С какво ви дразнят мъжете /тема №12/

• 59 521
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • някъде в орбита...
Ако някой ми вдига чиниите от масата до като още не съм станала, ще го захлупя с масата. Щом не съм приключила, не ме юркай, като съм готова ще стана Rolling Eyes
Това вкъщи де - на гости каквото кажат домакините, това става, щото са си в тях си хората.

# 541
  • Mediterraneo
От 8 години насам даже нямам щипки за пране, какви цветове да подбирам.
Моят ме дразни цял ден. Отхвърлих доста работа, която иначе не мога да върша, ако той не е наоколо. Ама защо сега, седни малко, и утре е ден, ще го направим утре. Абе не искам, сега съм се хванала, ще го свърша.

# 542
От години не съм простирала,голям кеф сушилнята.И преди това хич не ми дремеше за цветове и щипки,едно към гьотере си простирах,хич не се втелявам.
Моят още не си е дошъл,ей как ме дразни и къв скандал ще му спретна.Тука вали като за световно,страшен порой.На обяд замина по работа,уж щеше да си е дошъл в 4.

# 543
Малко не по темата,но преди години една комшийка броеше колко чифта чорапи е простряла майка ми и усилено се обсъждаше 4 човека по колко чифта сменят на ден и дали се пускало всеки ден пералня 🤣.
Днеска не ме дразни моя,наваксва си с гледането на децата,аз сготвих,почетох,поразкрасих се,какво да прави човек в това време трети ден не спира да вали,гъбясах.

# 544
Оф, пак се издразних на моя...
Обича да яде препечена филия на дървена дъска. После обаче не си мие дъските, а ги трупа на мивката. Казах му като го мързи да мие, да ползва чиния и да я сложи в миялната. Не, на дъска по-вкусно му било...

# 545
В шикозните ресторанти сервират на дъска...Yum Кое те дразни? Че не си мие дъската или че яде на нея?

# 546
Лютиче,
Подарих на моя мъж дъска за закуска от меламин с чудесна картинка преди 5 години. Яде си на нея и я слага в миялната. Не се е захабила. Сега, ако държите да е дърво дъската, не мога да помогна.

# 547
За обяд му дадох да обели един лук, че правих сто неща едновременно, а той свалил само най-външната обелка, втория кат си седи. И ми вика, "Свалих горната обелка, а това отдолу?" То верно едни по-особени лукчета бяха, продълговати, ама като пипаш си личи че е обелка, еееее 😵С обикновен лук се справя, но този явно беше с повишена трудност Satisfied

За простиране простира, дори пръв скача и не търпи дрехите да стоят в пералнята. Аз понякога само отварям да не се задушават и чакам да дойде музата на простирането или поне рекламите във филма 😁 Обаче той не изпъва дрехи, и като му напомня че трябва, той го прави показно, подръпне оттук-оттам и с една такава палава усмивчица изразяваща "слушкам, папкам, квото кажеш, само чакам да обърнеш гръб че да си продължа по моему".  И не събира чорапите по двойки Triumph

# 548
Абе стига сте се вглъбявали в несъществени неща. Прострял ли е човека - прострял.
По тоя въпрос, майка ми, която понякога гледа тригодишното като е болно, ме пита оня ден "абе ти на какви градуси му переш дрехите, много са смачкани". Ха, викам, понеже той иска сам да си ги простира и понякога чакат час-два да му дойде музата, та затова така Joy ама кво пък, детето си простира, кефи се, а на мене не може да ми пука по-малко Sunglasses та, така, не се задълбочавам аз да мисля битовизми. Свършено ли е- свършено, значи всичко е ОК. Пък ако може не аз да съм го свършила, е супер и махна не намирам, че другия път може да трябва аз да го свърша Joy

# 549
Ех момичета, радвайте се, че споделят. ММ мълчи като риба и като го питам как е минало в работата, казва ако имам нещо да кажа ще ти го кажа. И до там.
не мога да се радвам защото не ме изслушва до края какво имам да му казвам, например била съм на доктор за някакви изследвания, той човека ме прекъсва и само ки вика.. - чакай сега да ти разправям какво стана и какво каза оня.. казвам го защото точно този пример ми се е случвало..

