🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #13 🤍

• 252 849
  • 5 951
  •   1
Отговори
# 5 640
Виктор е виновен.
Ама продукцията е по-виновна. Плюха си на идеята на предаването още преди да започнат да го снимат.
И да не ми излизат с номера, че не знаели. Защото са знаели. Ако ние за половин ден им хванахме спатиите, мислите ли, че те не са поразпитали за него? Че не са го проучили по различни канали? София не е голяма. Още по-малки са тези среди, в които Виктор се подвизава, а хората от тях доста обичат да говорят.

# 5 641
Ако сега отнякъде се появи информация, че редакторите са казали на Вика "Абе няма ли да е много готино да си лиснеш чашата върху Александра като те ядоса, както правят по филмите", категорично ще повярвам. Обвързан ерген, театри с най-харесваната участничка, планирани сваляния на гащи... това ще е най-малкото.
Чак аз се вързах, а винаги съм мнителна към Тупарев. Явно все още - след 20 години риалити телевизия - в България няма как да се направи интересна риалити програма без продукцията да се намесва в събитията.

# 5 642
Леле, нямам време да ви изчета!коя е тази Мария сега и защо решихте, че с Витя? Ами Алекс?

# 5 643
Гери, много малко вероятно, почти абсурдно, но аз допускам и малката възможност да е заблудил включително самите продуценти, че е необвързан. Гледаш го- бута се навсякъде така или иначе, що си крие гаджето още отпреди? Това с криенето на половинката до такава степен ви разказах по- преди за един такъв случай, който претърпя грозно развитие. Във всички случаи причините му са користни и прагматични според мен, що да не покажеш хубаво младо гадже? Или за повечко чук и бег, или за вратички за по- заможни фитнес-клиентки, за *индивидуални* програми, или за проект като Ергенът. Въобще не вярвам, че ще увърташ да кажеш, че имаш хубава, млада жена до себе си без причина. Ако беше вариантът, в който са хора, пазещи лично пространство, нямаше да се записва на опашката за резил пред държавата.

# 5 644
Явно и обявяването на това Виктор с кой е, е по сценарий и е планирано за септември за въпросния турнир.
Мария не изглежда лошо момичето, ако е тя, доколоко обаче си пасват е отделен въпрос, едва ли ще има дълготрайно бъдеще тази връзка.

Виктория - колко да й дреме, че си разкрива, че с Виктор си тръгнали веднага след финала. Те я изядоха с парцалите, едва ли й дреме каква "реклама" прави на шоуто.

Но това, което грам не мога да оправдая е как за пари човек е готов да си продаде задника и да го представи като нищо особено, просто бизнес. Дали Виктор, дали някое друго от момичетата - ако си обвързан, значи си обвързан, как ще отидеш в някое предаване да се натискаш с някой друг по телевизията срещу пари. Да не казвам в прав текст как му се вика на това. И ще го гледат и роднините, и приятелите ти и въпросната ти половинка. Пълно дъно. Човек за своето име и достойнство в крайна сметка живее. Но явно е модерно напоследък. В Сървайвър пък Мила, която била гадже на някакъв Сами (не го знам, но явно с нещо е известен) и тя се натискаше с някой колегаа участник. Ама то било част от стратегията в играта и приятелят й щял да я разбере. Брех да му се не видиш и стратезите, дотам ли я докарахме като общество, че и връзките да са "нищо лично, просто бизнес"...ами пълно дъно.

# 5 645
# 5 646
Elena Atanasova, те са били длъжни да си проверят главното действащо лице. А и съм сигурна. че са го направили. Такива мишоци като тях, както и с манипулативните методи, на които са свинкали, са определено наясно, че някой може и да се опита да ги върти. Няма да се учудя и "опашка" да са му пуснали за няколко дена.
Единственият вариант да не са се усетили и знаели е, ако В и М са били само на "чук и бег" от дъжд на вятър. А то не изглежда съвсем така. Но може.
Тези продуценти се занимават с това от 20 години. Знаят как да си проверяват хората. И ако за другите формати, които са правили, не е много важно кой с кого мачка чаршафите и колко често, то в този е задължително да знаят.

Но както и да го погледнеш, Виктор е много "крив". С користни или други цели, това си е подигравка.

