🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #13 🤍

• 252 922
  • 5 951
  •   1
Отговори
# 5 625
И вие й вярвате на Капитонова, че било роля? Някой й е написал сценарий да обижда на "злобна българка"? Не на мене тия. Това са й оправданията, това го говореше и веднага след епизода, че била едва ли не актриса в това предаване. Нали навън извън предаването е същата. Затова е със спрян Инстаграм, защото е докладвана и преди предаването немалко пъти за булинг. Капитонова винаги си е позволявала такова поведение и сега явно почна да осъзнава, че това поведение не е ок и никой не го харесва и изведнъж стана актриса във филм за по-удобно.

# 5 626
Никакви съществени въпроси не ѝ зададе Сашо. Слабо интервю. Рекламата на маргарина пък неща да я коментирам…Готви тя с Калиакра, ама друг път…
Надеждата ми е Цитиридис да я понатисне, да я поиронизира малко и така...
Ако са му позволили, разбира се.

# 5 627
Относно Калиакра - миналата седмица една друга участничка в Мастър шеф беше използвала в рецепта за торта Гараш, пак в Преди обед. Явно имат някакъв договор за продуктово позициониране, с което са застъргали дъното.

# 5 628
бТВ няма как да направят интересно интервю с участничките от злобната групичка. Да им пуснат например, редом с подбраните рекламни кадри, и тези с изкривените от злоба лица и просташките обиди. Нали така по себе си ще плюе телевизията, която го е излъчила? Скандалът продава, но не е нещо, с което да се гордееш.

# 5 629
Мамин Сашко беше свил перките, явно посъветван от шефове, или пък от лични симпатии, не знам. Направих си паралел с интервюто с адашката ѝ - Виктория. Супер нагло я попита с какво е провокирала опита за изнасилване… Аз бях в шок.
А на хитрата лисица ѝ спести важните въпроси.

# 5 630
Тоя Сашо толкова ми опротивя напоследък. Как може да пита момичето такова нещо?!

# 5 631
В.К. най-вероятно има някакви връзки в бтв. От Мастършеф бързо я изпидуркаха и за щастие не успя да развали напълно предаването като това.

Тя дали разбира, че като говори, че всичко е ангажимент и сценарий, вече никой няма да се навие да гледа 2ри сезон. Прави УЖАСНА реклама на предаване, което върви по национална тв.

Вкъщи спряхме да гледаме Фермата след онзи противен сезон с разтурения годеж на магьосника. Не знам това сценаристи, продуценти...явно доста подценяват публиката си.

И последно - не ми се сърдете, но на мен ми харесват Мария и Виктор като двойка. Имам усещането, че си приличат много по хаотичната енергия, която излъчват и двамата. Имат общи интереси и някакъв по-различен стил като цяло. Пожелавам им да са щастливи! (Ако наистина има нещо...).

# 5 632
Kapinna, защо някой да ти се сърди?

Аз не видях някой да се изказва против тяхната почти потвърдена връзка. При това от доста време.

Аз видях хора, на които не им е ок циркът и фалшът. Но може и да съм се объркала.

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 12:22 от geri1919

# 5 633
Мамин Сашко го е страх да и задава неудобни въпроси, за да не го изпидуркат от тИливизията. Питона ще е с по- големи връзки от него.

# 5 634
Постът, в който Виктор говори за
наградата -  почивка в Турция, която някой ще спечели и той и половинката му ще го придружат е харесан от Марийчето  гледам. Grinning

# 5 635
  • Разпиляна във въображението
Добре де, сценарий! Хубаво, поне да бе написан така, че да се насладим на романтика, красоти и добри взаимоотношения.

# 5 636
А представяте ли си как се пише сценарий като преди каквото и да е друго поставяш условието да бъде написан така, че хем да завърши с хепи енд, хем не съвсем, за да е достоверно как двамата главни герои се изпидуркват взаимно много бързо, защото реално са обвързани?

Някъде из тези основните библии на формата няма ли го като условие поне ергенът да е single?

Някъде из коментарите на Розмари четох как тя обясняваше на някой, че Виктор не се крие с коя е, а просто не му позволяват да каже и покаже, защото го грозят неустойки. И тя намекваше за Мария и че не е никоя от предаването до него.

# 5 637
За мен оба Викторых скапаха сезона, но най- вече Виктор. Да се правиш на бита лисица за хонорар в предаване, на което мотото е, че необвързан мъж търси половинка…. Да гледаш влажно, влажно, топло, да пускаш сълзица и гледаш към небето, която гониш някоя… абе … я стига, на 31 със сигурност има други все още необвързани мъже, които да са по- готин избор от тоя.

# 5 638
След всичко видяно и чуто, ще кажа, че шоуто беше на ниво. Благодарение на момичетата.
Оправни моми участваха, спасиха сезона. Както се казва, отсрамиха ергена.
Официално свалям всички обвинения към участничките и стоварвам целия си гняв върху Виктор.
Откъде го намериха, този, бе?

# 5 639
  • Разпиляна във въображението
А представяте ли си как се пише сценарий като преди каквото и да е друго поставяш условието да бъде написан така, че хем да завърши с хепи енд, хем не съвсем, за да е достоверно как двамата главни герои се изпидуркват взаимно много бързо, защото реално са обвързани?

Някъде из тези основните библии на формата няма ли го като условие поне ергенът да е single?

Могат да препишат от безброй епизоди, сезони, от чуждите формати. Но наистина най-важното би трябвало да е участниците да са необвързани, без спонсори и т.н., с които да се съобразяват.

Общи условия

Активация на акаунт