (от 2017г.,но...) в темата,,Какво няма да купя отново" , че са го купили точно от Кауфланд на промоция и е бил ужасен. Оставям линк към отзива в другата тема

# 218
Някой купувал ли е от Кауфланд Raffy сладолед(намаления тази седмица 2 за цената на 1)?Вкъщи го  харесаме,но не сме купували от Кауфланд, а четох отзив (от 2017г.,но...) в темата,,Какво няма да купя отново" , че са го купили точно от Кауфланд на промоция и е бил ужасен. Оставям линк към отзива в другата тема
Ние редовно купуваме, когато е на промоция и проблеми не сме имали. Вчера пак взехме, но не сме го пробвали все още.

# 219
  • Стара Загора
Знаете ли дали в някой от филиалите на Кауфланд в Ст. Загора има каси за самообслужване?

# 220
  • Бургас
Националния телефон на кауфланд прегря и сега казва, че имат технически проблеми Grinning

# 221

От тогава доста сладолед е изтекло Simple Smile Може да е лоша партида,нарушен температурен режим, прекалено очакване за вкуса и т.н.
Миналото лято купувах, беше хубав.

# 222
Това с отзивите е сложна работа. Има хора, които харесват качествена храна. И шир потреба продуктите не им харесват, пишат отзиви, а то нищо му няма на продукта, просто си му е това нивото.

# 223
  • София
Тъкмо направих първата успешна покупка с картата.
Е, сирене нямаше, както и очаквах, но взех от мини доматите Рома в кофички, че малкото умира за тях, банани, тиквички, късоплодни краставици. Това май с намаление.
А, купих и прах Есекс. 12 лв за 100 пранета. Бива ли го?
От рулетката нищо за мен, но късметът ми винаги е такъв. Simple Smile

# 224
Не знам бива ли го, скоро не съм ползвала. Но купих от предната промоция, 15 лв. Но не съм го отворила.
Чак не мога да повярвам, че сега е намален, всички други неща са увеличени.

Общи условия

Активация на акаунт