Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №5 - финал на сезона

• 29 138
  • 563
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Валя при Гала.

https://youtu.be/AHp4YDXrkSo

# 496
Всеки има право на собствени харесвания, разбира се.  Споделям моите единствено.

Аз работя в чужбина - не в кухня - и за един процент от такова поведение тук директно уволняват. И аз не завиждам на нейните бъдещи служители. Едно знам - никога няма да отида в неин ресторант. Потресох се вдън душа от фалцета й, от агресията й, от всичко.

Иначе да е жива и здрава, но сезонът е срам за Нова Телевизия за мен.

# 497
Щях да се задавя- дават братовчедката на Виктория да казва "...тя е най- добрата в Приморско", отдолу субтитри, в случай, че някой не е разбрал- "...тя е най- добрата в България"  Joy

Аз пък не мисля, че Викито стигна до финал заради измислените си шефове. Rolling Eyes Но че беше любимка на Шефа, си беше ясно.

# 498
  • София
Изгледах най-накрая и аз.

Много съм доволен от победата на Валентина. Имах две фаворитки, Елена и Валя. Еленка ми беше повече на сърцето, но Валя беше най-добрата и заслужено спечели.
Шеф Ангелов много добре прецени нещата. Колкото и любима да му беше Виктория (а добро утро), трябваше да бъде честен и професионалист и да даде победата на най-заслужаващата я, Валентина!

Доволен съм от финала, но не и от сезона.

Благодаря на всички в темата и до нови срещи! Simple Smile

# 499
Не знам в кое е добра Валя - в истериите, крясъците и обидите. Аз не помня в индивидуална да е блеснала, някога с нещо. Дори и на полуфинала Виктория и Николай бяха с по добри чинии. Хер Флик е един добър редови кръчмарски готвач, с който никой не би искал да работи.

# 500
Ох, хайде приятелките и роднините на Виктория се включиха в оплюването.
Ами ако искате  не гледайте следващата година, не може победителят да се хареса на всички.
Дали е достойна за победа не решавате Вие.Който трябва е решил.

# 501
Валя си взе парите и забрави, ние тук още дъвчим 😃 В крайна сметка добра или лоша, тя спечели.

# 502
  • Другата България
Joy
Значи който не пее в общия хор за възхвала на Валентина, е роднина на Виктория.
Интересна.....логика.
Само да уточня за неразбралите. Темата е за предаването, в което участваха всички, не само Валентина и Виктория. Нито пък за определяне на победителя в него.
Така, както сме писали /които сме тук от ден първи/ за всички участници, така пишем и за победителя, който не може и не е нормално да се харесва на всеки. Дали и кога, и защо ще гледаМЕ или не, следващ или последващ сезон, няма нищо общо със сегашната тема, и всякакви подобни "насоки" за това какво да се пише в темата са проява на най-малко неуважение към останалите.

# 503
Ох, хайде приятелките и роднините на Виктория се включиха в оплюването.
Ами ако искате  не гледайте следващата година, не може победителят да се хареса на всички.
Дали е достойна за победа не решавате Вие.Който трябва е решил.
О, извинявам се, значи нямам право на мнение? Или щом предпочитам Виктория, задължително съм й роднина?
Мда, точно затова не пишех в темата. Нещо не е угодно и започват личните нападки.

# 504
  • Sunshine state
Мен Виктория чак толкова не ме е дразнила, честно казано.

# 505
  • Другата България
Доне, недей.
Над тези неща си.

# 506
Валентина получи 100-те хиляди, но дали е победител е съвсем друг въпрос. Просто някои фактори повлияха върху решението на екипа, но за истинска победа да се говори е малко... 🤪

# 507
Да, Виктория е истинският победител, а аз снощи съм сънувала.
Нападки и обиди не съм отправяла към никой. Фенките на Виктория сами вдигаха лозунги, че повече няма да гледат предаването.
Това, че пишете от началото не Ви дава някакви права.Недоразбрали явно има, да.

# 508
Ааа, и Виктория не е истинският победител 😂
На финал трябваше да са съвсем други участници, но това вече се изкоментира в темата. 🙂

# 509
И аз нямаше да гледам повече Хелс Китчън, ако беше спечелила Виктория. Не че някой се интересува и би се трогнал 😃
Няма никакво значение кой откога е в темата и дали е гледал целия сезон.

Общи условия

Активация на акаунт