КАУФЛАНД - тема 57

• 41 140
  • 761
  •   1
Отговори
# 735
Соул, нямаш гаранции какво се е случвало с рибата и преди да попадне в тарелките...🙂
Тази вечер повечето хора имаха в количките салати😄 Аз взех 4 салати Романа по 27 ст. и 2 броя айсберг по 39 ст. Можех и още да взема, в много добро състояние бяха, но реших...нека да има за повече хора.😁
Като минавах покрай Информация, чух да обясняват на човек, че картите се правели до 19 ч...🤔🤔 Той май искаше да си вземе и да си я регистрира вкъщи...

# 736
Аз продължавам да не виждам смисъл от тези карти…. и продължавам да си чекирам моята 😀

# 737
Долче, има голяма разлика и си е по същество гаранция, но това е коментирано и не искам да става досадно. Писали са "с и без глава", ще видя коя къде "плува".

# 738
Соул, нямаш гаранции какво се е случвало с рибата и преди да попадне в тарелките...🙂
Тази вечер повечето хора имаха в количките салати😄 Аз взех 4 салати Романа по 27 ст. и 2 броя айсберг по 39 ст. Можех и още да взема, в много добро състояние бяха, но реших...нека да има за повече хора.😁
Като минавах покрай Информация, чух да обясняват на човек, че картите се правели до 19 ч...🤔🤔 Той май искаше да си вземе и да си я регистрира вкъщи...

Какви, кога са тези намаления? Всяка вечер ли ги правят или само неделя, когато чистят за следващата седмица? Практика из всички магазини на веригата ли е?

# 739
Аз имам лош опит със сурови скариди още в зората на Рибния щанд. Купих ги вечерта с идеята на другия ден да ги приготвя. М не, отварям плика и ме лъхва ужасна миризма на развалено. Нямаше и 24 часа от покупката.
От Метро не и имало проблеми.

# 740
  • Стара Загора
Вкусът на сладките лилави картофи като обикновените сладки картофи ли е? Гледам ги в брошурата и им се чудя заслужава ли си тази цена.

# 741
  • Бургас
Опаковките на рибния щанд са супер, но като се прибера в къщи веднага вадя рибата от тях. В началото, като ги вкараха в употреба много им се зарадвах - не цапа, не мирише, но оставих риба ципура от сутринта до вечерта в опаковката в хладилника, и като я отворих намирисваше на гадно.

# 742
Вземали ли сте този сладолед на собствената марка на Кауфланд?Нали Лидл и Кауфланд са със един собственик,обаче не съм чела такива добри отзиви както за лидлските сладоледи
Скрит текст:

За кутиите не знам, но малките сладоледи на клечка, във фунийка, сандвич ...са по -добри в Лидл

# 743
Аз съм вземала лешников и бананов сладолед - лешниковият не ми допадна особено. Банановият ми хареса повече.
Имаше още тирамису и някакъв с праскова - тях не съм ги опитвала.

# 744
A сорбето или този на Jimmi's опитвали ли сте?
Скрит текст:

# 745
  • Бургас
Намаленията с тези карти са минимални даже на места не мога да го нарека намаление, а замазване на очите

Брошура 14-20 Февруари 2022

Брошура 21-27 Март 2022

А в брошурата виждаме същото кафе С КАРТА на ето тази цена:

През Февруари процента на намалението е 40, а сега с карта е 35%.. Правете си сметката.

# 746
Аз съм вземала лешников и бананов сладолед - лешниковият не ми допадна особено. Банановият ми хареса повече.
Имаше още тирамису и някакъв с праскова - тях не съм ги опитвала.

Тирамису пробвах, не ми хареса на мен.

Намаленията с тези карти са минимални даже на места не мога да го нарека намаление, а замазване на очите

През Февруари процента на намалението е 40, а сега с карта е 35%.. Правете си сметката.

35% минимално намаление ли е? А и от февруари до сега цените на всичко доста набъбнаха.

А за ягодите с 58% намаление и за Сантос кафето с 53% намаление какво ще кажеш?

# 747
Ягоди в събота от пазара купих за 3.50 прекрасни, тази цена в К. не ме изкушава изобщо, защото като вкус не могат да се сравняват изобщо.

# 748
Ей много сериозно ме дразнят кауфланд вече. В 7ч отидохме за ей тези шезлонги и един мъж пред нас беше награбил 3 бр и нямаше повече . Много се ядосах .

# 749
Току що излизам от магазина в Х. Димитър и шезлонги имаше.

Общи условия

Активация на акаунт