🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #13 🤍

• 251 694
  • 5 951
  •   1
Отговори
# 5 820
За да не сме изцяло негативни, според мен, обноските на Виктор са отлични, за ширините на България и за човек от средната класа, не израснал в охолство, съвсем не са толкова често срещани. Повечето момичета го подчертаха и е вярно. Прекалява с това дами наистина, но е много изискан и галантен и това е много приятно за гледане. Прави го с лекота и е красиво  Ако беше показал малко повече характер, щеше още по-добре да се приеме от зрителите.

за хора като Виктор, които са осъзнали колко ценни са добрите обноски и етикет и че те водят до повече контакти, известност и по-добър бизнес е жизненоважно да усвоят добри маниери и добър вкус в общество, зависимо от местната балканска култура и манталитет

не видях неговият начин на живот като елегантен
единственото, което показа са няколко приятни думички, угодливост към жените и духовна нищета
галантността е символ на рицарството от отминали времена, намерило изява в съвремието ни, а тук станахме свидетели на най-големият крах на Виктор, дори е смешно да го коментираме Simple Smile)

# 5 821
За диспечер е закъсняла, защото поне преди години изискванията за служител в РВД бяха да е под 30-годишна възраст, да не говорим за всичко останало.

# 5 822
Преводач е. Не е твърдяла, че тръгва да става ядрен физик. Баристи, масажисти и хора, които вършат много други неща, са съвсем нормални професии. И с Виктор, колкото и да не го харесвам и аз вече, тук почна някакво овалване в катран и пера. Станал на 31 г. и нищо не постигнал или още се лутал. изоставил фитнеса, а само от него разбирал и пр. ми звучи като "провалът" на жена на 34 г. която не се е оженила и не е родила деца.

# 5 823
В моите очи липсата на стойност у Виктор няма нищо общо с професионалните му занимания. Лесна работа няма, ако наистина успява да жонглира с всичко, което е захванал, похвално, но като личност за мен е просто един въздух под налягане, а претенциите му за различност на фона на типичния български мъж са без всякакъв фундамент. Не го харесвам от ден 1, след това слизаше все по-надолу и надолу.

# 5 824
Ок, Ирис, разбирам те. И за мен не е идеал за мъж. Реагирам на това, че дискусията стана много негативна. И вече не просто коментираме показаното във или извън предаването, а са някакви полети на фантазията за неща, които няма как да знаем  - от нямат никакви качества и са неспособни на връзки и чувства до неспособни са да направят нещо с живота си. Напомня ми на приказката за Снежната царица и Кай, на който влязло парченце от счупеното дяволско огледало в окото и затова започнал да вижда само неприятното в света. Това си е моя реакция, моля да бъда извинена, ако някой се е почувствал засегнат.

# 5 825
Разбирам те, както и гледната ти точка. Затова споделих и моята, защото в повечето случаи критиката към Виктор е по всички параграфи, лично за мен е по линията на личността и характера, които демонстрира. Уважавам това, че не го мързи и очевидно му се работи, защото при много редови хора определено не е така. Не го виня и, че се възползва от славата си, защото в неговия случай има срок на годност - в момента, в който вече има официален избраник за сезон 2, съвсем ще затихне, да не говорим, че много вероятно е това да се случи и след като станат ясни (ако станат ясни) отговорите на мистериозните към момента въпроси.

# 5 826
Заинтругувахте ме с това Благино интервю при онзи меко казано странно изглеждащ господин. Предното с Ния-Косара не знам за какво изобщо си го причиних и това го пуснах с предразсъдъци.

Нищо кой знае какво, но да отбележа две-три точки, които направиха впечатление. Блага поне беше по-полезна в издаването на някои неща.
Nature Zap Говорят такива общи тъпотии по всичките разговори, защото такъв инструктаж имат за рамката на разговора. (както си предполагахме)

Nature Zap  Коментират как Александра отива към церемонията на розата. Да се подрежда в редичката
Мъци: Александра какво се превъзнася, все едно се подготвя да убие някой, а не просто да откаже роза.
Блага: Ами... тя се готви да убие Виктор.
Интересни метафори от Блага. Не мислих, че може толкова.