Близко до акъла е и защо не му позволяват сега да каже с коя е.
Първо - разиграват сценката с втория шанс, покаянието, прошката и хепи енда.
Второ - ако веднага я кажат коя е, както ние набързо им хванахме нещата отпреди "Ергенът", така могат да го направят всички останали.

Нямат никаква полза да крият евентуална връзка между В и А, защото осветляването ѝ ще донесе още позитиви на предаването, а и на В и А в частност. Ще го играят щастливата двойка на България, която въпреки всичко се събра и е щастлива. Доброто победи. А хората ще им се радват и ще искат да си продължат сапунката следвйки ги и виждайки какво правят. Те пък щяха да рекламират и всичко е 6.
Те просто си играят с надеждите на хората за нещо истинско в това предаване.

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 13:11 от geri1919

# 5 647
Гери, да, по- логично е да е както ти казваш. Възможно е обаче и истината да е посредста- да ги е заблудил, че с Мария са приятели с привилегии процудентите, на нея друго да приказва - и така. Самият факт, че подозираме, че на нея и писна и тя сама си изля тук истината, е показателен. Това е човек, който говори различно на всеки 5 минути според човека, няма да се учудя да е нещо такова.

# 5 648
Дайте ми инстаграма на тази Мария и аз да я видя Simple Smile.

# 5 649
Аз подозирам, че може и на него да му е писнало и работата със слуха за Мария да си го е пуснал той.
Никой нищо не му дава да казва. С любезната помощ на водещите на предавания засилва илюзията, че с Ал са заедно.
С любезното съдействие на някой "куриер" , който уж бил видял нещо си.......... И спиралата се завърта още повече.
Може и на него да му е писнало. Фалшът за толкова време уморява. А при него стават вече повече от 9 месеца. И не се знае докога ще продължи.

Ама чак пък толкова мозък у Виктор, че да ни ползва като агенти... де да знам.

Дайте ми инстаграма на тази Мария и аз да я видя Simple Smile.
Заповядай!
https://www.instagram.com/reel/CZqkNgIICDd/

# 5 650
Точно изгледах Капитоново в " Преди Обед".
Няколко неща ми направиха впечатление.
Тотално различна, много смирена. Опитва се да изкара, че всичко е шоу и игра. Стига вече, за мен реакциите на всички бяха реални. Все пак видяхме, че и дрязгите им не престанаха след шоуто!
Мислила, че Виктор ще избере Александра, но в крайна сметка избрал нея. Не, той не избра ТЕБ. Александра си тръгна, заради това избра теб.
Била изиграла листването на питието, за да видела реакцията на Виктор 😄😄😄
И накрая да ви шокирам малко... Капитонова ми изглежда бременна 😄😄😄

# 5 651
  • София
Независимо дали е с Мария или не, казаното от Капитонова е красноречиво, не че не беше ясно от самия финал. Не мисля, че са режисирани сцените и скандалите, то не е и нужно. Участничките показаха, че и отвън са си същите, пък и не са толкова добри актриси, та цял сезон да стоят в образ. Виктор обаче явно е бил наясно за какво става дума, някаква част от участничките също, но може би не всички. Всеки е взел от предаването каквото е успял, и по живо, по здраво. На момичетата мога да простя, защото отначалото беше ясно, че някаква част са там да трупат популярност, пък и повечето бяха доволно наказани за глупостта си. Но Викор е бил наясно и се е съгласил, а продукцията е плюла тотално на лиценза. Българска работа.

# 5 652
Мимето много си харесва гърдите. Разгледах абсолютно всички снимки в инстаграм. Навсякъде е без сутиен и ококорени зрънца 🤣🤣🤣🤣

# 5 653
# 5 654
Те едни гърди … да и завиди човек 😁

Толкова съм назад с информацията … откакто се стопли хич ме няма , но за щастие Бг мама всичко знае … доста се шокирах от появата на тази Мария .
И аз мисля , че не е красавица , хич даже . Не намирам общи черти с Парова . С питона малко , да . Интересно , че това още не се е разчуло из фейсбук , но очаквам скоро . Виктор все го защитавах и възприемах като хрисим и добър , но май 😬

Общи условия

Активация на акаунт