🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #13 🤍

• 252 929
  • 5 951
  •   1
Отговори
# 5 595
Докато едните ще правят къдрав пай на мамин Сашко,
други се връщат към обиколки из Европа,
трети пък виждат любов навсякъде. Събират пак камъчета и розови листенца.

Ей такива ми ти работи.

Малко като остатъците от цяла роза стои, ама нищо. Важното е, че сред остатъците пак любов се намира в картината.

Извинете ме. Днес съм се събудила с циничното аз най-отпред.

# 5 596
Докато чакаме темата да се подпали от гостуването на Питонката ще си позволя да направя лекичък оброз на първата на седмица след шоОто 😃😃😃
🌹темата пак беше тролната на няколко пъти от про и анти В.К. и Сашкини драми. Нищо ново…
🌹Като говорим за нищо ново, нищо ново от Виктор и Сашка. Хубаво или за лошо…
🌹 Разцепихте темата с Марийчето, евала детективки. По-забавни занимания не е имало и по време на шоОто.
🌹новите звезди са малко скучновати, чудят се какво да постнат и с какво да задържат славата
🌹Денизчето се изяви и остави доста смесени чувства. По-скоро негативни, ама все пак си има симпатизанти.
🌹Скандалните гостувания по подкастове нещо не се получават

PS: да не спамя темата, ама перфектният заместител на турския ни сериал е американският fboy island. Препоръчвам с 2 ръце на почитателите на романтични шоОта. Спойлер: и там има зъл меркантилен руснак 😂

# 5 597
И Витко пак го удариха по самочувствието. Joy

Айде де, тази няма ли да готви.

# 5 598
  • софия
Започва

# 5 599
И Витко пак го удариха по самочувствието. Joy

Айде де, тази няма ли да готви.

Оф, така като му чета коментарите по сторитата му, като взема и под внимание тази лека вманиаченост по външния вид, започвам да си мисля, че този "мистър Перфектен" е може би изтъкан от комплекси.

# 5 600
  • София
Ал преди това имаше стори и от Нотинг хил май. Намек усещам за някой, който идва само нощем при нея Trollface

# 5 601
ПитонЯ много се е овладял, свил е ушаците и е по-нисък от тревата.

И пак не разбрахме отговора на най-голямата мистерия - с какво толкова ги е дразнила Александра. 😂

# 5 602
Ал преди това имаше стори и от Нотинг хил май. Намек усещам за някой, който идва само нощем при нея Trollface
Преди време Виктор имаше същото стори със същото клипче и някакъв коментар (или беше в отговор) за това какво очаква от жената до себе си.

Пак нещо си играят с нас.

Намерих го.

ПитонЯ много се е овладял, свил е ушаците и е по-нисък от тревата.

И пак не разбрахме отговора на най-голямата мистерия - с какво толкова ги е дразнила Александра. 😂

IriS, как да разбереш какво ги е дразнило, като е чисто и просто маниерът на Александра. И фактът, че тя съзнателно или мен ако питаш е по-скоро несъзнателно e демонстрирала добър стандарт, опит из разни дестинации и среди, към които останалите бръмчалки се стремят и се хвалят, че имали диамaнт на корда за 600лв. (OMG!!!)  и чакат някой да им купи телефон за 2к.

Навела глава, за да се опитва да ни изиграе, обаче пак по гръб не пада.
Не ще да си признае, че е ревнувала само от Александра. До степен да избеснее. То беше шикалкавене, увъртане. Ще мине, ама друг път.
В.К. днес много ми звучеше като Людмила. "Ама аз съм добро момиче. Само вие не го разбирате. Аз съм усмихната и добра. Аз съм хрисима."

Чудя се дали всичките не са минали на едно бързо обучение при Ваня Щерева по заобикаляне на въпроси и говорене на глупости. Всичките до една + ергенина. Само при Дениз не и се е получило много. Нейното си извира отвътре.

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 11:33 от geri1919

# 5 603
Какво каза Питонова?

# 5 604
  • Варна
Какво каза Питонова?

Общо-взето нищо. Опита се да си изчисти името.

# 5 605
Викито добре се справи при Сашко, с половин уста се извини, дори не предизвика агресия в мен Grinning

Най ми беще смешно изказването, че реакцията на Виктор след драмата с чашата била показна, че тя не иска да е с мъж, който не застава зад жена си.
То ако Виктор беше защитил като хората Александра, тя щеше да е изгонена ама айде.

# 5 606
Какво каза Питонова?

Нищо кой знае какво смислено не каза. От девет дола вода носи, за да запълни ефирно време.

Тя не била такава, като в предаването. Средата там, изолацията, невъзможността да си тръгне (да беше отказала и тя роза - не на нас тия) и още не знам си какво я накарало да стигне крайности. Иначе тя е добро момиче и такива работи не прави.

Всички хора били искали материални неща, но само тя си била признавала. ( Ти В. К. ги слагаш пред скоби тези неща)

Когато са спряли камерите, с Виктор се поздравили, благодарили си за сериала и Виктор не е повдигал изобщо въпросът да задълбочават каквито и да било отношения. Пито-платено. Кой откъдето е.

Радвала се, защото искала да е първият победител в първия сезон на Ергена.
Била гледала чужди формати и знаела, че трябва да влиза в камерите, за да остане. (Принципно е права, ако беше Биг брадър. На нея интригите ѝ бяха с жените, не толкова с Виктор).

Като я питаха от кого е ревнувала най-много, тя се измъкна, че на различни моменти било различно. И от Блага, защото получила най-хубавата среща, и от Александра, защото получила подарък, и от Дениз,защото и тя получила подарък.

Питаха я дали би се извинила на Александра. Отговорът беше: Лично...може би.

От Виктор искала да види как реагира в ситуации в реалния живот, но неговата реакция към последния джинов момент ѝ говорела много. Ако била на мястото на Александра, тя също е щяла да си тръгне.
Виктор плюе по нейната постъпка, Виктория плюе по неговата.

Оф, така като му чета коментарите по сторитата му, като взема и под внимание тази лека вманиаченост по външния вид, започвам да си мисля, че този "мистър Перфектен" е може би изтъкан от комплекси.
Не само комплекси. И от противоречия е изтъкан.

Докато не намери мир със себе си, нито ще получи удовлетворение, за което твърди, че все му липсва, нито добрата връзка с партньор.
Много трябва да работи над себе си. Но не за гръб или трицепс. Wink

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 11:47 от geri1919

# 5 607
Аз чакам Виктория да се появи в Преди обед 🙂

# 5 608
Аз чакам Виктория да се появи в Преди обед 🙂

Появила се е вече, нагоре разказват 😉

# 5 609
Сашо беше доста обран с нея, явно е предупреден, защото си го знаем като се изтърве. Добре, че бързо я изпидурка да готви къдравия пай и дано не ни я натрапват още много по ефира и бързо да залезе.

Общи условия

Активация на акаунт