Nature Zap победата на Виктория ѝ е подарена и тя не се радва

Nature Zap Виктор не е изпитал чувства към нито една вътре. (съгласно Блага)

Nature Zap  М: Съжаляваш ли, че не спечели?
   Бл: Не, не съжалявам. Нямаше как да се получи между нас в реалния живот.
   М: Добре де, не мислиш ли че в реалния живот ти можеше да го накараш да се влюби в теб.
   Бл: Категорично не. Той не е отишъл там за любов. Той не е търсил любов.

Край на резюмето.

Допълвам още нещо важно.
Nature Zap Според Блага, Виктор много добре е знаел какво се е случило, но цитирам "нямал е топки да изгони Виктория"

Nature Zap Ако Александра не е отказала розата, Дениз е била аут категорично, пак според Блага. Абсолютно сигурна е.

Nature Zap Според Благиния прочит, Александра е отказала розата, защото има голямо его.

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 18:58 от geri1919

# 5 827
В сторито само се ухилва, без да каже нищо.

Ох, ще повърна.

# 5 828
Ние хубаво хейтим по Витя и го изкарахме катранено черен, че въртял тази и онази, ама представете си, че въпреки всичко са заедно с Алекс и няма никаква Мария в живота му. Wink Не е изключено и има % вероятност точно така да е, а другите да злобеят и затова да казват, че не бил изпитал истински чувства към никоя вътре. Simple Smile Така че, хайде да го броим невинен поне по този показател до доказване на противното. Grinning

# 5 829
  • Вестерос
Абсурдно е, има Мария, няма Алекс, така ги виждам.

# 5 830
Не е на 100% ясно. Simple Smile Само индиректни доказателства имаме.

# 5 831
Алиса, бих приела хипотезата със злорадстването и послъгването от странана Блага и компания. Наистина бих.
Но далече не е само това. Твърде много станаха факторите, които ни говорят за това, което твърдим. Да, не са категорични, но станаха много. И всеки ден излиза поне по още нещо ново, която говори в тази насока. При това без да се напъваме особено да търсим или ровим. Просто си излиза.

Ако ти си права, лично ще напиша извинително писмо с копие до самия Виктор.

# 5 832
Влага я изгледах и на блица и на реакциите при Мъци. Оказа се от Мъци, че не ѝ е чак толкова добро отношението към постъпката на Сашка. Имала голямо достойство, там егото било твърде голямо и затова върнала розата.

# 5 833
Ние хубаво хейтим по Витя и го изкарахме катранено черен, че въртял тази и онази, ама представете си, че въпреки всичко са заедно с Алекс и няма никаква Мария в живота му. Wink Не е изключено и има % вероятност точно така да е, а другите да злобеят и затова да казват, че не бил изпитал истински чувства към никоя вътре. Simple Smile Така че, хайде да го броим невинен поне по този показател до доказване на противното. Grinning

Алиса, имам чувство, че те познавам - непоправим оптимист и романтична душа Flowers Hibiscus
Днес като гледах Блага при Мъци, коментираха полуфинала с върнатата роза и отново чух думите на Ал. "той не е моят мъж". Мисля, че с тази нагласа е излязла, а в няколко участия навън разказа как са ѝ трябвали 2 месеца, за да се възстанови психически и през това време нищо не чувствала. Ако не са се потърсили скоро след края на предаването, мисля, че не е оцеляло привличането, което се зараждаше между тях. Но съм сигурна, че в шоуто имаше такова, със или без Мария навън. Не са чак такива актьори.

# 5 834
Добре де, има ли актуални доказателства за тази Мария? След партито на Ергена и снимките с Александра.

То ако я е имало тази Мария преди шоуто, не знам как ще го хареса след шоуто, след като мина толкова жени.

Аз Виктор го харесвам за този образ, това актьорче или някой друг гробоват ала плейбой много повече биха ме дразнили.

Общи условия

Активация на акаунт