Уреди за домашна грижа за кожата - 7

• 121 320
  • 1 537
  •   1
Отговори
# 1 530
  • София
И аз ще взема да си купя същия апарат. Моя е някакъв много обикновен, най-обикновения аз и тази година съм го ползвала само един единствен път, ама нещо сякаш ми се струва, че по-ми драска кожата, я прави по-пореста може и да си въобразявам. А, Джени, как са иглите хубаво заострени ли са или тъпи като другите.

Според мен маската е необходим елемент при домашните уреди. Проблемът е, че повечето хора имат нереалистични очаквания да не казвам, че нямат и такова време да стоят и да чакат някакъв ефект 15-20 минути, не могат да се отделя такова време.
Повечето искат лифтиране и повдигане, а маската е за тургора на кожата- омекотява избистря тена, но разбира се на много минимална степен. Един път ми се случи след като стоях двайсетина минути с нея след това кожата ми беше с различен цвят леко бяло сивкава.  Проблемът при мен е, че има много светлини и не мога да запомня коя светлина за какво е, аз винаги я пускам на програма всичките светлини наведнъж да се редуват една след друга.
Тя моята е някаква евтина от Алито, но ако искате да си купите вложете в хубава маска дайте повечко пари и наистина ще видите ефект.  Ето тази тук ми се вижда доста добра мисля, че може да се разкарвате с нея из дома . https://www.instagram.com/reel/C9VI4ZEKT4p/?igsh=eDJvaml5dDRuZTgx  😁😁🤪
Обаче се чудя тази червена светлина не уврежда ли очите, би трябвало да се слагат някакви очила сякаш предпазни.

Не мога да кажа, защото не съм ползвала от другите иглите.

# 1 531
По стечение на обстоятелствата се сдобих с този уред. Отзивите са уауу, едва ли ефектът ще е точно такъв, ноооо... надеждата умира последна 😄 Питането ми е някоя от вас има ли опит с тази джаджа и ако да, само оригиналния златен гел ли ползва или му е намерила адекватен заместител?

Единствено  в сайта на Current body - техния собствен гел, който също не е евтин, но все пак е доста по-добре от триполара, само тава съм открила да замества добре, пробвала съм някакви други и не са били успешни опитите. По съвети, че бил предимно глицерин и т.н съм пробвала (на тяло) да мажа с глицерин, абсурд, нищо общо няма с гела, та евтина алтернатива според мен няма Simple Smile
https://www.currentbody.com/products/currentbody-skin-radio-freq … d=9d4fba157&_ss=r

# 1 532
Може ли да се прави микрониидълинг ,ако ползваш ретинол?

# 1 533
Може, но спираш ретинол а преди процедурата и също не ползваш известно време след нея. Ако искаш да си спокойна, според мен седмица преди и след процедурата без ретинол, макар че вероятно и по-кратък период е добре, зависи на каква дълбочина ще бодеш.

# 1 534
Благодаря ,седмица буфер ще оставя поне първия път .

# 1 535
Моля някой да пусне нова тема.

# 1 536
  • София / Пловдив
Единствено  в сайта на Current body - техния собствен гел, който също не е евтин, но все пак е доста по-добре от триполара....

Мерси, ще го пробвам. А от самия триполар отзиви? През какъв период да се ползва е най-добре, 2-3 дни пауза между процедурите дали е ок в началато?

# 1 537

Общи условия

Активация на акаунт