🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #13 🤍

• 251 605
  • 5 951
  •   1
Отговори
# 5 895
Здравейте! Сега се регистрирах и аз тук! То голямо шоу тука ей! 😁😏
Та за онова видео с Виктор дето се вижда за част от секундата една женска ръка с телефон! Това определено е iphone 12 или  13!Какъвто  има и Алекс! Не знам.. много стават мистериите! Това с розовия лак на ноктите също е много хмм... интересно! Не знам за тая Мария, ама Алекс на много снимки е със същия лак и цвят, та не знам....!даже и в "Ергенът" си беше с него! Та на кантар е работата! Ама замислете се! Ако речем Виктор е с тая Мария сега и се крие незнайно защо, а ЯВНО движат заедно често! Не ви ли се струва малко нагласено! Продукцията няма да го е забелязала и да знае че е с нея и да не го смъмри! Не вярвам! После тоя уж "сюжет" с Алекс след шоуто и дали са гаджета и се чудим тука, Алекс как изведнъж се е навила на тоя цирк? Само за да изчисти името на Виктор?! От какъв зор! Тя наистина е изпитвала чувства към него, това си личеше от километри!! И сега да се навие на тоя фарс? Много странно! После аз следя Алекс и гледам нейни участия в youtube влогъри, подкасти и т. н.! И само като споменат името на Виктор и очите и грейват! Променя се цялата й физиономия! Отваря една широка усмивка.... това не може да се изиграе хей! Не е чак такава добра актриса бога ми! Тя още има чувства към тоя човек и не би участвала в цирк за една две седмици слава! Склонен съм да вярвам че наистина се случва нещо между тях! Очите не лъжат казват хората...

Аз следя Алекс в инстаграм почти от началото на предаването, когато имаше около 4 000 и няколко последователи. Тогава тя пускаше по-често лайфове и я бяха питали дали е обвързана. Тя отговори, че не е. После имаше един период, в който беше във Франция и там също беше пуснала лайф и отново я бяха питали това и тогава вече каза, че е обвързана. Не помня колко време беше минало от по-предния лайф, но все още беше към началото на предаването. Интересно, ако тогава е била обвързана, то най-вероятно не е било с Виктор, защото в момента се държат все едно тепърва започват отношенията им.

# 5 896
Давай скрийншотчета 😁 Иначе трябва да сме в групата й, за да ги видим.

Еха, 5 хил за 1 час... 🤦‍♀️ Релно за какво? За да стои зад някой храст?

https:-spam302-/c/1691740181/461 Не знам всеки може ли да отвори този линк от Телеграм, ВК правила сутринта стори от леглото си. Днес гледам снимала пазара си от магазина. Grinning
Не ни дава да направя скрийншот, в съдържанието има лична информация. Frowning

# 5 897
Излезе ми във ФБ от М.Карбовски сега,че за мероприятието в CCC ,за един час "нашият" човек ще вземе  хонорар 5 000 лв.

Ами нормално, монетаризира за целия сеир. Но тези приходи са крайни, покрай шоуто, след като им мине моментът няма да ги има тези оферти.. И това си го знаят.. Александра и тя добре бачка.

# 5 898
Или му е писнало да се крие.

Това е въпросът. Защо е нужно да се крие?
Шоуто приключи, избра си ВК. После си признаха и двамата, че не са заедно.
В предаването беше ерген, театърът приключи, и сега  би трябвало да е излязъл от роля и пак да е себе си.
Все пак е  свободен мъж, който не е женен (нали). Защо е тази тайнственост и това криене?
Наистина недоумявам. Освен да е свързано с играта, която рекламира.
Сценката според мен е чисто и просто продуцентската хрумка, за да поизчисти всеобщия гняв от финала, от който никой не е доволен. Дори и поддръжниците на В.К. Буквално никой. Но масата твърди, че финалът е бил предпоследния епизод. Сега просто ни казват, че краят не е край.

Ама на мен ми е скалъпено в последния момент.

Иначе и аз съм забелязала, че в подкасти с Александра всеки път когато се спомене името на Виктор, тя грейва. Направо засиява. Очите й блестят. Не може да си събере усмивката. Защо, за Бога?

Между другото, помните ли онази снимка на Тушев където двамата с Александра целуват Виктор. Имаше текст: "More than a show. Pure love"
Е, вече го няма този текст.

# 5 899
И на мен екзалтираното момЕ Мимето не ми харесва. Хич не е секси. Интересното обаче е, че и двете с Алекс са везни. Явно въздушните го влекат огнения герой.
Преди време щях да пиша, пък се разсеях с разкритията ви покрай Тарашманова (егаси фамилията - тараши. Из апартамента на Виктор тараши 🤭).
Та, в един от последните епизоди Наум декламираше на последните 4 останали как са различни като вода, въздух, огън, земя. Явно психолозите така са го нагласили. Вода - скорпионът В. К., въздух - везната Алекс, огън - лъвът Дениз (можеше и Блажка да оставят за огъня), земя - козирогът Деница (от последните беше и друга земя - телецът Люса). Гласили са ги нещата, хора.
А финалът - българка, рускиня, туркиня. Големи схеми, големи програми 😂😂😂

# 5 900
И на мен екзалтираното момЕ Мимето не ми харесва. Хич не е секси. Интересното обаче е, че и двете с Алекс са везни. Явно въздушните го влекат огнения герой.
Преди време щях да пиша, пък се разсеях с разкритията ви покрай Тарашманова (егаси фамилията - тараши. Из апартамента на Виктор тараши 🤭).
Та, в един от последните епизоди Наум декламираше на последните 4 останали как са различни като вода, въздух, огън, земя. Явно психолозите така са го нагласили. Вода - скорпионът В. К., въздух - везната Алекс, огън - лъвът Дениз (можеше и Блажка да оставят за огъня), земя - козирогът Деница (от последните беше и друга земя - телецът Люса). Гласили са ги нещата, хора.
А финалът - българка, рускиня, туркиня. Големи схеми, големи програми 😂😂😂
Това с "тараши" ме разсмя. Grinning Везните се разбираме с овните май, или поне така пише. Grinning Но на овните им идва повече егото.

# 5 901
Друг възможен вариант - Виктор и Мария са в обща компания, излизат отдавна заедно, но и с други хора. Той знае, че тя е травел блогър. В момента той е известен и иска да й помогне - затова й харесва всички публикации, подкрепя я. Затова са с "грижа", а не "любов" емоджитата. После може да си правят колаборации, знаете, че много инфлъенсъри се подкрепят и рекламират един друг.

С Алекс са заедно, но в началото на връзката и скоро ще разкрият. Допускам и този вариант.

# 5 902
  • София
Еха, 5 хил за 1 час... 🤦‍♀️ Релно за какво? За да стои зад някой храст?

Този път вместо храст Joy

# 5 903
Не вместо храст. Той ще го играе подвижна обувалка. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 5 904
Добър вечер, колеги разузнавачи! След кратък инвестигейшън по-скоро клоня към хипотезата, че това ще да е марийкиния телефон. Алекс е с някоя от по-новите версии, но малък. Моят е pro max и в ръката ми стои по-скоро като този на Мария (вниманелно сравних 😂).

Скрит текст:

# 5 905

Иначе и аз съм забелязала, че в подкасти с Александра всеки път когато се спомене името на Виктор, тя грейва. Направо засиява. Очите й блестят. Не може да си събере усмивката. Защо, за Бога?

Между другото, помните ли онази снимка на Тушев където двамата с Александра целуват Виктор. Имаше текст: "More than a show. Pure love"
Е, вече го няма този текст.
Което е точка в полза на отношенията Виктор - Алекс. Wink
Коя песен бяха постнали и двамата, да я чуя?

# 5 906
  • София
Не вместо храст. Той ще го играе подвижна обувалка. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ще си търси нова Пепеляшка Satisfied

# 5 907
Оле, гледам Александра на хайк с една моя съученичка от университета... Ей сега като си сипя още една чаша и като й пиша да спил-не малко чай, ще приключи играта Витьото.

# 5 908
Алиса,не знам да са поствали една и съща песен. Обаче знам едно клипче, което и двамата са публикували.  С разлика от 9 месеца. Satisfied
https://www.instagram.com/stories/highlights/17902916438130074/  
Само че на Aлександра спираше, до Stay forever. И беше цветна версия.
При палавото момче е по-пълна версия. Stuck Out Tongue Winking Eye

Давай, 3lena, ти си човекът! Hands Metal

# 5 909
Оле, гледам Александра на хайк с една моя съученичка от университета... Ей сега като си сипя още една чаша и като й пиша да спил-не малко чай, ще приключи играта Витьото.
Давай, Ели, в теб ни е надеждата!!!

Общи условия

Активация на акаунт