Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №5 - финал на сезона

• 29 151
  • 563
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Те пижамите сега са много модерни. Така, че Цуцито беше топ.

# 481
Трудно ми беше да понасям истерясването на Валентина. Още по-трудно ми е да разбера защо това се харесва. Голям сценарий и бутане беше през цялото време, но и много хора действително я харесват. Без да подценявам готварските ѝ умения, смятам, че не притежава чисто човешките качества да бъде избрана за победител.
От предаване час и половина от 24 часа е много трудно да прецениш какъв е истинският характер на някого. Режисьорите с лекота могат да изградят какъвто си поискат образ на някого чрез редактирането, наблягайки на дадени действия на човека. Отделно да не говорим напрежението, под което са там, фактът, че работят по чужди (не техни менюта) и не с техен екип.

# 482
  • IC 1101,Abell 2029
Аз доколкото разбрах Ицо и Корнелия са работодатели на Виктория, а не рода.
Да,работодатели.Обърках се защото и свекъра й се казва Христо.Но все тая,защото мислите ли че Викито щеше да припари до финала и дали щеше да бъде най-любимото на шефа ако "звездната" двойка не й бяха работодатели.То пък ако бяха рода,нищо чудно Виктория да беше взела 100-те бона.Ангелов най-нагло излъга че тя била с най-много спечелени предизвикателства,след като всички знаят че си бе най-голямата издънка.Във фюжън-предизвикателстото,когато опитваше храната й и каза че била много вкусна,по нищо не личеше че това е така,нито с въодушавление нито пък с някаква друга положителна реакция.Подозирам че е лъгал и за храната която тя предлагаше.

# 483
  • София
Сега разбрах, че Христо и Анелия са й шефове на Виктория. Тя затова ли толкова се пъчеше през цялото време, попила е от "звездния статус"?

# 484
Да й е честита наградата на Валентина, но за мен е абсурдно да има такива победители с такова поведение по принцип...

https://www.facebook.com/watch/?v=1023174424944289

П.П. Толкова слаб сезон!

# 485
  • Другата България
Да й е честита наградата на Валентина, но за мен е абсурдно да има такива победители с такова поведение по принцип...

П.П. Толкова слаб сезон!
Благодаря ти, че припомни.
То да беше само това.....но ако се изгледа внимателно горното.....нещо, очеизвадно е първо - Валентина първа прояви физическа агресия - хвърли с възглавницата по Деница, второ - епитети от рода на "дрисло", "ще те навра в....някъде си", "ще те размажа" и т.н., трето - буквалната истерия, в която изпадна, съчетана с жестове, поглед, изражение.....ако някой ми каже, че това е уравновесен човек, то естествено, че няма да му повярвам. Цялото това поведение ескалира с течение на времето, и аз поне ще запомня именно него, готварските ѝ способности и възможности, ако има реални такива отиват автоматично на заден план. И не, това не може и не бива да е защото "се раздава", "гори" в кухнята и други алабализми от сорта, това е жена с проблеми в поведението, която за мен няма как да се впише в кухня и да работи под стрес. Тя винаги беше със самочувствието, че е най-добрата, и по време на резервациите се буташе на всички в ръцете, под предтекст, че най-знае, най-може, най-най-най, което страшно много би изнервило и напрегнало останалите в една реална кухня, или в който и да е колектив. А когато ѝ се направеше забележка, вкарваше обидите и фалцета.
Отново ще кажа, че само предполагам, но надали сама е напуснала кухня в Германия - кой там ще позволи такова поведение? За мен Валентина не беше, и не е човекът, който трябваше да спечели този формат.

# 486
То щото Виктор Ангелов в НК се държи като нормален човек като ги замеря с храна и обижда. Форматът е такъв и това каруцарско поведение "се цени"...

# 487
Не знам, за мен Валя беше най- достойна, и като готвач, и като човек. Близките ѝ могат да се гордеят с нея, показа, че е боец. Не смятам, че “дрисло” и “мърло” са толкова фрапантни думички. Децата ѝ са тийнейджъри, със сигурност знаят доста по- пикантни изрази, та не е голяма работа да чуят мама как вика “дрисло” 😆
От друга страна равносметката за достойнството на останалите участници е доста по- различна - детето на Виктория е слушало заканите ѝ за убийство, мъжа ѝ я е гледал как точи лиги по всичко мъжко, което диша. Дъщерите на Николай са гледали тате как се задява с някаква от бранша. Мариела и Мартин, семействата им също сигурно са били очаровани да ги видят как се задяват. Мариела даже сподели при Гала, че брат ѝ я е “нахокал” за поведението ѝ. Камен, когото харесвах де, използваше най- бруталните изрази от всички, особено в началото беше изключително вулгарен, чак на мен ми ставаше неудобно да го слушам. Семейството, които въпреки, че ми бяха фаворити- ами Янита си унижи мъжа публично. Дори Артур, когото също изключително харесвах, се сещам как правеше стриптийз с Андреа, а също е семеен човек. Достойнство имаха Анелия и Елена, но им липсваха други качества, за да спечелят кулинарен формат все пак.

