Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №5 - финал на сезона

• 29 553
  • 563
  •   1
Отговори
# 180
То,щото ако трябваше ветераните да бият,Реджи щеше да е толкова спокоен😄

# 181
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Хайде и в това шоу последния свестен го изгониха. Предвидимо и тъпо.

# 182
  • София
То,щото ако трябваше ветераните да бият,Реджи щеше да е толкова спокоен😄
И на Светла ѝ беше смешно, защото знае как се прави предаването.

# 183
Ще приемеш ли този... черпак 😂😂😂

# 184
С този топ 3 и със спойлери, и без спойлери - Валя трябва да победи.
Жалко за Камен, но...сценарий.

# 185
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Стискам палци за Валя. Ако победи един от другите двама ще е срам и за шоуто и за Ангелов на фона на всичките му претенции

# 186
  • София
Валя ще да е.
Поне това реалити да се спечели от точния човек в този сезон, пфю

# 187
  • София
Е, то остава да победи Виктория Joy Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 188
Реално двойката която трябваше да е един срещу друг Валя и Артур. Артур не игра по свирката на Ангелов и затова си тръгна. Реално Артур беше най-добрия мъж готвач ,но и Емил беше. За Валя няма какво да коментирам. Немска машина 😝😆. Валя победител.

# 189
  • София
Жалко за Камен. Трябваше да изчезне Виктория. Без нея тройката щеше да е по-логична.

# 190
Е,то и с готвенето както и с викането.Кой пък със сигурност знае,че Виктория не може да готви? Или,че Дойчето може,като тя заеква на собствените си презентации.

# 191
  • София

Яд ме е за Камен, но каквото такова.
Иначе аз все повече се замислям, че сценарият е да гледаме женски финал. Виждали сме мъж срещу мъж, мъж срещу жена и като победители има мъж, жена, пак мъж (тук е вместен и варианта чужденец), та ред е на жена и то с женски финал. Хич не ми се иска Виктория на финал, но пак ми е по-добрият вариант от Николай. Но независимо с кого ще е на финал Валентина - нямам ни най-малко съмнение, че ще е там - при тези опоненти съм за нея.

Последна редакция: сб, 21 май 2022, 10:56 от gg__

# 192
  • София
Предпочитам Николай и Валентина на финал. Виктория ми е неприятна заради типично женското провинциално мазнене на мъжете с по-висок ранг. Само дето не се размаза от мазнене на Ангелов. Николай ми е неприятен, но поне може да готви. Предпочитам истеричката Валентина на спечели. Тя ми се струва най-приемлив вариант. Не е идеалният победител, но поне заслужава повечко от другите да е първа.

# 193
  • На брега на реката
Предпочитам Николай и Валентина на финал. Виктория ми е неприятна заради типично женското провинциално мазнене на мъжете с по-висок ранг. Само дето не се размаза от мазнене на Ангелов. Николай ми е неприятен, но поне може да готви. Предпочитам истеричката Валентина на спечели. Тя ми се струва най-приемлив вариант. Не е идеалният победител, но поне заслужава повечко от другите да е първа.

Ей това болднатото е супер грозно, сякаш на жълтите павета, няма г@золизци! Иначе, останалото е вярно!

# 194
Аз до вчерашната семейна игра си мислех, че Виктория едва ли е омъжена заради изключително неприятното точене на лиги по всички мъже, които участваха в смешните им игри. Пожарникари, спортисти разни и прочие. Като разгонена …. Сещате се какво. Супер ниска топка. Като добавим и “чудния” й характер и селяндурско поведение…

Общи условия

Активация на акаунт