🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #13 🤍

• 252 872
  • 5 951
  •   1
Отговори
# 5 760
Dudanceto, това всичкото, което си написала, добре, хубаво. Само накрая по въпроса ти да дам отговор.
За да направиш семейство не ти трябва да влизаш в някакъв профил, а да ти бъде желание и вътрешна нужда.
Колко разпиляни хора се ожениха и после си подредиха живота, ехеее. Още толкова разпиляни хора си останаха същи толкова разпиляни.
Въпрос на цели, желания, приоритети, вътрешни нужди и вероятно любов, защото все пак да го започваш това семейство без любов си е тегава работа.

Та в този ред на мисли... Виждаме приоритетите на всички.

# 5 761
Сега вижте на какво съвсем случайно попадам. В тик ток
https://vm.tiktok.com/ZMN1fE7xt/?k=1
За тези, които нямат да разкажа на клипа някакво момиче снима ергенът на походът в събота. На клипа се вижда до него брат му, малко в страни Мимето сгъва един хамбургер. Някой друг ако види нещо по пикантно да ме поправи. Аз иначе не го гледам този формат, нали знаете.

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 01:27 от dudanceto

# 5 762
Това предаване е сбъркано някъде изначално като концепция. Много е изкривено спрямо действителния свят.

Всичките по презумпция го харесват, той пък ги "пробва" до една(защото е неучтиво иначе Wink ), момичетата приемат това и се радват на чужди срещи, даже и целувки.

Накрая се чудите защо схемата е: Ти си ми най-близка. Ти си тръгваш? Добре. Следващата ми е най-близка.

Ако пък развият отношения между двама, публиката ще ревне, че е скучно и няма изненада.
Да, много сбъркана концепция. Според мен нямаше да е лошо в рамките на примерно 10-тина дни да има по 2 срещи на ден за по няколко часа с всичките 22 момичета и едва тогава да гони. Какво беше това още първата вечер да почне да ги изпидурква? Та той имената не им знаеше, какви впечатления, какви 5 лева?!
А за последното - аз много щях да се радвам да виждам развитието на отношенията само с едно момиче от един етап нататък. И общо взето така и се случи реално, защото накрая той спря да целува всички без една, само с нея отвори темата за секса и кой какво си представя и т.н., но някой циник от сценаристите вероятно реши, че ще ни стане много скучно и моногамно, та вкараха повечко драма, излъскаха имиджа на онлифенката и я направиха "най-близката му", а после и другите простотии, които се случиха (няма да се учудя наистина да са подшушнали на рускинята - "а бе, ти що не вземеш да плиснеш малко Жинче по Алекс, пък току-виж си тръгнала"), заради които 80% от зрителската аудитория остана без хепиенда, който искаше. Еваларка.

# 5 763
Иначе пък Виктор има самочувствие да пише книга за джентълмени, да уточни поне, че ще засегне само частта с позьорството. Ако някой не те защити и твърди, че те харесва и даже не мисли да се поинтересува каква е истината, преди да вземе някакво важно решение, много важно, че ти отворил вратата и ти дръпнал стола пет пъти и те пита когато няма нужда сто пъти как си, а като си истински зле, го няма никакъв. Чарът на мъжете наистина е в действията. Позирането май е най-лошият порок на Виктор...

# 5 764
  • София
И какво излезе? Съвсем са ни взели за мезе. Нито шоуто завърши с хепиенда, който искахме. Нито в реала В и А са заедно. Тц, тц, тц. Не ми харесва тая работа. И за какво бяха всичките усмивки, недомлъвки, снимки от финала и срещи на по пица?? Хайде, че шоуто има сценарий, добре, ама защо трябваше и отвън да ги карат да играят, то схеми, то чудо. Confused

# 5 765
В сторито само се ухилва, без да каже нищо.

# 5 766
  • Ню Йорк
Влизам аз да погледна и мисля, че има 2-3 коментара, а то стотици. Водили сте разследвания, намерили сте новата на Витя. Аз отдавна знам, че не със Сашка (познавам една от участничките Wink ) , но нямам информация с коя е. Не казват Wink

# 5 767
Влизам аз да погледна и мисля, че има 2-3 коментара, а то стотици. Водили сте разследвания, намерили сте новата на Витя. Аз отдавна знам, че не със Сашка (познавам една от участничките Wink ) , но нямам информация с коя е. Не казват Wink
Е хайде издай нещо интересно, което са казали де? А те пък странно от къде ще знаят дали са с Александра заедно?

# 5 768
  • Ню Йорк
Е хайде издай нещо интересно, което са казали де? А те пък странно от къде ще знаят дали са с Александра заедно?

