Колко често се виждате с нов партньор?

• 6 992
  • 157
  •   1
Отговори
# 105
  • Далечният изток
Ами дали жената ще е по-активна или мъжът, какво значение има, ако на отсрещния/та не му/ѝ допадат глупостите, с които го занимаваш...

# 106
Защо реши, че задължително са глупости, аз това не разбрах?

# 107
Айде де, когато двамата комуникират ежедневно, не мисля че някой от двете страни не е заинтересован

# 108
  • Далечният изток
Защо реши, че задължително са глупости, аз това не разбрах?
Е как задължително... Примерно... Казах, че на мен тогава би ми се загубил интереса.
Няма да ми се загуби интереса само от това, че някой ми пише денонощно, напротив.
Ще ми се загуби интереса, ако ми пише денонощно, пък може и по-рядко, но неща, които не ми допадат или пише неграмотно.

# 109
  • София
Амиии не си съвсем права, не се губи интерс ако с някого си пишеТЕ денонощно, но ако ти пише само той/тя, после пак, после пак...и накрая "еее къде се изгуби, защо не ми отговаряш" няма да ти е ок. Разни хора де, аз не съм от хората които си падат по активния чат, така че дори всичко друго да е ок, това ми е достатъчно да ме отблъсне.

# 110
  • Далечният изток
Ами за себе си съм права.
Говоря от опит. Мен би ме отблъснала неграмотна и безсъдържателна комуникация, като както казах честотата не ми е фактор.

# 111
И двамата може да са страхотни личности със страхотни качества, но ако няма реално привличане, за какви отношения говорим? В случая виждаме, че единият партньор явно не е толкова привлечен/заинтересуван от другия, което не намалява стойността на двамата. Просто да си търсят други и толкова.
Аз като жена не бих ухажвала мъж и да бъда активна страна в отношенията в начален етап. Показвам интерес и инициирам контакт, но да тръгна аз да уреждам срещи и да му пиша по три пъти на ден, няма да стане.

# 112
Глупостите може да са резултат от неувереност, срамежливост, желание да привлече внимание по някакъв начин. Неграмотното писане може да е резултат от дислексия или друг проблем, който е имал с възприемането на информация. Няма как да се знае, ако толкова първосигнално се отхвърлят хора.

# 113
Глупостите може да са резултат от неувереност, срамежливост, желание да привлече внимание по някакъв начин.
Ако е на 20. После вече...

# 114
Темата отиде у реката. За съвсем друг казус ставаше въпрос.

# 115
  • Далечният изток
Всичко е възможно. За себе си отговарям така - на неграмотния не давам никакъв шанс, никакъв, директно режа. Разделям хората на грамотни и неграмотни, не на лоши и добри примерно. Неграмотният за мен е глупак и точка. Повече не разсъждавам има ли други качества или не. Няма да му дам шанс да ги покаже евентуално.

# 116
Това ми звучи като губеща позиция. Ти си знаеш.

# 117
  • Далечният изток
Може. Човек, който не си е направил труда да научи родния си език, най-малкото за 12 години обучение на бг език в училище, за мен е глупак. Повече не разсъждавам...

# 118
И грамотния може ,чисто житейски да е глупак.
Винаги давам шанс на хората, разбира се такива, които биха ме заинтригували....но не единствено с грамотност.

# 119
Това е просто пример. Че зад една неграмотност може да се крие дислексия, а не глупост. По същият начин, зад други неща може да си има причини. Според мен важното е да се дават шансове.
А и съм изненадана колко лесно се режат потенциални отношения, които може би биха се превърнали в нещо хубаво, ако хората не се режеха заради пъпка на носа.

Общи условия

Активация на акаунт