🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #13 🤍

• 252 948
  • 5 951
  •   1
Отговори
# 5 610
С при Цитиридис наши също щеше да участва. Нещо се говореше, че е записала предаване.

# 5 611
  • София
Ауу, Боброва яко забърсва след себе си. Няма лошо, ама дано наистина се поучи и израсне като човек, а не просто да маже очи. Ще я гледам довечера, че тук няма къде, така че споделяйте впечатления Relieved

Виктор ми стана много неприятен образ. Разбира се, от чисто любопитство бих научила с коя е в действителност, но фалшивостта ми дойде в повече, както и неподплатеното самочувствие. Прави си пиар в момента, и всъщност му се получава, но дали ще е дългосрочно с тези методи? Хората къде къде по-пикантни истории забравиха.

Мария ми се струва симпатична, нежна жена, има стил. Той ми се струва под нивото й обаче Joy

# 5 612
На мен ми хареса Виктория.
Беше откровена.
На въпроса ''Имала ли е симпатии към Виктор?'', тя отговори: ''Два месеца сме в изолация. От немай-къде и Виктор да е, ще го харесам''.
Ами, права е.

# 5 613
Смешно ми стана по време на интервюто като каза Питонова, че след снимките нито тя, нито Виктор  не повдигнали въпроса за връзка. Това било предаване, ангажимент и дотам. Свършили снимките и всичко приключило.

# 5 614
А представяте ли си Виктор да ходи на терапия при Александра и това да им е връзката. Бухахахаха

# 5 615
Сега върнах назад и я гледах. Ами добре си каза нещата, изкара се ангелче и донякъде й вярвам. Осъзнава, че там всичко е шоу и игра и е наясно, че ако е част от декора, както някои момичета там, няма шанс да продължи.   Но тези думи, които след всяко реалити казват, че един вид всичко е забравено и нямат лоши чувства, не мога да го разбера.

# 5 616
И аз изпуснах + нямам връщане назад на телевизора и достатъчно добър нет за гледане на видео, така че ще мога да го гледам чак утре, като се прибера вкъщи. Засега попивам само от вашите коментари. А тя в момента ли го прави този пай и ще се появи ли отново?

# 5 617
  • София
Смешно ми стана по време на интервюто като каза Питонова, че след снимките нито тя, нито Виктор  не повдигнали въпроса за връзка. Това било предаване, ангажимент и дотам. Свършили снимките и всичко приключило.

Тоест, цялата продукция е пълна измама... да им взимат лиценза направо Thinking

А представяте ли си Виктор да ходи на терапия при Александра и това да им е връзката. Бухахахаха

Това би било супер неетично, предвид че са имали лични отношения.

# 5 618
Сега върнах назад и я гледах. Ами добре си каза нещата, изкара се ангелче и донякъде й вярвам. Осъзнава, че там всичко е шоу и игра и е наясно, че ако е част от декора, както някои момичета там, няма шанс да продължи.   Но тези думи, които след всяко реалити казват, че един вид всичко е забравено и нямат лоши чувства, не мога да го разбера.
Толкова е забравено, че се скъсаха да плюят.
Тази същата със "забравеното", далеч преди да се разрази екранно бурята с джинчето, казваше, че не се е извинявала, няма да се извини и няма за какво да се извинява.

Вчера Гергана говори при Розмари. И сподели, че си е мислила подобно поведение на момичетата е било предизвикано от изолацията, конкурентната среда и т.н. И е смятала, че навън нещата ще са ок, тъй като с някои от тях се познават лично от преди. То се оказало, че навън са дори по-засилени качествата на цялата група. Още по-зле било.
А Гергана не е близка нито с единия лагер, нито с другия. Айде може би с лагера на Ева, Елвира е по-близка - правят разни видеа заедно. Но правят някакъ проект и толкова.
Деница била още по-лицемерна отколкото във формата. И с едните и с другите. Мъкне се с отбор "злобил", същевременно се пише приятелка на Александра и дори са посрещнали заедно Нова година, после пак при отбор "злобил" и им обяснявал, че не било точно така. Видяхме я и колко пъти се размотава с тях по дискотеките след предаването, докато то се излъчва(далеч след Нова година), в същото време Александра я има за едва ли не приятел. Принципно няма лошо да оставиш всичко зад гърба си и да си в добри отношения с всички, но очевидно отборът "злобил" още таят сериозни негативни чувства към другата страна и ги изразяват свободно.

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 11:36 от geri1919

# 5 619
Капитонова натърти няколко пъти как всичко е ангажимент, шоу, предаване. За никакви отношения демек не става дума. Явно рейтинг да става, другото не е важно.

# 5 620
Капитонова натърти няколко пъти как всичко е ангажимент, шоу, предаване. За никакви отношения демек не става дума. Явно рейтинг да става, другото не е важно.

Ами да ни бяха казали предварително, че ще гледаме филм... Не мисля, че ще им се вържа за друг сезон.

# 5 621
И аз това си мисля напоследък. Ако ще трябва да гледам толкова зле режисирано риалити, в което няма доза истина, какъв изобщо е смисъла? Има толкова интересни сериали, които могат да се гледат вместо това. Сериозно се замислям и ММ ще се окаже прав, отказвайки се да ги гледа изобщо. За мен това са няколко месеца изгубено време, през което можех да гледам нещо наистина приятно и стойностно. Даже не ме интересува вече кой от героите какво е казал като излязъл или с кого движи. Наказвам ги с пълната си незаинтересованост.

# 5 622
Никакви съществени въпроси не ѝ зададе Сашо. Слабо интервю. Рекламата на маргарина пък неща да я коментирам…Готви тя с Калиакра, ама друг път…

# 5 623
ВК беше толкова "интересна", че половината пропуснах от разсейване. Добре, че Гери го е разказала. Рекламата на маргарин Калиакра, която направи, обобщава участието ѝ за мен - изкуствен блудкаж.

# 5 624
  • In The Middle Of Nowhere
Съсипа сезона това момиче, това е.
Мисля, че за 2-рия ще се коригират продуцентите и ще правят, струват, но ще го избутат до хепи енд. Този беше пълно фиаско.

Общи условия

Активация на акаунт