доктор Иван Вецев Шейново

• 35 538
  • 125
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро! Пишете ми на лично, ако все още не сте намерили контакт.

# 121
Здравейте.
Д-р Вецев до колко време връща обаждане след единично прозвъняване? Вчера се свързах с него относно хистероскопия след биохимична бременност, каза да му звънна на първи ден от цикъла, който разбира се ми дойде днес (събота). Звъннах веднъж- за момента нямам върнато обаждане, а знам, че хистероскопията се прави до определен ден и ми е важно да се свържа с него бързо.

# 122
Здравейте.
Д-р Вецев до колко време връща обаждане след единично прозвъняване? Вчера се свързах с него относно хистероскопия след биохимична бременност, каза да му звънна на първи ден от цикъла, който разбира се ми дойде днес (събота). Звъннах веднъж- за момента нямам върнато обаждане, а знам, че хистероскопията се прави до определен ден и ми е важно да се свържа с него бързо.

Ами звъннете 2 пъти, това е нещо като спешен случай. Той не Ви ли обясни за позвъняванията?

# 123
Малко нелеп въпрос, но кога Ви пусна първите изследвания, вече съм в 12 гс, а все още не сме пускали нито кръв нито орина

# 124
  • Sofia
... кога Ви пусна първите изследвания...
Заедно с БХС.

# 125
Предният път ми искаше направление за майчино здравеопазване, но на прегледа преди малко пропуснах да му кажа че си взех, би трябвало да го е видял на базата на епикризата нали?
Хич не ми се иска да го тормозя за глупости, но може би като му изпратя изследванията ще му кажа☺

Общи условия

Активация на акаунт