🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #13 🤍

• 252 979
  • 5 951
  •   1
Отговори
# 5 775
Ния-Косара и Марта големи дружки.На един акъл са със сигурност., 🤣

# 5 776
Чистенето на Витюнковия имиЖ продължава с всякакви средства, включително и анонимни истории за половата му мощ.

И за десерт с кафето един постоял на слънцето бонбон, Блажиту:

# 5 777
Няма ли да спре Блажка с тоя пръст в устата, мега гнусна е.

# 5 778
Явно е свикнала винаги да остава с пръст в уста, ba-dum-ts. 😂 Шегата настрана, наистина е гнусна и ми изглежда една такава тъжна и клета, в началото на предаването имаше друго излъчване.

# 5 779
  • In The Middle Of Nowhere
Интересна история, малко в стил лична драма. Впечатли ме това, че още на 20 с жълто около устата е бил жентълмен... А момите търсели слава и пари, пък той хич не ги.. да...

# 5 780
Много ми се бият идеите за цитирам "джентълмен в леглото" и сценките от 50нюанса + неговата реплика: " Свиквайте момичета, това ще е ежедневие".

Последно? Какво е? Thinking
Или вкусовете са претърпели промяна за 12 години?

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 10:50 от geri1919

# 5 781
От статията се разбра само, че му е невиждано голям 🤦 другото беше допълнение та да се превърне в история.
Все по-гнусен ми става!
Ако едно време за мъжете множеството бройки бяха трофеи, сега е гнусотия! Блях! А това поведение само по себе си е проворкирано от изключителни дефицити в характера.

# 5 782
Само ще оставя това тук.

# 5 783
Нещо в мен умря, като видях #gentalmen.

# 5 784
Много ще е тъжно ако тийн фенките на Витя наистина се заблудят и почнат да го асоциират с жентълменство.

# 5 785
  • София

Е, поне не е #genitalmen Joy

Скрит текст:
"Thoughts" също не знае как се пише... предполагам множественото число "men" също не е било умишлено... не му е английският силна страна на Витюша.

# 5 786
Ахаха, gentalmen. Направо фройдистка грешка. Иска му се да е Джеймс Бонд - пред камери пие водка мартини, а в къщи тайно люска пърцуца. Образно казано Wink
Историята за сексуалните му подвизи във vbox  звучи като съчинение, изобщо не ми изглежда истинска.
Нещо май взе да ни изтлява ентусиазмът. Като знам, че тук сме най-запалените сеирджии, представям си как е почнал да се спихва интересът към особите от шоуто извън нашата среда. Скоро ще се свият до кръг от най-верни почитатели. Ако перифразирам старата латинска сентенция, "така преминава евтината слава" Simple Smile

# 5 787

Е, поне не е #genitalmen Joy

Скрит текст:
"Thoughts" също не знае как се пише... предполагам множественото число "men" също не е било умишлено... не му е английският силна страна на Витюша.
А за такъз изявена “компаньонка”, би трябвало да му е

# 5 788
Марийчето явно не я интересува кое как е написал, а бърза да лайкне поста. Grinning

# 5 789
Въобще не ме изненадва факта, че Виктор имал голяма бройка жени, минали през леглото му. Личи му, че е женкар.

Гергана танцува много хубаво различни стилове, не само чалга. Blush
https://www.vbox7.com/play:53c941a0d6

Общи условия

Активация на акаунт