На пазар във Варна - тема 69

• 44 848
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Зависи какво ще се ремонтира на банския. Всъщност, трябват еластични конци. Може на същата шивачка от Владиславово да съм ходила, но се съгласи да ми го стесни и си е ок банския.

# 646
На мен ми прави разшита презрамка на банския, новото шивашко ателие на бараките под пазара, едно време беше хранителен магазин.
Абсолютна некадърница, да не говорим, че си гледа и котките там и мирише ужасно.
Другата некадърна е на горното пазарче, възрастната, тя ми осра един клин.

# 647
  • Варна
За издаване на карта за ГТ на дете до 7 г. все още ли се ходи само на пункта на Димчо Дебелянов и може ли да отиде баба/дядо, или трябва да е родителя? Вчера имаше огромни опашки там... звъня в кол центъра им и автоматично ми затварят, или може би операторът затваря.
Четох, че вече издавали само електронни карти, дали се отнася и за безплатните детски?

# 648
На мен ми  го стеснява Герито, дето е до май маркет до голямата втора употреба ( съжалявам, не помня имена на обекти).

# 649
На мен ми  го стеснява Герито, дето е до май маркет до голямата втора употреба ( съжалявам, не помня имена на обекти).
Ще го имам на предвид, ако ми се наложи корекция на бански. Благодаря!

# 650
Сега се сетих,че преди мн.години съм носила на сина ми бански за поправка в уличката м-у Градска болница и Централна поща.Мисля,че Руми се казваше жената.Някой случайно да знае дали още работи,и ако има кординати ще съм мн.благодарна.

# 651
Работи, да.
Пак е на същото място, но нямам телефон.

# 652
Работи, да.
Пак е на същото място, но нямам телефон.

Много благодаря,ще мина да  видя.

# 653
  • Варна
Руми ще препоръчам и аз с 2 ръце.
Последните години не купувам бански, а шия при нея. Много съм доволна!
088 767 2423 това е номерът й.
И да, на същото място си е зад Градска болница.

# 654
Ах че хубаво! Ама с какви трика, откъде?

# 655
  • Варна
Благодаря на момичетата, които дадоха препоръки за мед.педикюр при Даниела- Сибила, с щерката сме доволни.

# 656
  • Варна
Може ли координати ,моля.

# 657
  • ВАРНА
HM  дават ли още талони за -15% отстъпка при носене на торба текстил ?

# 658
  • София
Дават 20 точки в приложението "Лоялен клиент".  Няма вече хартиени талони.

# 659
Моля за препоръка за ЛЕЧЕБЕН масаж на гръб. Имам изкривяване и хронична болка. Момичето, което ми правеше лечебни масажи вече не живее в града и съм голяма задънена улица на кой да се доверя..

Общи условия

Активация на акаунт