С какво ви дразнят мъжете /тема №12/

• 60 362
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Защо заради мен? Ти хвърли обвинения как ще оставят клетата жена да се допобърка, да убие някого или себе си, ако не я лекуват. В такъв случай, дължиш на хората, които обвиняваш, съвет как конкретно да я лекуват. Иначе, всеки може да вряска "Как не ви е срам! Направете нещо!", само дето не знае какво е нещото, което трябва да се направи и как да се направи.

# 91
Маунтийн, аз също разбрах поста ти както Уиш и затова писах. Освен, че в момента имам подобен казус. Близък има нужда да му бъде помогнато, разбирам го, искам да помогна, но той иска да стане по неговия начин. И не мога да го убедя, че ми е невъзможно да си взема няколко месечен отпуск, за да се грижа за него. Вместо това през ден слушам, че сме го изоставили Sad

# 92
Опитай на първо време да обърнеш заряда на комуникацията. “Мога ……, ще….”и в този смисъл, вместо “не мога, няма начин” и подобни. В случай, че искаш да му помогнеш. Или измествай темата и фокуса и действай както си решила. Често се налага да увличаме хората с действията или подхода си, вместо да спорим и убеждаваме.
Simple Smile

# 93
На мен ми се струва, че алкохолик (или какъвто и да е друг зависим) може да се излекува, само ако първо осъзнае, че има проблем.
На познат му взеха детето и има ограничителна заповед, докато не почне лечение. Но той отказва, защото според него няма проблем. Хората виждат, че още от сутринта е на ракия, вместо кафе, но той отрича.

# 94
От половин час търси едно лепило, което купи преди 2 месеца. Звъни по телефона да и се кара къде съм го прибрала, рови из всички шкафове. До сега можеше поне 3 пъти да отиде до магазина и да купи ново.

# 95
Примерен разговор:
Аз: "Гледай гледай, пантофи за 4 кинта! Защо не си купиш?"
Той: "Аааа, не ми трябват!"
Аз: "Ама твоите са почнали да се късат"
Той: "Еееее, ще изкарат до Нова Година. Ти нали ми подаряваш пантофи за 20 кинта за Нова Година Hug "
Оставям го да си ходи бос. 🤨

# 96
6 вида кашкавал имаме хладилника!😂Пазаруваме и мм взима още 4!!!Жената от щанда ни пита дали сме заедно и й отговорих, че за съжаление сме! 🤣

# 97
Да ти кажа ли, че в момента съм в селското шато и довечера ще отида до хората, от които купувам мляко, да взема 7 килограма пресен кашкавал, а във вторник, когато тръгна за София, ще мина през тях за още 3-4 килограма? Ако ме питаш защо толкова много, защото е божествен, защото е по 10 кинта килото, а през октомври-ноември вече няма да има, та смятам да го набутам във фризера и после, като катеричок в хралупа, да нагъвам цяла зима кашкавал. Simple Smile

# 98
Хахаха, Борти, не го бавиш хич. За награда отиваш в Смешките.😂
 Уиш, вземи и на мен десетина кила, ммм...

# 99
Лейди, защо мен?!🤣Виж Уиш ,какво е написала!😂Аз с кашкавал явно съм правена ,ама 10кг божествен няма да купя! !🥰🤪

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 16:42 от Анонимен

# 100
Добре, Лейди, ще взема. После, като си тръгна, ще съм като епизод от филма "Катунът се пренася".

# 101
Не по темата, ама се сетих от преден коментар.
Онзи ден с ММ сме в магазин за обувки, отива той до касата слага една кутия с обувки, аз пристигам след 30сек и слагам и моята на плота. И продавачката вика вие заедно ли сте и ММ...все още да. Тя в първия момент се зачуди как да реагира, ама аз като се разсмях и тя така.

# 102
Имаме сериозен проблем с ММ от началото на връзката ни... негов най-добър приятел от детството. Въпросният от началото на връзката ни прави проблеми и се опитва да ни вкара интриги и да ни раздели. Много пъти е започвал да говори за разни жени пред мен, да показва на ММ и нарочно ми гледа реакцията. Преди месец ММ ми сподели, че го е канил да отидат двамата на екскурзия с цел ходене по жени. Беше се изпокарал с него, но сега пак е възобновил отношенията си с него. ММ ми казва, че не може да прекрати отношенията си с него, защото му е приятел от детството и винаги му е помагал с каквото може. И другото, че винаги като си намери приятели, винаги го предават, та избирал по-малкото зло. Какво е това по-малко зло, което се опитва да ни съсипе брака не знам. В интерес на истината, приятелят му не се държи само към мен така, а и с всяка негова бивша.
ММ много пъти е говорил с приятели си за поведението му, но си бил такъв и така го приемал. Тук не става въпрос за ревност, имам доверие на ММ, но ми е много обидно той да излиза с хора, които се подиграват с мен и с брака ни.
Още повече се ядосах, когато ММ ми предложи да седна да говоря с него защо така се държал с мен. Даже не искал да присъства. Не искам да казвам какво мисля в момента за поведението на ММ, меко казано съм крайно разочарована.

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 22:32 от Jane122

# 103
Хммм, не искам да наливам масло в огъня, но... Преди време в свекървенската тема си наскубахме косите с теб заради мнението, което аз изразих за мъжа ти. Признавам, доста цветисто го изразих. Ама, сега ще замълча, че хептен цветисто ми идва да се изкажа.

# 104
Изкажи се, затова съм го споделила. Реших да го споделя с участието на ММ, той също ще чете отговорите. Надявам се като попрочете да му дойде малко акъла.

Общи условия

Активация на акаунт