Уреди за домашна грижа за кожата - 7

• 121 327
  • 1 537
  •   1
Отговори
# 1 500
И аз питам същото 😃кое е по добре шпатула или вакум?

# 1 501
Шпатула със сигурност. Това е най-добрият клип по темата на който съм попадала как да се ползва шпатула за добро почистване:

https://youtu.be/NY1MJT3Zayg?si=oVNu4dVj1mwkS_EF

Откакто ползвам шпатулата вече над година и няколко месеца не съм ходила на почистване при козметик, а преди ходех на 3 седмици, защото бързо ми се запушва кожата.

# 1 502
Някой по-преди беше казал, че шпатулата не е подходяща за тийнейджъри. Правилно ли съм запомнила?
И аз се оглеждам за уред за проблемна тийн кожа. Благодарение на съветите тук взех aha/bha и съм доволна от резултата.  Доста по-малко комедони излизат, но трябва да направя нещо за почистването. Дайте съвет.

# 1 503
Не знам, тези по-скъпите шпатули с какво се различават от тези обикновените ( аз от алиекспрес си бях взела, засичала съм в Бг, че ги препродават с голяма надценка), но виждам в този сайт дермис, някаква по-различна.

Вашите какви са? Аз от тази от алиекспрес чак уау ефект не видях, ефекта ми е същия като да си ги почистя с пръсти.

# 1 504
# 1 505
  • Sunshine state
Ефектът е да речем 3-4мин като след гуа ша масаж. Не си струва.
Шпатулата я хвърлих отдавна, аз файда не виждам. Вакуума ми е по-ок на мен и веднъж седмично след баня се минавам. Според мен за съжаление няма по-ефективен метод от ръчното почистване за порите специално.

# 1 506
Ефектът е да речем 3-4мин като след гуа ша масаж. Не си струва.
Шпатулата я хвърлих отдавна, аз файда не виждам. Вакуума ми е по-ок на мен и веднъж седмично след баня се минавам. Според мен за съжаление няма по-ефективен метод от ръчното почистване за порите специално.
Може би преди се затруднявах и си наранявах кожата, защото директно си стисках. Снощи например, подходих по-внимателно, веднага след баня и започнах да ‘плъзгам’ върха на пръста по повърхността на лицето с лек натиск и доста поизчистих. То реално същото и със шпатулата, само дето на мен по ръбовете на носа и по самата кост ми е много гадно с нея. Обмислям може би да си взема някакви инструменти за черни точки, ако имам някоя пора по-трудна.
А за електрическите четки ? Ако си взимам, търся да е с косъмчета, а не силиконова. За момента ползвам ето тази, като на периоди хвърлям и взимам нова. Почиства ми добре лицето, понякога слагам и масло първо, Търкам с нея и после измивен гел.

Да си давам ли парите за електрическа четка 😀 ( бих ползвала само ако е супер нежна с меки косъмчета и ако е на зарядно, не на батерия).
Или вакуум уред. Имах преди обикновен, не ми вършеше почти никаква работа.
Постоянно се двуумя, търся какво да си взема за лице, за коса..
и все като задълбоча търсенето си и информирането за дадени продукти, стигам до извода, че има много по-ефективни или също толкова ефективни мануални инструменти/уреди, че и по-бюджетни.
За момента с две ръце съм изцяло и само ЗА дарсонвал. Какъвто и да се вземе, всеки лев си заслужава.

# 1 507
  • София
Аз за почистване съм доволна от дермабразиото. Имам и шпатула, но не е нищо впечатляващо.

# 1 508
https://skintime.bg/product/mini-hifu-premium-black-edition
Поръчах това, някоя дама да има впечатление? За Коледа си го подарих🥰

# 1 509
Nidda, малко в повече са ви взели като цена, но добре , минимална грижа за кожата и овала, не очаквайте чудеса, но важно е ,че ще  се поглезите за лицето си, и ще се почувствате добре.

# 1 510
Nidda, малко в повече са ви взели като цена, но добре , минимална грижа за кожата и овала, не очаквайте чудеса, но важно е ,че ще  се поглезите за лицето си, и ще се почувствате добре.
За щастие беше намалено на 165 лв.. 🥰
Благодаря!

# 1 511
  • Пловдив
Здравейте! От черния петък се сдобих с този уред, Надя Петрова нутриционистката го препоръчва, надявам се след редовна употреба да има ефект за повдигане на овална и контура на лицето. Направила съм си снимка преди и всеки месец ще си правя нова снимка, за да видя дали ще има някаква разлика след няколко месеца.

# 1 512
Ще очаквам отзиви за уреда.

# 1 513
Жижи, може ли линк, от къде е закупен уреда за лифтинг ?

# 1 514

Общи условия

Активация на акаунт