🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #13 🤍

• 251 605
  • 5 951
  •   1
Отговори
# 5 910
Оле, гледам Александра на хайк с една моя съученичка от университета... Ей сега като си сипя още една чаша и като й пиша да спил-не малко чай, ще приключи играта Витьото.
Супер чакаме tea-то с нетърпение. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 5 911
И на мен не ми се връзва Мичето с дядя ви Витя, затова твърде субективно ми се иска да вярвам, че връзката е косвена и ходи със сестра ѝ (ако въобще има сестра), нейна приятелка или дори майка ѝ. 🤣 Знаем го, че си пада по каки, свикнал е да гледа доведени деца, колко му сега "дъщеря" му да е на 25 и да му помага да си развива социалните мрежи.

А може и да е гадже на някой негов приятел и той като по-свободен да ходи да я варди по походи и прочее.

Извинявам се, просто вече ми е толкова скучно, че както винаги ме избива на лиготия.

Гери, по-рано забравих да благодаря за санторинското фрапе. Ако следващия сезон го снимат там, бих се прежалила да ида на кастинг, а на ергена ще му викам "браточка" и току-виж съм добутала до финала.

Иначе и аз започнах да си пея "На Марчето" на Обратен ефект, а за Витко и неговата първа церемония на розата подхожда "Много моля Ви, мадам".

# 5 912
Ако не бях видяла клипчето, в което Мичето сменя няколко тоалета, изобщо нямаше да повярвам, че са двойка. Но според мен са.
И друго нещо се сетих, Мичето има снимка от един водопад. Наш Витонио нали го питаха къде е правил кекс на по така място и каза водопад Grinning
А за криенето защо крият, еми платили са му за да е изненада наградата с пътуването.

# 5 913
Везните се разбираме с овните май, или поне така пише. Grinning Но на овните им идва повече егото.
Разбират се дотам, че са си противоположности и се допълват. Не са от "класическите" двойки.

Гледам Гергана при Розмари - много ми е антипатично това момиче, дойде ми в повече възхваляването към нея само защото знае коя година е създадена България... това трябва да е абсолютният минимум, смятайте колко е ниско нивото по телевизията, след като признахме за умница плеймейтката с тъпите песни, която си плаща за статии и "реакции" и за джентълмен мъжът, който казва "много мило" и обяснява, че му пращат гениталии и е бил с 1 рускиня и 3 украинки.

# 5 914
IriS, а саксофонът в края на изпълнението на Тодор Колев хареса ли ти? Satisfied Stuck Out Tongue Winking Eye

# 5 915
Добър вечер, колеги разузнавачи! След кратък инвестигейшън по-скоро клоня към хипотезата, че това ще да е марийкиния телефон. Алекс е с някоя от по-новите версии, но малък. Моят е pro max и в ръката ми стои по-скоро като този на Мария (вниманелно сравних 😂).

Скрит текст:

И аз съм с Pro Max и пробвах да го хвана точно като Александра и мисля, че би трябвало да е Pro Max. А и тя може да е с по-големи ръце.

# 5 916
Това не е много мило Joy

# 5 917
IriS, а саксофонът в края на изпълнението на Тодор Колев хареса ли ти? Satisfied Stuck Out Tongue Winking Eye
Иска ли питане? 😏 Още една песен много му тичка и тя е "Аз съм Гошо Хубавеца", само трябва да се замени с "Аз съм Витьо Жентълмена".

# 5 918
В ресторанта на Дениз пуши ли се вътре или това от снимката е някаква полуотворена тераса?

Ох той бил на ул. “Нарцис” 1 Joy Брутално.

Това хотелче в Драгалевци с "консумация" ли е, като всички останали там?

# 5 919
И аз го видях и се посмях. Grinning

# 5 920
Иска ли питане? 😏 Още една песен много му тичка и тя е "Аз съм Гошо Хубавеца", само трябва да се замени с "Аз съм Витьо Жентълмена".

