Колко често се виждате с нов партньор?

• 6 992
  • 157
  •   1
Отговори
# 90
Ако не съществуват, чакащите принца на белия кон какво чакат? Smile

Ако човек е честен със себе си, ще знае кога дава 70 % и кога 100 %.

# 91
С нов партньор се виждам... Един път в годината, ако е само за секс. Иначе ако съм обвързан с някой, срещите са по-чести, например 3 пъти седмично.

# 92
  • Агент под прикритие
Как се отчитат тези 100%?
Те не могат да се отчетат точно, но липсата им си личи. Пък липсата при единия не прави тази при другия несъществуваща, пък нека си я наричат "социални норми" и кой както му харесва.
Така е принципно и с другите (на пръв поглед невидими) неща... Grinning

# 93
Не е ли достатъчно просто потребностите и на двамата да са задоволени? Ако и двамата се чувстват щастливи с това, което имат, няма нужда да се вади линията.
Очевидно авторката има нужда от човек, който ще й предложи повече и като време, и като внимание, и като чувства.

# 94
Elunaria, +100.  Точно, когато и двамата се чувстват задоволени от това, което дават и получават без сметки и калкулации.
Когато не си удовлетворен, и човека отсреща не си мърда пръста за теб, то се усеща по всякакъв начин.

# 95
  • Агент под прикритие
Не е ли достатъчно просто потребностите и на двамата да са задоволени?
Достатъчно е, но не съм говорил за това.
Ситуацията, за която говори, беше поставена точно и конкретно: мъжът не търси жената толкова често, колкото се смята, че трябва да е, но и жената не се е утрепала чак толкова да го търси, защото има някакви "принципи", спазва някакви "социални норми", както се спомена преди, наричайте го както искате (което в случая е явна демонострация на отношението и към мъжете генерално, а не конкретно към даден индивид).

Авторката каза, че не е било така и че също го е търсила, което отговори на въпроса, който поставих, и смятах, че това е приключено като тема, но ето, продължава се да се дъвче.

# 96
А когато жената започне да е по- активна, често това се счита за даденост и се губи интерес от отсрещната страна.

# 97
  • Далечният изток
Той интересът се губи от качеството и съдържанието, а не от количеството и честотата.

# 98
Изобщо не съм съгласна. Искаш да кажеш, че всеки влюбен и отхвърлен човек има проблем с качеството и съдържанието? Има много причини, поради които нещата да не проработят между двама души, това не означава, че задължително единият от тях е зле.

# 99
  • Далечният изток
Дали ще се влюбя в някой, който ми дрънка глупости?! Едва ли...
И да ми пише всеки ден по 50 съобщения, какво от това, ако пише неграмотно и безмислици...

# 100
Тя може да му говори съвсем умерено, интелигентно и смислено, и той пак да не се влюби в нея. Изобщо не виждам каква е връзката тук, защото при влюбването съвсем други неща играят.
Сякаш не е пълно с мъже и жени, влюбени в абсолютни кухендери.

# 101
  • Далечният изток
Ставаше въпрос за интереса и коментирам конкретен пост.
Ако отсреща е много активен и ми пише непрекъснато, няма да изгубя интерес само заради това - че е активен и настоятелен. Ако обаче много настоятелно ми пише някакви глупости, селски пинизи и подобни истории, ами няма да ми е много трудно да го разкарам.

# 102
  • София
Аз лично съм се отказвала да продължа отношения с някого заради прекалена активност, натрапчивост и сърдене че не съм казала лека нощ и добро утро. Говорим за ниво първа- втора среща. Така че и количеството следва да се съобразява.

# 103
  • Далечният изток
Ами сърденето за мен е към качеството и съдържанието на комуникацията...

# 104
Аида ,ти изобщо влагаш ли разбиране,  като ми коментираш поста. Ставаше въпрос, когато една жена е Активната.

Общи условия

Активация на акаунт