КАУФЛАНД - тема 57

• 41 476
  • 761
  •   1
Отговори
# 480
Аз да попитам: ММ си изтегли приложението на Кауфланд, но няма Кауфланд карта.
Какво е объркал, че не му се получи?
Аз вчера имах проблем - изтеглих го приложението, инсталирах, деинсталирах и пусто няма карта. Махнах профила и наново всичко с друг мейл ( че не ми се чакаше 48 ч за да го доизтрият) - тогава още при създаването на акаунта ми излезе картата. Много се бях ядосала - само натискам тъпия бутон : Вземете карта ( или нещо подобно) и нищо не се случва. Дори четох 10-на страници назад тук, но никой не изскочи със същия проблем.
Да, вчера и с ММ ставаше така и аз за това питам тук, да не би да има нещо друго, което не прави както трябва.

# 481
  • София
Аз да попитам: ММ си изтегли приложението на Кауфланд, но няма Кауфланд карта.
Какво е объркал, че не му се получи?
Аз вчера имах проблем - изтеглих го приложението, инсталирах, деинсталирах и пусто няма карта. Махнах профила и наново всичко с друг мейл ( че не ми се чакаше 48 ч за да го доизтрият) - тогава още при създаването на акаунта ми излезе картата. Много се бях ядосала - само натискам тъпия бутон : Вземете карта ( или нещо подобно) и нищо не се случва. Дори четох 10-на страници назад тук, но никой не изскочи със същия проблем.
Доста хора имахме този проблем. Коментирахме го назад. При мен се реши с регистрация с мейл, а не с телефон.

# 482
На информацията на нашия Кауфланд има момче,което прави само регистрации и е само с телефонния номер, не иска имейл.Точно за две минути на човек.Пластики нямаха, свършили.

# 483
А някой знае ли как мога да си сменя паролата?

В менюто на приложението не виждам такава опция. Все пак успях да я сменя през страницата на Кауфланд с еднократната парола на мейла, но не ми се вижда логично това да е единственият начин.

# 484
Аз не мога да разбера какво всички са пощуряли с тия карти на Кауфланд.
Имам си и аз, де, но не ми е удобно да търся конкретен продукт. Винаги съм взимала което е с най- ниската цена. Имам натрупани бая точки, но не мога да пазарувам с тях, за да ми намалее сметката. Трябва да си взема точно определени неща като отгоре на това плащам за тях. Защо са ми тогава тези точки?!

# 485
За твоят модел на пазаруване не върши работа😉, но останалите избират определена  марка, определен състав и т.н. 
Аз също имам натрупани точки и нито една не съм похарчила по простата причина, че предложенията до момента не представляват интерес за мен - някои продукти изобщо не ползвам, а от други имам налични. Важното е , че сме в играта 😉, точките имат 6 месеца срок за използване, а промоционалните продукти обикновено са поставени на магистралните пътеки с идеята точно в тях да се спънеш😄

# 486
Извинявам се, но Кауфланд този път имаха много добра организация откъм мазните боеве Wink имаше поне 5 огромни палета с олио. Служители който стоеше при при олиото и насочваше хората къде е промоционалното. 2 места за регистрация на карти, едното беше пред магазина. Взех всичко от списъка и почти всички каси работеха.

# 487
Аз не мога да разбера какво всички са пощуряли с тия карти на Кауфланд.
Имам си и аз, де, но не ми е удобно да търся конкретен продукт. Винаги съм взимала което е с най- ниската цена. Имам натрупани бая точки, но не мога да пазарувам с тях, за да ми намалее сметката. Трябва да си взема точно определени неща като отгоре на това плащам за тях. Защо са ми тогава тези точки?!
Маркетингови стратегии в полза на кауфланд. Прах в очите един вид. Идеята е да имаш достъп до седмичен купон за продукт...който да приложиш след време , като можеш да изчакаш продукт който ти харесва. Аз така разбирам, може да греша. Накрая пазариш много, за малка "награда". Която обаче си я плащаш на почти нормална цена.
 При лидл+ получаваш купон от скреч ако завъртиш рукетка и спечелиш ~50% шанс. И то добри попадения като 1ст вафла, 1ст меденка и др. 50% от продукт.. С времето се натрупва и си взела 10 вафли безплатно например, това са 5лв спестени...т.е. Реални награди без да чакаш и без да плащаш за тях,  неограничен брой пъти..няма точки. Или печелиш, или не.
Или седмични купони. Отгоре на това се стремят да ти предложат специализиран купон или два специално за теб на базата на предишни пазарувания..не им се получава много за сега..но са по добре от К.
Но Кауфланд сега с тази карта са таргетирали хубави продукти на хубави цени. И с това зарибяват. В лидл седмичните купони повечето никой не ги купува нито иска...

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 12:57 от Didity02

# 488
 PeacockLove в кой филиал беше това? Аз пазарувам на Липник и се чудя да ходя ли?!
Има добра оферта за Печена шунка на Майстор Цветко и сладоледа ме изкушава, краставиците също. Олио, ако има.

# 489
Вчера си рових в профила и гледам, че датата ми на раждане не съвпада с 3 дни.
Като ви четох и реших да си проверя профила. И моята рожденна дата не е тази, която аз собственоръчно въведох при регистрацията. Подмладили са ме с няколко дни 😀

# 490
 PeacockLove в кой филиал беше това? Аз пазарувам на Липник и се чудя да ходя ли?!
Има добра оферта за Печена шунка на Майстор Цветко и сладоледа ме изкушава, краставиците също. Олио, ако има.
Дружба

# 491
Здравейте, мигрирам от редиците на Лидл фенове, към тези на Кауфланд.
Ясно е цените са единия от мотивите, другия е цялостната кофти политика към клиента. Не че в К очаквам червен килим, но все пак ще опитам.
Не е много лесно да се избяга/мигрира, все пак Lidl и Kaufland са на един и същи собственик. Stuck Out Tongue
Разликите са "козметични"...   

https://en.wikipedia.org/wiki/Schwarz_Gruppe

# 492
Разликите са от земята да небето. Като се почне от големината на паркинга и се стигне до позиционирането на етикетите.

# 493
Знаем, но е осезаема разликата. Постепенно Кауфланд набраха точки спрямо Лидл. В Кауфланд отивам с мисълта, че всичко, което е в списъка ми ще го намеря. В Лидл - вече не . Персонала е много различен. Площта, паркинга

# 494
Аз съм забелязала че в Кауфланд стандартната цена без промо е по висока от тази в кварталният ми магазин за доста неща. Лидл имат по ниски цени но качеството последно време не е това за немалко продукти. Обаче сега Лидл се говори че са първенец във вдигането на цени, същевременно Кауфланд атакува с промоции с карта и всичко се измести там.
Аз си пазарувам и от 2та. Абе където ми предложат кутия бонбони за 1ст там отивам Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт