Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №5 - финал на сезона

• 29 189
  • 563
  •   1
Отговори
# 255
Е какво значи, че има зададен тон тук?
Нито сме статисти в предаването, нито се познаваме помежду си, че да се наговаряме.
Казваме си каквото мислим.
Аз лично не познавам никой участник и не съм пристрастна.
Реджеп вярно изглеждаше нагъл на моменти,но  от самото начало правеше хубави чинии. Даже красиви, със собствен почерк. Което изобщо не може да се каже за Виктория.

# 256
  • София
Аз съм за Валентина, а пък кой си харесва Виктория или Николай не ме касае.

# 257
Ако Валя вземе наградата, аз ще съм доволна. Както бях доволна, когато Реджеп спечели.

# 258
  • София
Виктория отдавна трябваше да е аут, но очевидно я гласят за финал. Връзкарски му работи. Изведнъж стана добър готвач, а до преди 2 предавания имаше постоянни грешки.
Ами Виктория след толкова гонения от кухнята, след толкова издънки,  спането  докато другите бачкат, отдавна трябваше да си е тръгнала, но я държат още, без никой да разбира защо.

# 259
А можеше в топ 3 да е Елена. Или Камен. Но не - да бутаме Викито.

# 260
  • на село
Като гледам Валентина си е за награда, а тази вечер дали няма да си ходи Николай?!

# 261
И аз не разбирам това величаене на немската школа и истериите на любимото ви Дойче,ама за вас сценарии,за мен Вики.

# 262
Щях да напиша в началото, че ще кажа Евала на този, който се усети за саботажа. Само Никито беше тотално сляп.

# 263
Никито е тотал щета тази вечер...

# 264
  • на село
Е, аз съм си за Николай. Преди 6г. снимах сватбата му, нищо, че не са вече със жена му заедно, но тогава си беше едно спокойно и разбрано момче Grinning
Всъщност започнах да гледам това малоумно предаване когато видях, че той участва, други сезони така и не съм изгледала, ама тогава имаше МШ.

# 265
  • София
Виктория втори Здравко!

# 266
  • София-Младост
Двете В на финл 🤭

# 267
  • София
Ники ще е аут.

# 268
Май пародират ергенът с тези черпаци.

# 269
  • София
Трагикомедия, но айде честито и да е на Викито. Няма никакъв шанс на финала, срещу кой и да е.

Общи условия

Активация на акаунт