С какво ви дразнят мъжете /тема №12/

• 60 754
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Това на половинката на Candy's ми прилича на тийнейджърски бунт: "Няма пък да съм мишка, асоциален и тн!", ако е придружено от тропване с краче и скръстени пред гърдите ръце - съвсем ще да е такова.

# 376
Аз не знам и защо тя толкова се е впрегнала, че човекът организира излизане с приятели. То пък и голяма организация, преброявате се и един прави резервация.

# 377
Аз не знам и защо тя толкова се е впрегнала, че човекът организира излизане с приятели. То пък и голяма организация, преброявате се и един прави резервация.
Защото с мен не е споделил, че има намерение въобще да организира дискотека. И другото, че никога от както сме заедно не е имал желание да ходим. На мен ми е странно и несериозно. И да коментира за алкохол, точно той, който не пие?! За какво въобще? Пред кого да се прави на интересен?
И ако беше споделил, пак щеше да е друго.
Не, не е тропвал с крак и въпреки това и на мен ми прилича на неизживяни тийн години

# 378
Аз не знам и защо тя толкова се е впрегнала ..
За впрягане (според мен) е това, което изкоментирах - малкия бунт, който може би върви с малко инат.
И това, което оценявам за впрягане е, че на 30-годишен човек, това не му приляга.
Най-малкото, че и тя може да се заинати за някаква тъпотия и к'во прайм, умираме си от ината.

# 379
Защото с мен не е споделил, че има намерение въобще да организира дискотека. И другото, че никога от както сме заедно не е имал желание да ходим. На мен ми е странно и несериозно. И да коментира за алкохол, точно той, който не пие?! За какво въобще? Пред кого да се прави на интересен?
И ако беше споделил, пак щеше да е друго.
Не, не е тропвал с крак и въпреки това и на мен ми прилича на неизживяни тийн години

Ако по някаква причина не иска да присъстваш, съгласна съм, че не е окей. А това, че досега не е искал, а сега му се е приискало - не допускаш ли вариант, че на човека просто му се живее малко?

# 380
Кенди, на мен ми мирише на нова мома на хоризонта.

# 381
Той не вижда абсолютно никакъв проблем. Аз съм тъпата, която се прави на интересна и така 🤷

# 382
  • Далечният изток
Добре де, защо се предполага, че когато човек е във връзка, всякакви странични контакти и излизания са забранени?! За всяко едно нещо, което прави или иска да направи, е длъжен да се съветва с теб?

# 383
  • София
Кенди, на мен ми мирише на нова мома на хоризонта.

Направо на 100%, за съжаление.

Стига бе, хора, сериозно ли някой намира за нормално мъжът му да организира тайно дискотечка? С акцент на тайно, не на дискотечка.

# 384
Може да е писала и да съм пропуснала, но тя откъде знае като е толкова тайно? Освен ако не е някакво излизане с колеги, ергенско парти, или нещо от сорта аз също бих очаквала да съм поне поканена след 6 годишна връзка, сгодени и живеещи заедно. Но само по себе си това, че човекът е решил, че му се излиза или иска да изпие едно уиски не означава, че се е загледал в някоя.

Не знам и кога тя е разбрала, може да е имал намерение да я покани.

# 385
С всяка нова подробност на мен все по-ярко ми светва червената лампа.
Подобно тийн поведение при зрял мъж обикновено е характерно при криза на средната възраст. Но при 30-годишен по-скоро може да е свързано с нова тръпка на хоризонта.
Дали ще му се получи свалката, дали ще си изживее набързо романа и ще си седне на задника, или ще сложи край на сегашната си връзка (подозирам, че по-скоро ще принуди Candy’s да сложи край, за да може да изиграе и ролята на зарязания), не знам. Но наистина такава рязка промяна в навиците и отношението към нея натам влече...

# 386
Аз пък се сетих за неизживяна младост, не за нова тръпка. Проспал студентството примерно и решил, че трябва да навакса. Особено сгоден и го чака сватба, може би се е замислил над това. Иначе да, тойнейджърско е малко. Ако така се чувства може просто да ѝ го каже съвсем открито.

# 387
А той дали знае, че е сгоден? Ако е така, явно вече не иска да е - с картинката и поведение си го показва съвсем ясно. И как да тълкуваме сгодени сме - разменени са пръстени, определена е дата и т.н. или ние живеем заедно от 6 години, значи сме си такива?

# 388
  • София
Неизживяна младост се изживява и с половинката, няма нужда от криеница. Нова тръпка се крие.
Сега ще започне да я изкарва луда и ненормално контролираща лелка с ролки, която се опитва да го окове с вериги, а той нищо лошо не прави, хубавеца. Те по един сценарий си вървят нещата.

# 389
Ами сгоден за мен означава официално предложение за брак, не да са си говорили по принцип, че евентуално някога може да се оженят. Как да се тълкува иначе?

Бърди, така е, съгласна съм, може и с половинката. Дори трябва, но ако моята половинка няма желание примерно да отиде на екскурзия до Париж (просто пример), а аз искам да го видя това място също няма да търпя да ме спира, ако не желае да дойде. Разбира се, първата ми мисъл във връзка би била да го изживеем заедно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт