"Обичам" Топлофикация - тема 6

• 27 846
  • 761
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Някой правил ли е групова жалба понеже сме няколко входа на една абонатна...
мога ли да я разлепя отделни листи във всеки вход, тъй като няма как да мина през всички лично и какви данни трябва да има. В краен случай само през моя вход ще обиколя. За Софийска вода става дума, но и Топлофикация обмисляме да им изпратим.

# 436
Не, само индивидуални жалби аз.

# 437
  • СОФИЯ
Здлавейте,в сайта на Техем имам изравнителна сметка от края на м.Август,(доплащане 80 лв.)която към момента не е отразена никъде.на равни месечни вноски съм и няма промяна в сумата,която плащам всеки месец.от топлофикация ми казаха да си питам топл.счетъводител,от Техем казаха да проверя в топлофикация....Hushed

# 438
  • София
Имам подобен случай с Техем и Топлоф.
Говорих с последните и казаха, че до края на октомври ще качат корекциите. Чакаме ....

# 439
Бих писала, писмено!, и на двете дружества, с искане за разбивка откъде точно е сумата.

# 440
  • София
Тета, по моя случай всичко е изяснено и сметката е коригирана.
Но Топл. ще  качи до края на месеца в сайта си корекциите, подадени от Техем. Това за София.

# 441
Имах предвид ако някой има неяснота...

# 442
Миналата година в началото на октомври са пуснали парното в София. Тази знае ли се кога?

# 443
При тези температури, надявам се поне още седмица да не го пускат.

# 444
Да и тази седмица го дават топло, но се надявам до петък да го пуснат, защото сутрин и вечер е доста студено. Дано на сайта качат инфо. Края на октомври сме!

# 445
Не е чак толкова студени по показания. 2-3 дни беше около нулата, но сега е 5-8°. Май имаха задължение да пуснат парното края на октомври - началото на ноември, независимо от Т.

# 446
Да и тази седмица го дават топло, но се надявам до петък да го пуснат, защото сутрин и вечер е доста студено. Дано на сайта качат инфо. Края на октомври сме!
Трябва да има 3 дни със средна Т под 12 и прогноза за трайно застудяване.

Надявам се да си спазят правилата и да не го пуснат, ако се задържи така.

# 447
Обикновено, още в началото на октомври, в сайта на топлофикация София имаше съобщение, че са в пълна готовност за новия отоплителен сезон /или нещо такова/. Честно, липсата на такова инфо сега леко ме безпокои.

# 448
Всяка година едно и също - едни искат да го пуснат, а други не искат. Да го пуснат навсякъде, пък вие си го дръжте на 0, след като ви е топло.

# 449
Ами не е едно и също, защото дори и на 0 сградната инсталация ми я начисляват.

Общи условия

Активация на акаунт