# 550
Оо, малко мъже обичат да им говорят за изследвания. Все се приема, че се задълбочаваш твърде много, че се филмираш. Приема се, че докторите си знаят работата и толкоз. Или пък ако докторите започнат много да знаят -нищо не разбирали и да ги сменяме. Аз отида ли на лекар с детето и после да предам на ММ какво е казал, не дай си боже да има по-сложен казус и се започва с критиките. Затова, когато има възможност, държа да го мъкна с нас. Тогава повече се вслушва и възприема казаното. Понякога има право да ги критикува. Даже последния път, добре че беше с нас и настоя да отидем за второ мнение, че иначе ненужно щяхме да лежим в болница. Но особено когато не е присъствал на някой преглед и вземе да мърмори и да ме кара да правя разни еквилибристики, все едно аз на работа не ходя и имам цялото време на света за експерименти, много се дразня.

# 551
  • София
Ех момичета, радвайте се, че споделят. ММ мълчи като риба и като го питам как е минало в работата, казва ако имам нещо да кажа ще ти го кажа. И до там.
не мога да се радвам защото не ме изслушва до края какво имам да му казвам, например била съм на доктор за някакви изследвания, той човека ме прекъсва и само ки вика.. - чакай сега да ти разправям какво стана и какво каза оня.. казвам го защото точно този пример ми се е случвало..

Не му е интересно и иска да си каже неговото (което му е интересно). И аз го правя... не се гордея Joy

За обяд му дадох да обели един лук, че правих сто неща едновременно, а той свалил само най-външната обелка, втория кат си седи. И ми вика, "Свалих горната обелка, а това отдолу?" То верно едни по-особени лукчета бяха, продълговати, ама като пипаш си личи че е обелка, еееее 😵С обикновен лук се справя, но този явно беше с повишена трудност Satisfied
Скрит текст:
За простиране простира, дори пръв скача и не търпи дрехите да стоят в пералнята. Аз понякога само отварям да не се задушават и чакам да дойде музата на простирането или поне рекламите във филма 😁 Обаче той не изпъва дрехи, и като му напомня че трябва, той го прави показно, подръпне оттук-оттам и с една такава палава усмивчица изразяваща "слушкам, папкам, квото кажеш, само чакам да обърнеш гръб че да си продължа по моему".  И не събира чорапите по двойки Triumph

Вечният въпрос... Дали мъжът е тъп, защото е тъп, или ние сме тъпи, че не сме предвидили тъпотата му Joy

# 552
Цитат
Цитат
За простиране простира,... Обаче той не изпъва дрехи, и като му напомня че трябва, той го прави показно, подръпне оттук-оттам и с една такава палава усмивчица изразяваща "слушкам, папкам, квото кажеш, само чакам да обърнеш гръб че да си продължа по моему". 
Вечният въпрос... Дали мъжът е тъп, защото е тъп, или ние сме тъпи, че не сме предвидили тъпотата му Joy
Ако простира и не изпъва дрехите - не е много умен.
Аз щот съм умен - не простирам, ама ги изпъвам добре.

# 553
Пак се сетих за свяко и тържественото му посрещане на леля, прясно завърнала се от санаториума и скарата, с която й одимил прането на терасата. Joy
Преди години така го нахока пред мен, че се чудех накъде да гледам: "Ицкооу, да вземеш да си изрежеш ноктите на краката, че скоро ще има като слонова кост да ги продаваме!"
Жал ми стана за човека, ама и на нея не й е лесно. Винаги разбирах, че се е прибрал по миризмата, носеща се от обувките му. Военен, ко да прайш.

# 554
Дразни ме, защото в момента правим основен ремонт на къщата ни, парите са на привършване, а има още много работа. Изнервени сме и двамата, но той повече ме дразни. 😃

Общи условия

Активация на акаунт