Отговори
# 90
Предпочитам цяла серия щастие , така и така на края ще ни върнат в реалността с това ''6 месеца по-късно '' .Предполагам малко ще разкрият какво се е случило . Дано Сема не реши да прави Йългас жертва ( е , по-скоро кандидат жертва , защото каквото и да дадат няма да е на 100 % вярно , нали трябва да ни държат на нокти цяло лято )
Здравейте момичета - успешен ден Flowers Four Leaf Clover

# 91
Чудесен фрагмент (от финалната серия ? ) ще му се насладим максимално,   пък каквото има да става - ще стане !
На клипчето в ю туб пише - zeson finali .
Забелязали сте навярно, че не дадоха да присъства някой от семейството на Джейлин. и това ми навява едни отрицателни мисли , но няма да ги споделям и да развалям настроението в темата.
Приятна вечер на всички

# 92
Здравейте! Blue Heart

4 дена остават до последния за първи сезон 34 епизод.
След розовия трейлър, какво ли ни очаква?
Дано разберем поне какво се е случило през последните 6 месеца...

Знае ли се кога започва втори сезон?

# 93
  • Кърджали
Очаквам втория фраг (ако не го пропуснат пак) да не е толкова розов.

Втория сезон започва септември, може би около 10ти септември (когато се пада неделя) ще излъчат първата серия (въх, адвокатката ще е в ареста за рождения си ден)

Като казах рожден ден, да е честит рождения ден на Ългаз Кая. Сема Ергенекон е решила той да е роден на днешната дата 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈

Тъй де, Ългаз Кая може да е измислен герой, но и измислените герои имат рожденни дни

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 12:42 от Aлекcандрa

# 94
Алекс, откъде намери този документ и в каква връзка
се показва? Май нещо съм пропуснала....

# 95
  • Кърджали
Това е от серията, когато връчиха брачното свидетелство на Парс..Седма ли беше, осма ли, не помня
Брачното им свидетелство е това. Вчера се завъртя из Туитър, понеже на него се виждат рождените дати на героите, по това нали днес си имаме рожденник 😂😂😂😂

Беше ми интересно,Ългаз е с две години по-малък от мен( Пък Каан с три години ми е батко), разликата между Ългаз и Джейлин е 5 години.

# 96
Алекс, освен че преводите ти са идеални, и математиката ти не е зле... Laughing
Всичко си изчислила! Hands Plus1
Чакаме новия трейлър.

Спорен ден! Flowers Four Leaf Clover

# 97
  • Кърджали

https://videa.hu/videok/film-animacio/34.2-2PzV19ol37NY5Rt3

Време беше да ни свалят от облаците

# 98
малко ме шокира трейлъра, какво е станало? Джейлин е убила Йекта?

или Йекта е убил някого, а вината пада изцяло върху Джейлин, защото се е опитала да го надхитри и е попаднала в капана му?

# 99
Алекс, благодаря и за трейлъра, и за превода! Hands Ok Hand
Но от всичко, което видях, нищо не разбрах - Ългаз, Джей, Гюл, Йекта, Парс и накрая Ерен...
А какво е станало, кой кого е убил, какво има в контейнра освен кървави боклуци...
Сема ханъм нищо не ни казва, нито ни показзва.
Ще трябва търпеливо да изчакаме до неделя. Disappointed

# 100
След прекрасния първи фраг този идва като леден душ....след 6 месеца....Сигурно ще разберем в неделя кой е убития но как е станало ще се случи май на 2 сезон.
Алекс, благодаря ти за всичко което правиш за нас !!!

# 101
  • Кърджали
Аз имам две предположения. Или нещо в така неясният план на Джейлин се обърква жестоко и се стига до тук или Джейлин поема нечия вина.
Може би майка ѝ, сестра ѝ са го извършили непредумишлено и Джейлин поема вината. Защо, с какъв акъл обаче не мога да си нападна в главата. И къде е през това време Ългаз, та не може да я спре ... И в двете ми предположения има още бели петна, но и нищо не ни е казано
Просто Джейлин е някак си прекалено спокойна; да, показаха я в един момент да плаче, но това не са реакции на Джейлин, която познаваме. Не ми изглежда да е в шок от това, което е станало, нито е кълбо от нерви, както когато е обвинена несправедливо. Просто ми изглежда примирена.
Реакциите на Ерен - първоначално жестоко гневен , после като разбра че отпечатъците са на Джейлин направо му се подкосиха краката (значи все още си я обича) до "как можа".
Варианта Ългаз да е жертвата е абсурд. Говорим за убийство (не опит ). Няма как втория сезон Ългаз да е мъртъв, а Джейлин цял сезон в затвора. Това е самоубийство за историята. А и ако е убила Ългаз Ерен изобщо няма да може да погледне Джейлин... Работата си е работа, но Ългаз му е като брат...
Наистина Сема първо ще ни капи в облаците със сдобряването и последвалата сватба и после ще ни бутне от там без парашут с тези "след 6 месеца"

# 102
Другият вариант е по някакъв начин Джей да се е заблудила ,че Йългас го е извършил в състояние на афект например ( иначе тя знае ,че той никога не би направил подобно нещо ) . И каквато е първосигнална  да е решила да поеме вината още преди да е разбрала какво се е случило  . Не мисля ,че би поела вината на семейството си , по-скоро със зъби и нокти в нейн стил би ги защитавала като адвокат .
Здравейте дружки !

# 103
  • Кърджали
Фил, и на мен ми мина това през главата, но Ългаз не би го позволил. Трябва да е най-малкото в кома, за да остави Джейлин да поеме негова вина. Иначе до сега ако не да я настигне, то щеше да не спира да звъни на Ерен за да го предупреждава

Иначе да, това ми е големия въпрос защо би поела вина и заради кого... Като адвокат би била много похполезна за всеки от семейството ѝ. Със зъби и нокти ( и с помощта на Ългаз, Ерен, Парс) би ги спасила и от Ада. А сега в такава ситуация, всички те ( може би без Ългаз) ще са срещу нея...
И на мен най-логично (ако изобщо е логично) е да го направи за Ългаз, но пак стигаме до там, че Ългаз не би го позволил и за секунда.

И пак такъв въпрос - защо би убила някого. Знае че Чънар е невинен, вече няма повод за гняв срещу него и Метин. За Сердар съм сигурна че би дала живота си да го види в затвора, а не да се спаси чрез смърт (защото нали това каза веднъж-че досега никой не си е излежал присъдата, всеки се" спасява" умирайки.
За Йекта не си струва да си цапа ръцете, но то в такъв момент мисли ли човек...
А и Джейлин един куфар едва занесе вкъщи и се оплакваше че е останала без ръце. Как ще убие някой, ще го изхвърли в контейнер (тя изпитваше ужас от контейнерите заради Инджи) .... Защо така демонстриративно ше хване ножа, така хубаво увит в торбичката, все едно не е чувала за пръстови отпечатъци и защо ще иде в офиса, все едно няма да я търсят първо там....
Въпроси много , а лятото дълго. Това ще е най- чаканият ми септември месец май..

# 104
  • София
Привет!
Алекс, благодаря за изчерпателните разсъждение и прогнози. Допадат ми! Аз ,обаче си мисля, че доста неща още ще трябва да видим за да правим заключения, което ще бъде чак " наесен с песен". Въпреки всичко си мисля не е ли възможно Джейлин да е извършила нападение на някой - например на Йекта / заслужено/ или Сердар, а друг да го е доубил, например Джунейт.  Възможно е Джейлин отново да е изпаднала в състояние на безпаметност и да  смята, че тя е убийцата. Възможно ли е е отново да се повтори предишната ситуация и всички да започнат да търсят истината и да докажат, че Джейлин не е убийца?!?  Аз мисля, че при турските сериали това се случва често и то най-вече за да продължат сезоните. Каквато и да е развръзката за мен тя ще бъде интересна и ще я очаквам с нетърпение /есента/.

Общи условия

Активация на акаунт