КАУФЛАНД - тема 57

• 41 411
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
Мале, днес един мъж беше опънал жена му да бута една количка с бири. И двамата бутаха яката. Чак я съжалих. Сигурно имат заведение.

# 676
Пийк, тъкмо ми стана интересно, че "мъж опънал жена му в Кауфланд". 😂 Пък то за бири било. 😬

# 677
  • в сърцата на децата <3
Мале, днес един мъж беше опънал жена му...
С вдигнати вежди очаквах финала на изречението 😂

# 678
Мале, днес един мъж беше опънал жена му...
С вдигнати вежди очаквах финала на изречението 😂
JoyJoy
И аз видях една такава двойка опъвайки пълна количка бири,та явно днес много жени са били ощастливени Joy

# 679
Клиент съм на К, откакто съществува. И без карти и детелинки. Има си достатъчно хубави промоции.
Билла никога няма да ме привлече, каквито и карти да има.

# 680
То и аз не ходя в Кауфланд заради колелото. Предпочитах преди Лидъл, от Кауфланд купувах нещата, които са ми трябвали след посещението в Лидъл. Често посещавам и двата магазина. Никоя карта не може да ме насочи само към единия магазин.😃 Купувам откъдето ми е най-изгодно спрямо състава и грамажа, който искам да имат продуктите...
Но и не виждам смисъл от това 1 човек да печели продукт за 1 ст, а 1000 други (примерно) да получават детелинки...

Последна редакция: пт, 27 май 2022, 12:47 от dolce miele

# 681
Направо ѝ беше станало лошо на жената. Паркинга под наклон, тя се бори с количката.

# 682
  • Бургас
Отговорът на Кауфланд по повод грешните дати на раждане:

Ако не виждате изображението цъкнете ТУК

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 22:40 от ВсеТая

# 683
Ех, колко народ ще трябва да им пише...за да въвеждат ръчно.😄

# 684
  • Бургас
Аз друго се зачудих. При положение, че на рожденици дават бонбони за 1ст. мен какво ме спира да си направя 50 акаунта и да им ги обера всичките? 🤣

# 685
Всеки път трябва да си триеш профила и да си правиш нов, ако имаш и натрупани точки горят.Леко ми е безсмислено заради едни бонбони за 1 ст.

# 686
  • Бургас
Всеки път трябва да си триеш профила и да си правиш нов, ако имаш и натрупани точки горят.Леко ми е безсмислено заради едни бонбони за 1 ст.

Аз имам 3 акаунта вече. 1 създаден с телефонен номер, а другите с 2 имейл. Нито 1 точка не съм загубил.

Говоря за нови акаунти.

Нищо няма да трия. Grinning

# 687
Кой вкус ви е любим за чипс Ruffles?Преди време си взех Heinz кетчуп и беше много хубав,наситен вкус 😻 и сега искам да опитам някой друг

# 688
  • Бургас
Кой вкус ви е любим за чипс Ruffles?Преди време си взех Heinz кетчуп и беше много хубав,наситен вкус 😻 и сега искам да опитам някой друг

Барбекю много ми харесва също Simple Smile

# 689

Аз имам 3 акаунта вече. 1 създаден с телефонен номер, а другите с 2 имейл. Нито 1 точка не съм загубил.

Говоря за нови акаунти.

Нищо няма да трия. Grinning
Е как влизаш с тях? Аз в приложението никъде не виждам "изход", за да мога да го ползвам с друг акаунт.
И в Лидл-ското също не виждам,но чат-пат автоматично ме изхвърля и трябва пак да си влизам.

Общи условия

Активация на акаунт