С какво ви дразнят мъжете /тема №12/

• 59 520
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Еее ремонтите са си изпитание за всяка психика и семейство.

# 556
Ремонтите са трудни за всички.Дано приключите по-скоро.

# 557
И ние вече почти година сме в ремонт и искам вече да се свършва, а моят мъж само се чуди какво още да ремонтираме. Обикновено казвам, че съм против и стига толкова. Той настоява да го обсъдим. Обяснява защо е хубаво и пита какво мисля. Отново казвам, че съм против.
След десетия път му казвам да прави, каквото иска, а той настоява, че иска и моето мнение, което междувременно съм изказала поне 15 пъти.

# 558
И ние вече почти година сме в ремонт и искам вече да се свършва, а моят мъж само се чуди какво още да ремонтираме. Обикновено казвам, че съм против и стига толкова. Той настоява да го обсъдим. Обяснява защо е хубаво и пита какво мисля. Отново казвам, че съм против.
След десетия път му казвам да прави, каквото иска, а той настоява, че иска и моето мнение, което междувременно съм изказала поне 15 пъти.
Явно иска да склониш и да е спокоен вече 😀

# 559
Ремонт... Ако преживеете ремонт с половинЪТ и все още не сте се избили, значи нищо не може да ви раздели Wink

# 560
Ремонт... Ако преживеете ремонт с половинЪТ и все още не сте се избили, значи нищо не може да ви раздели Wink

Според мен явлението “болен мъж” също спада в тая категория истински тест за връзките.

# 561
Joy Joy даааа
Сетих се като се заразихме от градината и тримата с повръщане и диария..
Значи бележка за ремонтиращите, ако е възможно, направете две-три тоалетни. Отплаща се, гаранция Joy

# 562
Ние приключихме с част от ремонта. Правила съм ремонт на апартамент, но няма сравнение с къщата, някакъв кошмар е. Особено като правиш покрив, под и като цяло абсолютно всичко. Има и още нещо при нас, докато трае ремонта сме при майка ми, а тя е с много крив характер, както се изразявам за нея като дърта свекърва. Върви и те гледа ръцете всичко как правиш, ако нещо не й харесва нещо изпада в истерия буквално. Та, в такива условия живеем в момента. И все още не сме се избили 😃😃😃

# 563
Joy Joy даааа
Сетих се като се заразихме от градината и тримата с повръщане и диария..
Значи бележка за ремонтиращите, ако е възможно, направете две-три тоалетни. Отплаща се, гаранция Joy

За това склоних и направихме две тоалетни. Сега не го чакам да приключи 20-минутната сесия, за да се изкъпя.

# 564
Ние пък направихме отделно тоалетната от банята,на горния етаж тепърва почнахме,там заложихме на друга тактика,че с трима мъже вкъщи след време ще е забавно за мен.😁Съгласна съм за ремонта,правихме пълен основен аз бременна в хормонална бомба в 7-8 месец,хем всичко избирахме,хем майсторите ни готини и разбрани,хем се карахме с мъжо по сто пъти за глупости.Сега го правим на другия етаж стая по стая и е някак по лесно,а и си знаем грешките от предния основен ремонт.

# 565
И бебе.

# 566
Не знам как е при вас, но на нас ни се отразява и това, че от половин година, откакто тече ремонта, нямаме никакво време за нас като двойка. Нито можем да излезем някъде, нито да правим нещо, ежедневието ни е- работа, ремонт, спане и тоя цикъл се върти от сумати време.

# 567
Аз съм бяла лястовица, без нито един скандал или караница по време на ремонт на няколко жилища с двама различни мъже.
 Обаче ако със сегашния ми мъж имахме бебе, щях да го утрепя скоропостижно, толкова са му сбъркани идеите за родителството.

# 568
Мдаа. И аз хубу, че нямам деца с настоящия, стига ми да оправям бакиите на собственото му, с негова родителска  помощ набъркани.

# 569
Ау, преживяхме ремонт на банята това лято, в жилището, в което живеем! ММ беше майсторът, аз помощник. 😂 Постоянно се дразнеше, че задавам въпроси, че не схващам какво иска да му подам/ държа/подпирам и прочие! И мръсотията, майко мила, само като гледах на какво прилича апартаментът и се вкисвах, а той се ядосваше, че не се радвам за новата баня! 😄 Но оцеляхме, сега сме замислили ремонт на малката тоалетна и коридора!

Общи условия

Активация на акаунт