На пазар във Варна - тема 69

• 44 946
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря ви много! Записах час при него .
И сега имам друг въпрос , знам че не е пак по темата но стана голяма тъпня. Купихме градинска пейка от уж по здрава пластмаса , при което счупихме единия й крак в колата( тя отзад е с 3 крака и е счупен крайния ) .. Някой да даде съвет как да оправим работата ,дали знаете много здраво лепило или не знам и аз… Sad

# 526
Първото което има идва на ум е автотенекеджия. Те имат уреди за награвяне на пластмасата и вероятно могат да я залепят и да подсилят счупеното. Щом брони оправят, сигурно и това ще може. Само да не струва услугата колкото пейката...

# 527
Някой да препоръча курс за бизнес-английски?

# 528
  • Варна
Да препоръчте учител по английски език за уроци през летния период ( възможно и през учебната година). Иска ми се да е професионалист, който може да определни нивото на владеене на езика и да продължи с надграждане.

# 529
Здравейте, знам, че не е за тук много питането ми, но тази тема се чете най-много от съварненци, та затова...търся мнение за доктор Пенев за премахване на бенки. Имам познат, който е махал преди 2-3 години и е много доволен. Пенев не махал всичко наред, а за една бенка го пратил на дерматолог за хирургично отстраняване, тоест си разбирал от работата. Напоследък обаче уж не било така, почнал да слага и филъри, заради парата, и нивото на работа рязко спаднало. Вярно ли е или това са лъжи на зложелателни негови колеги? Питам, защото искам да махна две бенки в зони с триене при него наесен, но ме е страх да не направя по-голяма беля...

# 530
  • Варна
Ами тогава заложи на някой друг. И в тази тема май сме писали, и в други теми също, има полезно инфо. Ползвай търсачката на форума и ще ги намериш Simple Smile

# 531
  • Варна
Бенки, задължително да ги види дерматолог.
За мен най правилно е да се махнат от хирург или дерматолог, зависи от вида им.
Доктор Пенев не е нито дерматолог, нито хирург.
В кабинета е мръсно.
Щом и филъри е започнал да слага....ясно....
Задължително хистология, тоест да се изследват.

# 532
  • Варна
За махане на бенки препоръчвам дерматолог Томов. Не маха наред, за някои казва, че не трябва да се пипат. Разбира си от работата.

# 533
  • Варна
Вече не знам за кой път го пиша. Аз лично минах при доктор Въжарова в курортна поликлиника, тя е дерматолог онколог, заради притесняваща ме бенка. Тя ме успокои, че признаци на злокачественост няма. Даде ми имената на двама хирурзи, аз ходих при единия, доктор Станислав Ненков, забравих в кой медицински център беше, но в нета лесно се намира. Той я премахна оперативно, изпрати материала за хистология. Въжарова работи и с направления, при Ненков беше платено, 350-400 лв ми беше крайната цена, вътре влизаше и хистологията, която потвърди мнението на Въжарова, че няма нищо злокачествено. Ненков, между другото, също е специалист по трудно зарастващи рани, не знам дали на някой може да му бъде полезно.

# 534
  • Варна
Къде във Варна има т.нар. Немски център, т.е немски магазин?
По-рано имаше на Владислав, от страната на Образцов дом. Днес минах, не видях. Всъщност издирвам изгодно кафе машина, филтърна, за шварц.

# 535
За два се сещам на червеният и на центъра до операта. Сякаш на червеният има повече техника по спомен.

редактирам се за адресите:

бул. "Цар Освободител" 37
ул. "д-р Л. Заменхов" 1

# 536
  • Варна
Може ли мнение за Боян Кръстев кардиолог?Личната настоява мъжът ми да отиде при него ,а той си има кардиолог и се подобри доста,но тя настоява за този Кръстев.Преглеждал в Хелиос.
Правилно ви е насочила. Точен специалист е. Майка ми е с исхемична болест на сърцето и е доволна от консултацииите му. След смъртта на, Чирков имаше дълъг подбор на кардиолози.

# 537
Немски магазин има и на центъра до бившата валентина , Сегашен New Yorker .

# 538
Благодаря за мненията за Пенев. Проверила съм с търсачката, последните полезни мнения са от 2021, от един и същи потребител и са все негативни, затова писах да се включат повече хора. Мненията на различни потребители са стари от 2016-2018.
Жалко, ако наистина вече гори наред без да проверява... Ще се насоча към Томов най-вероятно. Искам от естетична гледна точка да ги махна моите, разбира се, ако позволяват и всичко с тях е наред, пък за едната суета да ме режат не ми се ще...

# 539
  • Варна
Благодаря за немските магазини. Аз продължавам да търся кафе машина с каничка за шварц за до 50 лв. Голям майтап. Оказа се, че няма по големите магазини за техника. Освен в немските, по пазара където продават на Елеком дали има?
Не очаквах и не пробвах да поръчам през Емаг, но и там не дават дата за доставка, т.е кой знае дали са налични.

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 23:10 от stenly

Общи условия

Активация на акаунт