# 488
  • София
Гледах я при Гала, много си е добре.

# 489
  • Другата България
Хайде пак за Виктор Ангелов......какво общо има шефа с поведението на участниците, особено когато не са в кухнята? Колко пъти да кажем, че всичкото това на Ангелов е по сценарий, някой вярва ли, че поведението на Валентина, което беше системно, е сценарий? Лично аз не, не задължавам никой с мнението си, но такъв човек като нея нито има място в кухня, където се работи колективно, нито пък става за шеф - еднолично. Тя ще побърка работниците си, от дивана вкъщи е едно да се смеем или /не/ одобряваме с и на такова поведение, но ако всеки ден часове наред някой ти истерясва така, и те нарича "дрисло", "писорано" и другите подобни, надали нормален човек би издържал. Аз лично не бих. Педантизмът и перфекционизмът не трябва да се смесва с каруцарския език и психическия тормоз над околните, независимо дали са ти колеги или подчинени. Че тя сега замери Деница с възглавница, без да се замисли го направи - видно е от клипа, утре някой ще я провокира в кухнята и ще хвърли с тиган по него!
Както и да е, просто си разсъждавам. Затова за мен Елена беше човека - от жените, а снощи Виктория. Оценявам поведението ѝ в кухнята и с останалите, не коментирам поведението ѝ с мъжете, как гледала, как изглеждала, как се гримирала. И аз се изненадах от шефовете ѝ - не знаех кои са, не бях чела досега. Но освен и въпреки тях Виктория просто беше по-уравновесена, по-спокойна, имаше повече самообладание, вероятно и затова я харесваха повече от участниците.
Гледах я при Гала, много си е добре.
Естествено, че извън кухнята ще е добре, аз не казвам, че е луда или че "не е добре".
Аз коментирам само и единствено поведението ѝ в кухня, и отношенията ѝ с останалите участници в нея. Както и поведението ѝ с шефа и към него - в случая Ангелов, извън случая който и да е друг.

# 490

П.П. Толкова слаб сезон!
Валентина трябваше да бъде изгонена от шоуто заради агресия, а те й дадоха 100 хиляди. Изключително съм разочарована и възмутена. Ще си помисля дали изобщо ще гледам повече.
Със сигурност никой няма да я търпи в нормална кухня, не само в Германия, но и в България. Не се учудвам и че останалите участници са харесвали повече Виктория.

# 491
  • София
Тогава Ангелов трябваше да е първият изгонен, защото той е главният агресор - обижда и унижава участниците - вика им, говори им с пренебрежение, слага им храна по главите, кара ги да ядат някаква храна насила и т.н.

# 492
ако някой ми каже, че това е уравновесен човек, то естествено, че няма да му повярвам.
Ако някой твърди, че Валентина е уравновесен човек, ще се усъмня в неговата уравновесеност.
Валентина не се раздаваше, тя просто си преследваше 100-те хиляди и титлата "победител". Какво е преживяла в Германия не знам, но е лесно да се  предположи и то не е никак хубаво. Очевидно й се е отразило доста, доста фатално. 🤕

# 493
Аз пък много се радвам, че точно Валя взе наградата. Откакто гледам този сезон (може би от средата), точно тя ми беше фаворит. Можеше да е на финал с по-достоен конкурент, но каквото такова. Очевидно беше, че Викито е връзкарка, а за мен конкретно точно Виктория беше най-голямата простакеса.
Изобщо не ме интересува вътре кой кого харесвал. Валя си беше по-добра като готвач и това е.
Рядко се случва да спечелят точно тези, които трябва. Поне това стана в сезони 3 и 4 на Хелс Китчън (не съм гледала първите два сезона, но Дани и Чилева са ми симпатични).

# 494
  • Другата България

П.П. Толкова слаб сезон!
Валентина трябваше да бъде изгонена от шоуто заради агресия, а те й дадоха 100 хиляди. Изключително съм разочарована и възмутена. Ще си помисля дали изобщо ще гледам повече.
Със сигурност никой няма да я търпи в нормална кухня, не само в Германия, но и в България. Не се учудвам и че останалите участници са харесвали повече Виктория.
Точно това имам предвид. Поведението ѝ в кухнята и останалите в нея. Тази агресия не беше само към Деница, тя обиждаше наред, не ми се търси и вади тук всичко, което крещеше на фалцет към всеки, дръзнал да ѝ се противопостави, независимо от какъв род е - мъжки или женски. Само към Ангелов беше .....няма да изпадам в подробности, всички сме гледали. Дори такова поведение надали би се толерирало в чужбина.
ако някой ми каже, че това е уравновесен човек, то естествено, че няма да му повярвам.
Ако някой твърди, че Валентина е уравновесен човек, ще се усъмня в неговата уравновесеност.
Валентина не се раздаваше, тя просто си преследваше 100-те хиляди и титлата "победител". Какво е преживяла в Германия не знам, но е лесно да се  предположи и то не е никак хубаво. Очевидно й се е отразило доста, доста фатално. 🤕
А, в десятката. Затова и многократно писах, че просто ми е жал за нея.
Четох, че се върнала в България, за да си отвори собствен ресторант, затова влязла в предаването. Както и предполагах. Дано успее, но ми е жал за всички, които ще работят в него.
Никога нищо не трябва да е на всяка цена.

Общи условия

Активация на акаунт