Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 52

• 39 466
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
rasta82 ами да и аз мисля, че около 5 средно е плюс това внимавам какво ям, плюс храня се един, макс 2 пъти дневно та и да има скокове те са при хранене и бързо падат знам ли😂😂😂Измислям си вече, кофти че съм от провинцията ендокринолозите са 2ма на кръст и са от старата генерация, вече си представям как ми казва като личната нищо ти няма, не е диабет, но не знам какъв е този инсулин😥Ще се насоча към някой в СФ, но е хубаво да съм наясно какъв е проблема и има ли такъв, защото и щитовидните не са Ок. А и трябва да проуча при кого, че и в СФ има такива дето ще ме претупат , пфф сложна работа ужас. Глюкомер ми е от тези на Contour plus, а другия които имам е FreeStayle на Абока.

# 511
Момичета , някоя от вас да е пробвала ей това чудо ?
https://www.iherb.com/pr/garden-of-life-dr-formulated-keto-fit-w … 87-oz-365-g/86684
Дали си струва ?

# 512
Да си стрва, да си струва... колко пък да си струва? За 9 и нещо на порция не е ли по-добре пържола и малко салатка до нея? От това по-кето не се сещам. Всъщност сещам се - две пържоли Grinning

# 513
да ви питам какъв магнезий  пиете. Доколкото разбрах, трябва да е магнезиев цитрат и  аз си купих "Магнезиев Диаспорал 300", като си мислех че е хубав продукт. Но сега като го пих тази вечер видях, че съдържа захароза в състава си.

# 514
Момичета , някоя от вас да е пробвала ей това чудо ?
https://www.iherb.com/pr/garden-of-life-dr-formulated-keto-fit-w … 87-oz-365-g/86684
Дали си струва ?

Грам не си струва.
В първия пост съм писала защо протеини на прах не са за нас.
Предпочитам храна.

да ви питам какъв магнезий  пиете. Доколкото разбрах, трябва да е магнезиев цитрат и  аз си купих "Магнезиев Диаспорал 300", като си мислех че е хубав продукт. Но сега като го пих тази вечер видях, че съдържа захароза в състава си.

От много време съм се научила да чета съдържанието на нещата, които купувам.
И ти ще се научиш ако искаш.
Магнезиев цитрат или хелатиран магнезий.
В нета си има инфо за различните форми.
Ние тук сме разкостили темата и до такива заключения сме стигнали.
Имам цитрат на Хая лабс, но и хелатиран на Солгар.
Специално за магнезия предпочитам качество. Но и за доста други добавки.

# 515
rasta82 ами да и аз мисля, че около 5 средно е плюс това внимавам какво ям, плюс храня се един, макс 2 пъти дневно та и да има скокове те са при хранене и бързо падат знам ли😂😂😂Измислям си вече, кофти че съм от провинцията ендокринолозите са 2ма на кръст и са от старата генерация, вече си представям как ми казва като личната нищо ти няма, не е диабет, но не знам какъв е този инсулин😥Ще се насоча към някой в СФ, но е хубаво да съм наясно какъв е проблема и има ли такъв, защото и щитовидните не са Ок. А и трябва да проуча при кого, че и в СФ има такива дето ще ме претупат , пфф сложна работа ужас. Глюкомер ми е от тези на Contour plus, а другия които имам е FreeStayle на Абока.
Може да използваш приложението app.healee.com Там има доста лекари.

# 516
Някой има ли наблюдения кои храни как се отразяват на нивата на пролактин, и изобщо има ли такава връзка?

Също и за ТСХ питах преди време - кой как е успял да го свали?

# 517
Здравейте, намерих си едно старо изследване на обременяване с глюкоза. Може ли по-вещите да кажат наред ли е?
Скрит текст:

# 518
Рибено масло колко време може да се пие ? Целогодишно може ли ?

# 519
Рибено масло колко време може да се пие ? Целогодишно може ли ?
Почти всички казват, че рибеното масло може да се пие целогодишно без прекъсване.
Много хора го пият с години без да спират и не са имали никакъв проблем.
Когато си купуваш рибено масло, внимавай много и си избери хубаво рибено масло. Тези в аптеката не са от най-добрите. Гледай да е минало някакви тестове за качество.

# 520
Аз вземам постоянно от много време, тъй като риба така и не можах да проям... Точно това няма как да си го набавя с храната така че разчитам на добавка. Не съм се запънала фанатично всеки ден де, пропускам ако забравя и не ми е драма. Но гледам повечето дни да си взема по някой и друг грам.
Ако бях успяла да се науча да ям риба, не знам дали щях да съм и толкова редовна с него, но съм се отказала вече да се мъча. Гадни са ми всичките.

# 521
И аз не обичам никаква риба . Само сьомгата ми харесва , но ми е много скъпа лично на мен .
Какво мислите за това рибено масло ?
https://www.iherb.com/pr/solgar-full-spectrum-omega-wild-alaskan … 20-softgels/23562

Вие от кое сте доволни ?

# 522
Здравейте, намерих си едно старо изследване на обременяване с глюкоза. Може ли по-вещите да кажат наред ли е?
Скрит текст:

Не е наред.

# 523
Скрит текст:

Не е наред.
Кое точно не е наред? Доколко четох, май инсулина на третия час не трябва да е толкова висок...

# 524
По кз ми е достатъчно ясно. Инсулина също е висок.
Инсулина липсва на втория час и това не е запълва картинката.
Там е било доста височко определено.
Прочети точка 5 където пише за третия час колко да е.
В точка 10 е обяснен индекса хома и защо е заблуждаващ.

Общи условия

Активация на акаунт