🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #13 🤍

• 251 619
  • 5 951
  •   1
Отговори
# 5 880
Досега Виктор всячески отклонява темата за личния му живот.
И в същото време открито слага емотикони под постове и снимки на Мария.
Логика? Никаква!
Щом открито я лайква, значи го прави съвсем умишлено за заблуда на публиката. И това означава, че не са заедно.
Той го прави много явно, но мисли, че никой не е толкова луд да рови и да търси. Явно не знае, че ние тук сме напред с информацията. Grinning

# 5 881
Досега Виктор всячески отклонява темата за личния му живот.
И в същото време открито слага емотикони под постове и снимки на Мария.
Логика? Никаква!
Щом открито я лайква, значи го прави съвсем умишлено за заблуда на публиката. И това означава, че не са заедно.

Или му е писнало да се крие.

# 5 882
Таз мома не е ли малко младичка за Витя? Нещо не ми стоят добре един до друг. Да не му е дъщеря? JoyJoy

# 5 883
Не му е лесно на Витя - видях една снимка с някаква жена в мола при тоалетните, предполагам в Парадайс. Grinning Не може човека и до тоалетна да отиде. Grinning

# 5 884
Не му е лесно на Витя - видях една снимка с някаква жена в мола при тоалетните, предполагам в Парадайс. Grinning Не може човека и до тоалетна да отиде. Grinning
Дай да го видим. Изрежи жената. По облеклото може има улики. Joy

# 5 885
Дай да го видим. Изрежи жената. По облеклото може има улики. Joy
Днес я видях, но не я запазих. Ако в открия ще я кача. Grinning Беше доста комична снимка. Grinning

# 5 886
daisy12, shame on you!
Намерила си забавна снимка и си се забавлявала само ти. Браво на теб!

# 5 887
daisy12, shame on you!
Намерила си забавна снимка и си се забавлявала само ти. Браво на теб!
Забавното беше е, че е коридора на път за тоалетните в мола. Grinning Иначе Витя един и същ, една умряла физиономия, нищо интересно.  Grinning

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 22:10 от daisy12

# 5 888
Или му е писнало да се крие.

Това е въпросът. Защо е нужно да се крие?
Шоуто приключи, избра си ВК. После си признаха и двамата, че не са заедно.
В предаването беше ерген, театърът приключи, и сега  би трябвало да е излязъл от роля и пак да е себе си.
Все пак е  свободен мъж, който не е женен (нали). Защо е тази тайнственост и това криене?
Наистина недоумявам. Освен да е свързано с играта, която рекламира.

# 5 889
Здравейте! Сега се регистрирах и аз тук! То голямо шоу тука ей! 😁😏
Та за онова видео с Виктор дето се вижда за част от секундата една женска ръка с телефон! Това определено е iphone 12 или  13!Какъвто  има и Алекс! Не знам.. много стават мистериите! Това с розовия лак на ноктите също е много хмм... интересно! Не знам за тая Мария, ама Алекс на много снимки е със същия лак и цвят, та не знам....!даже и в "Ергенът" си беше с него! Та на кантар е работата! Ама замислете се! Ако речем Виктор е с тая Мария сега и се крие незнайно защо, а ЯВНО движат заедно често! Не ви ли се струва малко нагласено! Продукцията няма да го е забелязала и да знае че е с нея и да не го смъмри! Не вярвам! После тоя уж "сюжет" с Алекс след шоуто и дали са гаджета и се чудим тука, Алекс как изведнъж се е навила на тоя цирк? Само за да изчисти името на Виктор?! От какъв зор! Тя наистина е изпитвала чувства към него, това си личеше от километри!! И сега да се навие на тоя фарс? Много странно! После аз следя Алекс и гледам нейни участия в youtube влогъри, подкасти и т. н.! И само като споменат името на Виктор и очите и грейват! Променя се цялата й физиономия! Отваря една широка усмивка.... това не може да се изиграе хей! Не е чак такава добра актриса бога ми! Тя още има чувства към тоя човек и не би участвала в цирк за една две седмици слава! Склонен съм да вярвам че наистина се случва нещо между тях! Очите не лъжат казват хората...

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 21:45 от mitpro

# 5 890
Таз мома не е ли малко младичка за Витя? Нещо не ми стоят добре един до друг. Да не му е дъщеря? JoyJoy
E чак дъщеря, на 24-25 години е девойката. Да не го състаряваме чак толкова Витя. Grinning

# 5 891
хаха момичета благодаря, разсмяхте ме с детективските истории.

Според мен това лайкване е като подкрепа, просто сърце щеше да е по-подозрително. Но надявам се да са с Алекс, това лапе не го виждам.

Присъединявам се км чакащите за рекресия и просгресия, може да ми светне нещо.

# 5 892
https:-spam302-/c/1691740181/461 Не знам всеки може ли да отвори този линк от Телеграм, ВК правила сутринта стори от леглото си. Днес гледам снимала пазара си от магазина. Grinning

# 5 893
  • гр.София
Излезе ми във ФБ от М.Карбовски сега,че за мероприятието в CCC ,за един час "нашият" човек ще вземе  хонорар 5 000 лв.

# 5 894
Давай скрийншотчета 😁 Иначе трябва да сме в групата й, за да ги видим.

Еха, 5 хил за 1 час... 🤦‍♀️ Релно за какво? За да стои зад някой храст?

https:-spam302-/c/1691740181/461 Не знам всеки може ли да отвори този линк от Телеграм, ВК правила сутринта стори от леглото си. Днес гледам снимала пазара си от магазина. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт