Та за онова видео с Виктор дето се вижда за част от секундата една женска ръка с телефон! Това определено е iphone 12 или 13!Какъвто има и Алекс! Не знам.. много стават мистериите! Това с розовия лак на ноктите също е много хмм... интересно! Не знам за тая Мария, ама Алекс на много снимки е със същия лак и цвят, та не знам....!даже и в "Ергенът" си беше с него! Та на кантар е работата! Ама замислете се! Ако речем Виктор е с тая Мария сега и се крие незнайно защо, а ЯВНО движат заедно често! Не ви ли се струва малко нагласено! Продукцията няма да го е забелязала и да знае че е с нея и да не го смъмри! Не вярвам! После тоя уж "сюжет" с Алекс след шоуто и дали са гаджета и се чудим тука, Алекс как изведнъж се е навила на тоя цирк? Само за да изчисти името на Виктор?! От какъв зор! Тя наистина е изпитвала чувства към него, това си личеше от километри!! И сега да се навие на тоя фарс? Много странно! После аз следя Алекс и гледам нейни участия в youtube влогъри, подкасти и т. н.! И само като споменат името на Виктор и очите и грейват! Променя се цялата й физиономия! Отваря една широка усмивка.... това не може да се изиграе хей! Не е чак такава добра актриса бога ми! Тя още има чувства към тоя човек и не би участвала в цирк за една две седмици слава! Склонен съм да вярвам че наистина се случва нещо между тях! Очите не лъжат казват хората...
Аз следя Алекс в инстаграм почти от началото на предаването, когато имаше около 4 000 и няколко последователи. Тогава тя пускаше по-често лайфове и я бяха питали дали е обвързана. Тя отговори, че не е. После имаше един период, в който беше във Франция и там също беше пуснала лайф и отново я бяха питали това и тогава вече каза, че е обвързана. Не помня колко време беше минало от по-предния лайф, но все още беше към началото на предаването. Интересно, ако тогава е била обвързана, то най-вероятно не е било с Виктор, защото в момента се държат все едно тепърва започват отношенията им.