доктор Иван Вецев Шейново

• 33 938
  • 118
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета Simple Smile някой знае ли дали доктор Вецев е в отпуск? Опитвам се да се свържа с него, неуспешно, а не искам да бъда нахална и да прекалявам.
Благодаря!
Бях прочела някъде, че от 9 до 20 август ще е в отпуск, но не знам дали е абсолютно вярно. На мен ми е връщал обаждане винаги с ден закъснение, така че поизчакай малко, ако е възможно

# 76
Много благодаря! Ще изчакам, дано върне обаждане, никак не ми се иска да го притеснявам докато е в отпуск.

# 77
Момичета правил ли е някой хистеро при доктор Вецев , видя ми 2 полип и иска да го махнем другия месец. След аборт при него съм , според вас дали имам нужда от второ мнение или да му се доверя. Изписа ми да заповам флебодия заради тромбофилия и да си пусна излседване за хомоцистеин , но от притеснение забравих да го питам за какво е . Дали може да имам след това успешна бременност? И друго казвал ли ви е нещо за нк клетки и да пиете кортикостероид?

# 78
Аз имам 2 хистероскопии при него и успешно забременяване веднага след тях. Пиши ми на лично, ако искаш.
Момичета правил ли е някой хистеро при доктор Вецев , видя ми 2 полип и иска да го махнем другия месец. След аборт при него съм , според вас дали имам нужда от второ мнение или да му се доверя. Изписа ми да заповам флебодия заради тромбофилия и да си пусна излседване за хомоцистеин , но от притеснение забравих да го питам за какво е . Дали може да имам след това успешна бременност? И друго казвал ли ви е нещо за нк клетки и да пиете кортикостероид?

# 79
  • София
Някой има ли информация колко е прегледа при д-р Вецев в Поликлиника България?
Даде ми час за 21:30, а в сайта гледам, че прегледът по това време на денонощието струва 194лв. Rolling Eyes
Те работят ли със ЗК?

# 80
Някой има ли информация колко е прегледа при д-р Вецев в Поликлиника България?
Даде ми час за 21:30, а в сайта гледам, че прегледът по това време на денонощието струва 194лв. Rolling Eyes
Те работят ли със ЗК?

Здравейте аз съм ходила няколко пъти и винсги е било около 60лв , зависи за какво ходите сигурно

# 81
Здравейте, преди месец бях на преглед при него,правихме БХС, прегледа беше много подробен, заплатих 150 лв.

# 82
За нормален преглед на бременна жена е 40-60лв, за фетална 150-170, нещо такова. Ценоразписа на клиниката няма общо с цените на доктора. И да, работи с НЗОК.

# 83
  • София
Някой правил ли е хистероскопия при него?
В поликлиниката ли я извършва или в Шейново?

# 84
Здравейте, намерихте ли алтернатива за следене?

Аз чаках да ми прати един месец резултати от микробиология преди да раждам😃Накрая ме кара да звъня на някакъв уж управител на лабораторията и сама да се разправям (лабораторията с която той работи).Оказа се че човека даже не работи вече там, че пробата ми е занесена 10 дена след като е взета😃 и какво ли още не.След като някак събрах смелост и го попитах най-нормално и човешки това нормална ситуация ли е аз да съм тръгнала да раждам и един месец да не мога да разбера имам ли инфекция или не при положение, че бях рискова бременност и лежаща половин година той ми отговори Е какъв ти е проблема, ако ти има нещо ще ти пусна един антибиотик на системи в Шейново преди да родиш😃
Нито за секунда не ми се извини или не призна, че създалата се ситуация е неприятна за мен, че може би и той има някаква вина.Десет дни на гръб ли я носи пеша пробата?Същия опит имам и с БХС то ми.Звъня 10 дни след като ми го правиха да питам в майчин дом да няма грешка понеже не излизам в системата и жената отсреща ми казва Ама той Вецев си носи пробите като събере повече и му е удобно вчера ги донесе😃
После като тръгнах да раждам бях за планово секцио, но ми изтекоха водите два дни по-рано и седях да го чакам половин ден с разкритие, контракции и изтекли води в Шейново да си напреглежда пациентките в поликлиниката....
Сега съдбата пак ни срещна, защото съм бременна отново, но вече съм с две на ум.Моля на която от вас и се занимава да ми драсне друга алтернатива за следене и раждане на лични, за да не бъде спам.Ще съм безкрайно благодарна 🙏

# 85
Момичета, здравейте, влизам с малко глупав въпрос, но ако може да не звъня на доктора и да не го притеснявам ще ви бъда много благодарна. Запазих час по телефона при него, за първи път, следене на бременност , след като д-р Станулов ме прехвърли към него. Забравих да го питам къде е прегледа. Имате ли представа дали е в Шейново, защото аз разбрах от д-р Станулов че той там преглежда, но сега чета за някаква поликлиника България и започнах да се чудя. Благодаря ви предварително!

# 86
И на двете места преглежда. Основно в ПК България.

# 87
  • Sofia
Мен ме е преглеждал само в п-ка България.

# 88
Много благодаря, ще звънна значи да питам, може и на двете места да е....

# 89
За колко часа ви е часът?

По принцип прегледите са в поликлиниката.

Общи условия

Активация на акаунт