Дванайсети клас(2021-2022) - Almost done

• 62 529
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Аз пак неразбрала. Темата на Есето пак по Дебелянов ли е

# 211
  • София
Един карантиниран зрелостник се е включил в изпита в Габрово при спазване на всички санитарно-хигиенни препоръки на Министерството на здравеопазването.

Еее, супер! Значи е имало варианти и в тези случаи...

# 212
Още не се обажда, вече се притеснявам Sad

# 213
Обади се "мамин златен" Simple Smile Писал есе, литературната част била по-лесна отколкото очаквал... "Маме, вързАх четворката!" (а да видим) Thinking

# 214
  • Русе
И аз чакам... Някъде може да са почнали по-късно и затова да излязат по-късно.

# 215
  • София
Прибра се преди малко, нали беше на 2 крачки.
Не разказва много. Станало му лошо от въздуха в стаята. Не са го пуснали по-рано. Не било трудно. Това изкопчих. Важното е, че мина.

# 216
  • столицата
Най ме е страх като чуя "Беше лесно". Ей тогава са  издънките. Моето още не се е обадило.

# 217
Най ме е страх като чуя "Беше лесно". Ей тогава са  издънките. 
Коментар - "Тестовата част беше брутално лесна".

# 218
  • София
Ни вопъл, ни стон от моя.

# 219
  • София
същото при нас...

# 220
  • Русе
Обади се. Очаквал да е по-зла матурата, но не била. И лесна не била. Средна прелест. Смята, че се е справил с есето поне за половината точки. Хванал тройката според него. В превод: даже очаквам 4 Simple Smile

# 221
  • столицата
Аз този път предупредих, че ако нещо й се струва лесно, то вероятно е такова и да не търси уловки. Щото в 7 клас беше търсила, че и си ги бе намерила, та зачертала първоначално отбелязания верен отговор /на лесен въпрос/ и си написала друг, грешен.

# 222
  • София
И щерката тъкмо се обади. Моята антиконформистка е писала ЛИС, защото всички в стаята писали есе 😂😂.
И тя каза, че литературата е била по-лесна от очакваното. За българския беше по-умерена.

Повече, когато се прибере. Сега чака да се извади проливният дъжд, не може да излезе от училището, нямала “Ноев ковчег” 🤣

# 223
  • София
Моята още дори не си е включила телефона... Flushed

# 224
И моят син се обади. Каза "бива", "добре беше матурата", каквото и да значи това. Писал ЛИС за Дебелянов. Надявам се да се е справил успешно.

Общи условия

Активация на акаунт