Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №5 - финал на сезона

• 29 598
  • 563
  •   1
Отговори
# 90
Най-лошото от снощния епизод е, че Вики и Ники останаха. Rage
Най-хубавото е, че не жертваха Камен вместо друг и му дадоха шанс да се бори за финал.
В анкетата гласувах за Валя и Камен.

# 91
Искам си Камен на финал🍀🍀🍀
А Виктория защо я допуснаха до тук, мира не ми дава този въпрос!

# 92
Трудно ми и да кажа финалист, но гласувах за Валя - Николай. Просто защото ми се струва най-реално. Иначе предпочитам Камен.
Сценарии или не поведението им е грозно на голяма част от тях.

# 93
Като повторя за енти пореден път, че участниците играят по сценарий и че едва ли са това, което виждаме от екрана ми се струва, че е редно да подчертаем една интересна характерна черта за Николай. Той почти никога не е повишил тон на друг участник и дори снощи Виктория призна в една реплика, че трябва да се отчете спокойствието, с което той води резервацията.

Снощи специално на номера, които Чилева му изигра нарочто с размяна на чиниите (подхилквайки се брутално), той реагира доста сдържано и спокойно. Ако беше Валентина щеше да я измете със се парцалите.

Разликата между Николай и Валентина например, че е той е по сдържан в реакциите си, иначе си гони целите точно като нея. Ако трябва да си изпусне нервите, винаги го прави сам, за да не го гледат другите.

Явно избягва да повишава тон, защото като се сетя .. ми той тогава звучи и изглежда още по- смешно и нелепо. Той НикитУ си има други номерца..тихомълком.. не му трябва да вдига много шум😅
Иначе, я си представете само тоя бастун Николай да тръгне да крещи на Чилева? 🤣🤣 Или още по- зле..на Валя 🤣🤣 Че те ще го размажат, бе .. 😆

# 94
  • София
Те защо се съгласяват на сценарий да ги правят на две стотинки?
И на мен ми се стори, че Чилева се подхилва гадно, за момент и аз заподозрях саботаж, но тогава такъв трябваше да има и в другия отбор. Но Чилева така или иначе си беше подмазвачка и тя като Виктория, та не съм изненадана, ако е скроила неволно дори някой номер на Николай.

# 95
Е как ще тръгнат да крещят на човек от екипа?! Astonished Първо, сигурно имат клаузи в договора, които им забраняват да го правят и второ, те самите едва ли са толкова глупави, че да си подритват трудовата книжка по коридора (образно казано), като се карат с хората, които най-вероятно им помагат. А може и да си дават мнението кой да остане, въпреки че на нас ни изглежда, че само се мотаят из кухнята. Сто процента гледат какво става и те.
Валентина особено никога не би се разправяла с Дани-Спартак или Чилева. Тя само пред равните на нея крещи и се прави на голямата работа. Иначе се мазни, вижте я пред шеф Ангелов какво прави.
А саботажите от су шефовете са по сценарий накрая на сезона. Имаше ги и в предишните сезони и нарочно ги дават как се подхилкват. Само, че тогава су шефове си бяха неговите хора от ресторанта. Има го това и в американския вариант. Участниците трябва да го знаят това и да си отварят очите на четири. Реджеп миналата  година мисля, че излови саботажите, обаче той беше наистина много нахъсан да спечели.

# 96
lilyaa
...
Цитат
Явно избягва да повишава тон, защото като се сетя .. ми той тогава звучи и изглежда още по- смешно и нелепо. Той НикитУ си има други номерца..тихомълком.. не му трябва да вдига много шум
Иначе, я си представете само тоя бастун Николай да тръгне да крещи на Чилева?  Или още по- зле..на Валя Че те ще го размажат, бе ..

Joy Съгласна съм с теб.
За да крещи се иска кураж и мъжество. Къде го при Ники?
Друго си е да портиш тихичко на шефа: ''Елена едно пюре не може да направи, шеф''.
Worried
не, че не беше прав, де Innocent

# 97
  • София
lilyaa
...
Цитат
Явно избягва да повишава тон, защото като се сетя .. ми той тогава звучи и изглежда още по- смешно и нелепо. Той НикитУ си има други номерца..тихомълком.. не му трябва да вдига много шум
Иначе, я си представете само тоя бастун Николай да тръгне да крещи на Чилева?  Или още по- зле..на Валя Че те ще го размажат, бе ..

Joy Съгласна съм с теб.
Друго си е да портиш тихичко на шефа: ''Елена едно пюре не може да направи, шеф''.
Worried
Крещят слабаците. Силните умеят да се владеят и говорят спокойно.

# 98
  • Пловдив
От старите сезони за следващия епизод освен Реджеп и Петко, видях сякаш Светла от първи сезон и Тихомиров от втори. Някой да е видял други? Явно ще готвят четирима на четирима.

# 99
Той Никито един силен мъж, един смелчага. Моля ви се! На лицето му е изписано, че е жалко човече и комплексар. Все да прецака другарчето белким изпъкне. Като готвач не е зле, има умения и въображение, но твърде много се надценява. Противно мишле.

# 100
lilyaa
...
Цитат

Joy Съгласна съм с теб.
Worried
Толкова се владее, че почти изкара въздуха на Мел. Всъщност тук наистина прояви сила.
Joy

# 101
lilyaa
...
Цитат

Joy Съгласна съм с теб.
Worried

Ники силатаааааа💪😂
Така де, хубава мисъл, но клиширана. В реалността не е толкова просто - силните хора имат принципи и позиции. Тези принципи и позиции понякога трябва да бъдат отстоявани на висок тон. Иначе няма кой да чуе. И обратното - слабите си мишкуват. Мънкат си под носа и избягват конфликти.
Николай е слабохарактерен, няма нищо мъжко в него. Няма сила, няма твърдост. Изглежда и се държи като някоя лигава тийн кифла. Разбира се, че няма да повишава тон- за това се искат топки. И не говоря за това да изпада в истерии, а да отстоява позиция, да бъде чут. При него е само тън-мън

# 102
Надявам се Валя да спечели, не понасям Виктория. Непонятно ми е как стигна до финала.
Гласувах за финал Валя-Камен.

# 103
  • София
Камен е изключително работлив, спокоен и уравновесен и се стреми да стои настрани от конфликтите. Не случайно снощи Ангелов го похвали.

# 104
  • София
Както го е похвалил Ангелов снощи, така и ще е следващият изгонен, за съжаление.
Според мен.

Общи условия

Активация на акаунт