Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са наноиглите и за какво се използват?
Какво е важно при използването на дермапен?
Какви са препоръчителните насоки за използване на дермапен и какви са препоръките за използване на дермаролин?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са наноиглите и за какво се използват?
-
Какво е важно при използването на дермапен?
-
Какви са препоръчителните насоки за използване на дермапен и какви са препоръките за използване на дермаролин?
Препоръчителните насоки за използване на дермапен включват провеждане на процедури веднъж месечно или на всеки две седмици за подмладяване на кожата. Важно е да се използва обезболяващ крем и стерилните мезотерапевтични серуми. Препоръчително е да се използва внимателно, особено при чувствителна кожа. Преди процедурата трябва да се консултирате с козметик или дерматолог. След процедурата лицето трябва да бъде защитено от слънцето, агресивните продукти трябва да бъдат избягвани и кожата трябва да остане хидратирана. Мненията за дермаролин варират, като някои хора съобщават положителни резултати, докато други изразяват опасения. Препоръчително е да се избягва употребата на третиноин и ретин А преди и след процедурата с дермаролин и стриктно да се спазват инструкциите за употреба.
-
Как се почиства лицето преди дермапен процедура?
-
Какво е важно при използването на устройство за йонна терапия?

не че не мога да си ги поръчам с превозвач, ама на мен целта ми е да разбера дали е задължително точно пък с тез пачове да се ползва. Връщам пак отговор "мерси, ама 50 паунда доставка за нещо, което тежи 10 грама не мога да платя, може ли да се ползват други пачове". Отговор - "уредът е тестван само с тези пачове, не гарантираме ефективността с други". Ама като съм патка и не ги мисля тия неща като поръчвам, тъй е... ся ще правя безсмислени поръчки от майната си за едните пачове.