Само това измъкнах, че не е Сашка половинката с която ще ходи на Бодрум за някаква награда (дето не се сещам на какво беше ).

# 5 769
Галактическа принцеса, ти се пробвай само да разучиш въпроса дали Ергенът е бил изобщо ерген по време на снимките. Stuck Out Tongue Winking Eye Защото са сериозни подозренията, че не е бил.

Другото някак избледня.

# 5 770

Само това измъкнах, че не е Сашка половинката с която ще ходи на Бодрум за някаква награда (дето не се сещам на какво беше ).
Е все е нещо. А нещо не каза ли за самия престой в предаването или крие?

# 5 771
  • София
Ми той си е ерген, защото не е бил женен. Другото са подробности Rolling Eyes Trollface
Ама наистина е побългарено всичко. Нали уж идеята е да търсиш партньор, а не просто шоу с победител.

# 5 772
Лична е, даже най-личната.
Sign Underage
Скрит текст:
Добре че беше Людмила, та шоуто от трагедия се променяше в комедия.
Много съм се смяла с нея.
Злобата никога не може да ми е смешна.

# 5 773
Ми той си е ерген, защото не е бил женен. Другото са подробности Rolling Eyes Trollface
Ама наистина е побългарено всичко. Нали уж идеята е да търсиш партньор, а не просто шоу с победител.
Смея се, но не баш.
Усмихвам се, но някак горчиво.
Халка не е имал. Вярно е. (И моя мъж не си носи халката още от времето след като се оженихме. Ауу!)
Ако действително е истина това, което си мислим (защото доказателствата са ни твърде косвени засега), то те няма как да ни предложет добър сценарий, развиващ се в странното им шоО, събрало половината бръмчалки, танцьорки, развейпрах девойки и криндж типажи.
Хубави - лоши, каквито и да са момичетата, форматът не може да ми предложи добър продукт съгласно концепцията на шоуто, ако онзи избиращият има някакви задръжки и сериозни граници свързани с някого навън.
Изобщо не ми дреме той с кого си ляга навън. Негов си е животът. Негова работа кого харесва. Обаче той си е дал дупето под наем в замяна на хонорар, популярност + един диамантен пръстен (може би, а може и да не го е получил изобщо). В замяна на това от него се иска да играе по правилата на формата и да предостави на зрителя някаква хубава история. Ето това ме касае. Не получих като шоу-история нищо хубаво.
Може би единственото хубаво, което даде цялото шоу като послание, дойде от една хахава, понякога странна жена с нейните си доста позитиви и никак немалко негативи. Изобщо не съм ѝ от големите фенове на дислектичката с проблеми с помненето, проблеми с комуникацията и хихинкането, обаче единственото позитивно послание дойде от нея - нито една цел, нито един човек или чувства не си заслужава да понасяш и да правиш всичко на всяка цена.

Тук се сетих за нещо, което каза Александра, докато си тръгваше: "Това не е моят мъж. Моят път тук приключи и съм сигурна в решението си. Исках да знае, защо го правя. Да знае. И съм сигурна, че това ще му помогне в негова връзка с някоя жена. С неговата жена."

Приехме го тогава като мъдър поглед в бъдещето и уроците, които си взимаме. Ами ако по време на онези два скандала, които са имали зад кадър, той се е изпуснал, че има някого? Конспи, ама възможно.
Ами ако е преценил за по-добре тя да си тръгне, за да не се налага да остава до края и после влюбената Александра да бъде още по-огорчена? Спечелила, но спечелила въздух. Отново просто хипотеза.
Ето защо може и да се връзват думите му, че му е олекнало, защото го в улеснила.  

Дори да оставим настрана дали е бил сам или в зараждаща се връзка, та не е могъл да ни даде нещо особено като телевизионен продукт, всичко навява на мисълта, че сега не е сам, а също така не е и с Александра, а с някоя друга. Не можем да го твърдим на 100%, но натам отиват работите.
Че не е сам, той ни потвърди при Цитиридис. И след два дена мина на репликата: "Ако отговоря на въпроса докога смятам да съм ерген, това означава да отговоря на въпроса дали съм с Александра." Ето това вече е гадно и към зрителите, и към сегашната половинка.

Може би цялата идея на предаването е да покажем колко прости могат да бъдат жените.

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 10:10 от geri1919

# 5 774
Лична е, даже най-личната.
Sign Underage
Скрит текст:
Добре че беше Людмила, та шоуто от трагедия се променяше в комедия.
Много съм се смяла с нея.
Злобата никога не може да ми е смешна.
На мен също.
Затова се забавлявах с Людмила, защото не е злобно момичето. Клоуните са тъжни, смешни, но не и злобни.

Общи условия

Активация на акаунт