Фотография - 88

• 41 292
  • 722
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, имам 5-6 цветни филма 35мм за проявяване и сканиране, къде в София бихте ме посъветвали да го направя?

# 526
  • София
Фото "Ралица", Фото "Деков", Фото "Гърбачев", може да хвърляте чоп Simple Smile .

П.П. Фото "Гърбачев" има услуга "проявяване и сканиране за 1 час", за другите не съм сигурен.

# 527
# 528
  • София
С какво са щракнати?

# 529
Есен и от мен

# 530
  • София

Страхотни снимки сте направили! С какво са снимани?

# 531
Canon r6 II и Canon 70-200 2.8 III.

# 532
  • София
Адаптера канонски ли е или китайски? Виждам разни "наконтени" варианти с възможност за поставяне на филтри, които се продават за без пари, та за това питам Simple Smile .

# 533

Страхотни снимки сте направили! С какво са снимани?
С Nikon D610, Sigma Macro 105

# 534
Адаптера канонски ли е или китайски? Виждам разни "наконтени" варианти с възможност за поставяне на филтри, които се продават за без пари, та за това питам Simple Smile .
Моят е оригиналният, който е обикновен. Другите си имат своите предимства. Този с пръстена не ми е много интересен, но другият за филтрите ми се струва полезен. Иначе, за неоригинален, малко ме притеснява как ще се държи с по-тежък обектив, дали ще е достатъчно стабилно, да не падне и да има поражения. Може някои от винтчетата да нямат фиксатор и да стане фал във времето, знам ли. То и с оригиналния няма гаранция де. Другото, което бих искал е да няма компромис съз защитата от прах и влага, що се отнася до гумичката при байонета. Искам да прилепя плътно, което няма гаранция, че ще е така при всички неоригинални. Вече, дали има особености със съвместимост не знам. Май не съм попадал на такива оплаквания, но и не съм много търсил информация за това. Знам, че на Viltrox са хубави, както и на Meike.

# 535
Hriss, много красиво, както винаги!  ПЛМ, а ти къде снимаш тези красоти есенни!?

В събота и аз имах и камера в ръцете и червени листа под ръка, но никаква светлина! Та поснимах малко играта на хлапетата!

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 15:53 от Agent Provocateur

# 536
"Задния" ми двор е мечта на всеки фотограф, а госпожицата започна все по-често да се съгласява да я снимам.
Скрит текст:

и един откраднат със синковеца, докато опознавахме нейбърхуута

# 537
  • Mostly in my mind
Лято, на колко години е госпожицата?

# 538
Този месец ще стане на 12, защо?

# 539
  • Mostly in my mind
За сравнение с моята госпожица. Скоро ще стане на 14, но никак не иска да се снима Blush

Общи условия

Активация на акаунт