На пазар във Варна - тема 69

• 44 842
  • 752
  •   2
Отговори
# 675
Търся тази слънцезащита на ДМ. Трябват ми поне 2 бр.
Последно проверявах в този на Осми Приморски и в Чайка, но я нямат.

Някой виждал ли я в Дм на Общината, на Тракия или Мир?
Скрит текст:

# 676
  • В центъра на моретата
Доволна съм от един обущар на ул. "Радецки" - между Ботевата градинка и "Дрин", но не знам името му. Помня, че беше с някаква странна обедна почивка и излизах в работно време, за да му нося обувки.
Друг, от който също съм доволна е Данчо на ул. "Шипка".

# 677
  • Варна
Търся спешно качествена възглавница за път. Тези, които обхващат врата.

# 678
  • Варна
Доволна съм от един обущар на ул. "Радецки" - между Ботевата градинка и "Дрин", но не знам името му. Помня, че беше с някаква странна обедна почивка и излизах в работно време, за да му нося обувки.
Друг, от който също съм доволна е Данчо на ул. "Шипка".
точно там ходих на Радецки клиника за болни обувки, но ми отказа. На Шипка къде по-точно е? Имам някакви бегли спомени за обущар под хали Шипка, от страната на бюрото по труда, там ли?

# 679
  • Варна
 точно там ходих на Радецки клиника за болни обувки, но ми отказа. На Шипка къде по-точно е? Имам някакви бегли спомени за обущар под хали Шипка, от страната на бюрото по труда, там ли?
[/quote]

Може само аз да съм, но не съм доволна от "Клиника за болни обувки":
1/Нелюбезно отношение, да не кажа грубо.
2/Странно работно време, в много дни изобщо е и затворено.
3/Високи цени.
4/Разлепи ми зорлем едната обувка, само за да ми вземе пари, та да прави и нея.

# 680
Момичета и момчета,моля за помощ.Харесайте,споделяйте и ако можете дарете сума за Павел,това е съпругът на Миднайтстар от форума.Ако някой сред вас има търговски обект ,в който да сложим кутия,моля да ми пише.Ако някой познава тераристи,пак да ми пише,Павел продава змиите за да плати лечението си.Знам,че сме сила,знам че можете да помогнете!
Ето и страницата,която създадохме
https://www.facebook.com/%D0%97%D0%B0%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D … -110099108461868/

# 681
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Има едно ателие за поправка на обувки в района на Макаото до ТЕХНИКУМИТЕ. Момичето работи много качествено и на добри цени. Ползвам я от години. Скоро носих сандал за зашиване и залепяне и това удоволствие ми струваше 6лв.

# 682
  • В центъра на моретата

Може само аз да съм, но не съм доволна от "Клиника за болни обувки":
1/Нелюбезно отношение, да не кажа грубо.
2/Странно работно време, в много дни изобщо е и затворено.
3/Високи цени.
4/Разлепи ми зорлем едната обувка, само за да ми вземе пари, та да прави и нея.
[/quote]

На ул. "Шипка" 16 се води - има го в интернет. Точно под старите хали, преди "Слънчоглед" като се върви към центъра.

# 683
Носила съм да ми лепят обувки в едно ателие на улица Пирин. Мисля, че още е там. Нямам идея за име, точен адрес, но се намира от страната на Нептун, някъде срещу Уникредит, в един входовете.

Ходих преди няколко седмици, приемлива цена нямам забележки. Да кажа, че работното време беше май от 16 до 19 в делнични дни, за събота не знам (не пишеше). В блока до пресечката с Г.С.Раковски.

# 684
Да ми препоръчате личен лекар в района на Младост или Възраждане

# 685
Предстоят ни строително-ремонтни  дейности в апартамент във Варна. Ако някой от вас скоро е правил замазка и слагал гранитогрес, би ли споделил цените. Интересуват ме цени на шпакловка и боядисване на стени и тавани и монтаж на гипсокартон.

# 686
  • Варна
Преди време някой питаше за козуначени коминчета.От 04.08. до 15.08. ще има щанд на Улицата на готвачите-Морска градина- до Аквариума.

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 15:57 от Just Eva

# 687
  • Варна
Диагностика на стъпала ми препоръчаха си направя, имате ли идея как вървят цените?

И после самите стелки колко ли излизат ценово като ориентир?

# 688
130 lv. Клиника Нова Възраждане, с предварително записан час. Дай, моля, данни за мед. педикюр, координати, не зная какво точно включва , но на нас явно ни трябва заради плоскостъпие и мазолчета от него..
От стелките има ползва. Нашите  по стечение ги направиха в Сф и ги получихме по куриер, преди това отливка в нещо като мемори пяна от някакъв специалист, който не ни се представи какъв е.А, бе, сложно ми е да обясня, но ... стелките - хубави или лоши - не мога да преценя, вършат раб.А бях скептична, защото не беше пред нас изработката , а само от отпечатъци.

# 689
  • Варна
Аз водих щерката мин.седмица на медицински педикюр (врастнали нокти), а днес заведох себе си (с травмиран нокът съм) при Даниела от студио Сибила (тук в темата няколко момичета я препоръчаха).
Салонът не е уау и модерен, съвсем обикновен, но явно жената си разбира от работата. Огледа ми стъпалата, каза че вижда паднал свод, препоръча въпросната диагностика. И тя спомена за клиника Нова.

Общи условия

Активация на акаунт