Отговори
# 60
Добра вечер, драги зрителки!
И аз си гледам картинки и по усет, чат-пат някой усвоен сериален израз , но те така изразително играят , че с малко фантазия и усет може да се схване нещичко.
Разбира се друго си е да има буквички, но и това ще стане другата седмица.
Аз все се чудя каква ли трагедия ни е подготвила сценаристката Сема, та Пънар коментираше , че си е "изплакала очите"
Джунейт вече е аут, но може би плана на Йекта е да му припише всички нарушения и престъпления на него и пак този гадняр да излезе "сух от водата".
Ах, разведените по цял ден са заедно, направо ми късат сърцето

# 61
абе дадоха на джейлин лист да подпише - май самопризнание накрая, ама нито Умут, нито Ерен сякаш искат да повярват

Иначе Мердан и Ългаз изиграха Сердар и май взеха телефона на Джуйнет

а Джуйнет отчаяно иска да си върне телефона, явно има нещо на този телефон или контакти, които са му важни на Джуйнет

Джейлин знае за телефона, Ългаз отиде да я пита, ама тя дали ще му каже не е ясно, най добре да му каже каквото знае, дано си е взела поука, толкова време е с Ългаз, трябва да е наясно, че истината рано или късно излиза наяве

# 62
Тя Джейлин не само за телефона разбра. Вече е наясно че Сердар е убиеца. Мисля че деде и Ългаз същото предполагат.
Иначе Лачин го закопа едно хубаво на Йекта - браво на нея , събра кураж най-накрая.
Разведени, разведени - сърцата им едно за друго...ай дано сватбата да не е сън.
Особено ме заинтригува края - какво си говореха , ама за там ще се чака...
Лекаааааа

# 63
  • София
Лошото е, че Джунейт знае много за Йекта, но не може да го докаже...а ако свидетелства  ще натопи себе си...

Но Сема е великолепна - хвърля ни в толкова тежки събития и като спасителен пояс  - бликащ хумор и прекрасна музика...

# 64
Не може без никакъв превод - сума ти неща ми останаха  неясни!
А сцената с Джей в затвора "след 6 месеца" не знам докога ще ни я дават! Disappointed

Каквото и да съм разбрала, повечето неща за мен останаха неразбрании.
Особено тези диалози и сцени:

- Лачин - Йекта.
- терзанията на Джунейт.
- какво съобщение получи Йекта по телефона (за поискан от Лачин развод?)
- Мердан и момчетата му поднесоха на тепсия Сердар на "Триимата мускетари"
     как стана така?
- Диалогът Джунейт и Джейлиин в присъствието  на Нева.
- Ерен и Джей на финалната сцена.

Разбрах само, че Джей не подписа показанията си.

# 65
  • Кърджали
Така....
Имаме Надежда... Надежда че ще успеем да си запазим пих хубаво място в лудницата

Разведени, неразведени Ългаз умира за Джейлин. Не е новина.
Започвам, накратко
Йешим имала съучастник. Каза на Джейлин че ако до два дена не докажат че Чаадаш наистина е убил Джихан (брат ѝ) ще умре още някой. Имала съучастник, така че имало кой да свърши тази работа.
Фантастичната четворка, която с влизането на Дерия вече е фантастична петица се захвана за работа . Разбраха че Йешим си е имала "гадже", което работи в химичен склад. Намериха го, изненада не било младо момче, а дърт чичо с фалшив профил. (Ългаз лекичко избесня и удари един -два шамара на чичото че лови млади момичета с фалшив профил и обеща че ще бъде съден).
Оказа се че съучастника на Йешим е баща ѝ. Ългаз първи заподозря че той лъже. Потенциалната нова жертва беше Джейлин .
Доказаха че Чаадаш наистина в убил Джихан. Но ... Мъжът за когото в същата вечер са сгодявали Джансу имал същата кола като модел и цвят като тази на семейството на Джихан и Йешим..а Чаадаш не знае как изглежда годеника, знаел само модела и цвета на колата му. Затова по погрешка решил че Джихан е годеника и го е убил
Парс е купил столове за караваната на Ългаз. ❤️
Докато Ерен и Парс се чудиха дали има вариант Джейлин и Ългаз да се сдобрят след като са се развели вече, Дерия го сряза с "Хайде стига сте преувеличавали, един подпис е това. Пак ще подпишат"
Мердан издири Сердар, намери го. Доведе го в заведението си (полицая дето следеше Сердар го докладва на Парс и Ерен.) Ългаз кога как разбра нищо не разбрах, беше готин капан за Сердар. Сега го чакат да допусне грешка. А междувременно Мердан е пъхнал Бръмбаров в джоба на Сердар.
Джунейт разбра че е уволнен и реши да помогне на Джейлин.. Разказа ѝ че всъщност Йекта е надъхал баща ѝ срещу Чънар , говорейки му навремето че е освободен не защото се е доказала че не е убил Инджи, а просто защото е брат на прокурор . Разказа ѝ че Сред се е им е признал всичко и че е действал по заповед на Енгин. Каза ѝ че няма как да го докаже, но подозира че в телефона на Сердар има нещо с което може да го направят, тъй като Сердар усилено досаждал да си иска телефона..но самият телефон е при Йекта
Мердан и Ългаз също разбраха за телефона, но те мислят че е при Джунейт.

