На пазар във Варна - тема 69

• 44 855
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Препоръчайте лепило за метал, моля!

# 631
  • Варна
Поксипол

# 632
Зависи какъв метал и към какво го лепиш, в каква среда е, какви са максималните температури на мястото на залепване,какво е натоварването ....
Така че има много неща които влияят на избора, от там и на цената....

# 633
  • Варна
Здравейте, откъде във Варна може да се напазарува евтино за бебе - чаршафчета, завивки, боди? Благодаря

# 634
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте, откъде във Варна може да се напазарува евтино за бебе - чаршафчета, завивки, боди? Благодаря
Много хубави са дрешките на Пепко. Цените са много добри, като се има впредвид, че до първата година се сменят често и детето не може да ги износи.

# 635
Да ми препоръчате автоключар за заключен волан и проблем със стартерния ключ?

# 636
  • Варна
От къде да купя дамски халат за баня от хубава материя?

# 637
  • Под Слънцето
От къде да купя дамски халат за баня от хубава материя?

Зависи от бюджета. Можеш от Мьомакс, а можеш и от пазара. От Тракия към колхозния има магазини в карето.

# 638
  • Варна
Халати на български производители има и по бул. Чаталджа, близо до офиса на йетел, посока запад. От там взех за децата. Доволна съм

# 639
Халати на български производители има и по бул. Чаталджа, близо до офиса на йетел, посока запад. От там взех за децата. Доволна съм
Това е фирмен магазин на Яна Панагюрище, ние сме с такива халати и сме доволни

# 640
  • Варна
И от мен - две ръце за тези халати. Много са качествени - имаме такива от години. И не бяха скъпи.

# 641
  • Варна
Благодаря много за отговрите.Чаталджа идеално ме устройва.

# 642
  • Варна
Да ми препоръчате автоключар за заключен волан и проблем със стартерния ключ?

По препоръка на познати се обърнах към Бисер за точно същия проблем и останах доволна.
Намира се на ул. Капитан Райчо, почти на ъгъла с ул. Ангел Кънчев.
На самата улица има магазин ключар и точно до него е подземния паркинг, където работи колите, но е по-добре да се чуете предварително и вече при уговорка той ще обясни.
+359 89 858 2715 - Бисер автоключар

Халати последните години поръчвам от havlia.com
Български са и съм по-доволна отколкото от Яна-панагюрище.

# 643
Търся шивач/ка за поправка на бански в района на центъра.Оказа се,че обикновенните швачи не разполагат с машини за такъв тип материя.

# 644
Търся шивач/ка за поправка на бански в района на центъра.Оказа се,че обикновенните швачи не разполагат с машини за такъв тип материя.

Да, така е. Аз ходих при една във Владиславово, която твърдеше,че не трябвало специална машина, а игла и ми осра банския.

Общи условия

Активация на акаунт