Верно,бе! "...вечният ерген"  Joy

# 5 921
Ахаааааа, като му каза Нико, че Ергенът продължава и след Ергенът, наш ергенчо каза: Ааааа Ааааа мммм

# 5 922
Здравейте! Сега се регистрирах и аз тук! То голямо шоу тука ей! 😁😏
Та за онова видео с Виктор дето се вижда за част от секундата една женска ръка с телефон! Това определено е iphone 12 или  13!Какъвто  има и Алекс! Не знам.. много стават мистериите! Това с розовия лак на ноктите също е много хмм... интересно! Не знам за тая Мария, ама Алекс на много снимки е със същия лак и цвят, та не знам....!даже и в "Ергенът" си беше с него! Та на кантар е работата! Ама замислете се! Ако речем Виктор е с тая Мария сега и се крие незнайно защо, а ЯВНО движат заедно често! Не ви ли се струва малко нагласено! Продукцията няма да го е забелязала и да знае че е с нея и да не го смъмри! Не вярвам! После тоя уж "сюжет" с Алекс след шоуто и дали са гаджета и се чудим тука, Алекс как изведнъж се е навила на тоя цирк? Само за да изчисти името на Виктор?! От какъв зор! Тя наистина е изпитвала чувства към него, това си личеше от километри!! И сега да се навие на тоя фарс? Много странно! После аз следя Алекс и гледам нейни участия в youtube влогъри, подкасти и т. н.! И само като споменат името на Виктор и очите и грейват! Променя се цялата й физиономия! Отваря една широка усмивка.... това не може да се изиграе хей! Не е чак такава добра актриса бога ми! Тя още има чувства към тоя човек и не би участвала в цирк за една две седмици слава! Склонен съм да вярвам че наистина се случва нещо между тях! Очите не лъжат казват хората...

Аз следя Алекс в инстаграм почти от началото на предаването, когато имаше около 4 000 и няколко последователи. Тогава тя пускаше по-често лайфове и я бяха питали дали е обвързана. Тя отговори, че не е. После имаше един период, в който беше във Франция и там също беше пуснала лайф и отново я бяха питали това и тогава вече каза, че е обвързана. Не помня колко време беше минало от по-предния лайф, но все още беше към началото на предаването. Интересно, ако тогава е била обвързана, то най-вероятно не е било с Виктор, защото в момента се държат все едно тепърва започват отношенията им.

Ами не знам! То това кой кога е казал че е обвързан или не, не е критерий! Нали се сещате че може и нарочно да е! В фейсбук профила й също е отбелязала че е във връзка! Аз просто наблюдавам реакции и всякакви други знаци! Ако Алекс си има някой, от какъв зор ще са тия снимки, думи, интервюта, стойки и прочие! ! Ако е за единия PR то не се получава! Ако беше наистина само изкуствен пиар щяха дето се вика да излязят ей така на кафе пак да ги снимат! Да пишат за тях и след 2-3 седмици да кажат че не се е получило и толкоз! Кой от където! А те обратното! След вечерта на финала пълно инкогнито! Що за пиар е това? ! Не се връзва нещо!После от км си личи че Алекс си харесва още Виктор, ама от километри във всички нейни интервюта! Само тя говори положително за него от абсолютно всички участнички в шоуто! Защо ли?!? Това не е случайно! Не мисля че е само постановка! Какъв е смисълът от това!? След месец като излезе истината тя ще загуби повече ако се окаже че е било фарс!Отколкото да си беше останала с позитивите от връщането на розата! От това спечели много! Защо би рискувала този успех заради един цирк с евентуална връзка с Виктор!? Никаква логика! Самата Блага днес я слушах и бълваше адска злоба и ревност към Александра! Каза че по всичко личи пе са заедно, но може и да е само пиар! Тази Блага дето се тръшкаше по Виктор и правеше мега сцени от ревност! Изгледайте интервюто й с Мъци и ше видите как оше страшно ревнува Виктор от Алекс! А тя е била на вечерта на финала! Видяла е квото трябва!! После не ви ли се струва странно че Алекс и Виктор не се следват, не им излиза в фийда снимки или сторита, НО очевидно се следят неофициално след като споделят едни и същи снимки, сторита и си харесват снимки! Много е странно!
Малко по-рано попаднах на един коментар на потребител че преди ден Алекс имаше в сторито си един откъс от филма Нотинг Хил с Джулия Р.  и Грант! И тогава се зачудих що го е качила! А ето пе преди известно време самия Виктор е споделил преди доста време на въпрос каква ше е следващата му жена същото видео с отговор! ТОВА НЕ Е СЛУЧАЙНОСТ! Алекс го е качила нарочно! Сега вече остава да разберем аджеба заедно ли са или са ни взели верно за мезе! 😁😁😁🙄🙄🙄🤨💪

# 5 923
Много подходящи песни предлагате.
Хайде филмът е от мен.

''Господин за един ден''.

# 5 924
Момичета, погледнете се отстрани. Предаването свърши, хората си живеят живота... Признавам си, следях темата, но това беше до един момент. Сега "ми изскача" като непрочетена и влизам. Даже не разбирам за какво говорите. Но - оставете хората на мира. В тази свят злото и доброто никога няма да се изяснят. Тъжна истина...  Не изпростявайте!

Жалка история сме, пропаднячки...Тъжна картина...Ама е забавно Grinning

Преди много ме беше срам да си призная, че следя щуротии като Ергенът сега вече толкова не ми пука. Имам  живот, професия, и с охота си позволявам тази простотия Sweat Smile Чак ме дразнят приятелките ми, че се правят на интересни и уж не гледат. Добре че я има темата Wink

Общи условия

Активация на акаунт