Отделно беше удоволствие да гледам как Йекта не знаеше къде е попаднал след като разбра че Лачин е подала молба за развод и е поставила имуществото му под запор

Делото срещу Чънар в момента се води като "убийство при самозащита". Гюл протестираше . Джейлин след като загуби Ългаз и след случая с Йешим успя да слезе на земята и се опита да обясни на майка си че колкото и да страдат за загубата на Зафер, не може повече да отричат факта че Зафер е искал да убие Чънар. Но Гюл чува ли? Не

След 6 месеца Джейлин поиска лист и химикал. Щяла да прави самопризнания

Така го правят че да ни карат да се съмняваме че жертвата е Ългаз (нарочно не го показват след 6те месеца) но няма как да е той .
Какво се обърква къде какво дава на късо.
Най лошото е че толкова убедително го правят, че за секунди и аз си мисля -ако дали наистина....
После си бия един шамар, казвам си че няма цял сезон да гледаме Джейлин в затвора, а Ългаз само на флашбек. После си казвам -шо па не, само това не са правили.... После се сещам как ще се срине рейтинга и си мисля Каан само като призрак не е играл, ще е интересно 😂😂😂😂 После пак си бия шамар и си казвам "Александро, пий си хапчетата"

# 66
  • Бургас
Алекс, безценно другарче си!
Удоволствие са преразказите и разборите  ти, а преводите - все едно, че актьорите говорят български!
С края на сезона явно ще ни хвърлят в ъгъла да гризем нокти цяло лято, но все ми се иска убитият да е Сердар или Йекта /този най-вече, защото както се оказва е в основта на всички злини/ Дано разберем и защо Ерен и е толкова бесен....
Сега вече мога спокойно да заспя, да видим дали ще ми се присъни развръзката. Yum

# 67
Алекс, фантастична си! Gift Heart
Толкова неща ми станах ясни! Толкова хубав блиц-преразказ си направила,
че ми липсват само няколко детайла, но тях ще си ги изчакам търпеливо!

Мога вече да заспя спокойно. Grin
Лека нощ и на всички, останали до този час!

# 68
Дали пък няма да е някаква инсценировка. За заблуда на врага. Ще да ловят някой.

# 69
Алекс, благодаря ти за резюмето на серията! Безценна си!
Само да допълня че Чънар е поискал никой да не идва при него. Не искал да удуши никой със собствения си страх./превод от Инстаграм/.
Възможно ли е Йекта да е убития след 6 месеца? Или подобно на Зафер Гюл е решила да раздава правосъдие...Джейлин току така няма да поеме вина!?!
Браво на Сема, цяло лято ще ни държи под напрежение и размисли.
Лека и спорна нова седмица!

# 70
  • Кърджали
Не мисля че е инсценировка. Ерен е наистина бесен, и в същото време когато тя не е до него показва че наистина го боли от случилото се.  За какво да се преструва като няма кой да ги види.
Джейлин и тя не е на себе си. Не е в шок, осъзнава какво се е случило, но изглежда примирена. Един вид - това е края.

Да, Чънар поиска никой да не го посещава в затвора.
Джейлин беше казала на Ългаз че ще поиска допълнителна експертиза за делото на баща си. Каза че иска да го разбере от нея

# 71
Добър ден!

Алекс
Предполагах, че съучастника на Йешим е баща ѝ. Няма как да не е разбрал какви ги върши.
А и Гюл изобщо не ме изненадва с държанието си.Сега очаквам да се тръшне като разбере, че не Чънар е убил Зафер и са го освободили. Дали няма да тръгне да го убива и затова Джей..., ама и аз съм една врачка- мани,мани
Я да ви освежа с една кафенце
Спорна и успешна нова седмица ви пожелавам,милички

# 72
  • София
Привет!
За нетърпеливите като мен, предлагам една добра озвучка, като ордьовър преди буквичките...
https://turkvideos.tv/449-prigovor9.html

# 73
  • Кърджали
Май забравих да напиша колко ме зарадва че намериха момент да пуснат последната песен на Онур Йозайдън (Осман). Песента е много хубава, откакто излезе е една от песните, които най-много слушам ....
https://videa.hu/videok/film-animacio/yalan-yok-wxDjWieSfbk0rOyM
Много ме радва как този екип използват всеки момент да се подкрепят взаимно

По-късно може да пусна някои и други моменти преведени.

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 11:07 от Aлекcандрa

# 74
Aлексче , мерси за разясненията . Радвам се ,че съм подобрила сериалния си турски Satisfied , но някои подробности ми убягват , разбира се  . Много ме изкефи запора на имуществото на Йекта Smiling Imp , не може да е все победител .
Да ви кажа много ми беше приятен епизода снощи и  със свито сърце очаквах това ''след 6 месеца '' , но не вярвам Йългас да е пострадалият . Хвърля ни на черешата Сема ханъм .

Общи условия

Активация на акаунт