Трескаво гнездене е обхванало юлските мами! - Термин Юли 2022 - Тема 7

• 44 653
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
Чесън в промишлени количества

# 151
Момичета, дайте малко съвет,че днес много се прецаках. Ходих на ЖК за нов болничен и разчитане на изследванията- то хубаво, но като влязох и седнах да чакам гледам,че сестрата е видимо болна, в кабинета като влязох ми премени кръвното и вече лекарката като ме преглеждаше почна яко кашляне, сополи. Аз супер много се изнервих, каква е тая малоумщина болна да седи при все се е пълно с бременни там. И двет бяхме с маски, ама то това не е гаранция, знам ли я някой вирус лие, ковид ли грип ... тъпа работа. Та въпросът ми е какво да взема профилактично- аз си пия биозин мама, витамин Д, направих си едно чайче с лимон за гаргара, нещо друго сещате ли се?

Аз стискам палци всичко да е наред, ако не е тайна обаче коя е болницата?

# 152
Частен кабинет е на АГ,която ме следи.

# 153
Частен кабинет е на АГ,която ме следи.

Аз питам не за друго, ама ако е там където ходя и аз на частно бих пропуснала скоро преглед, защото и аз се притеснявам с тези вируси Simple Smile

# 154
Мексикана, с теб съм. Кофти тръпка. Трябва уж да се съобразяват, особено на тези места, но…..
Аз да попитам за лекарство против киселини. Гавискон на хспчета вземах, но нямало внос. Талцид става ли за бременни?!?

# 155
Както fillme е написала чесън, аз си добавям и сирене и хляб, но като се замисля при мен вече ще е без хляб.

От другите форми на гавискона нямат ли?

# 156
  • Замък сред облаците
Необианацид е за бременни. Талцид мисля че не беше ок.

# 157
Има сироп и сироп в саше, по-скъпи, а и не са удобни 😆 за разнасяне в чантата…

# 158
И аз бях взела дъвчащите, ама те ми лепна по зъбите и ми е гадно в устата и сега ще взимам от сиропчето на дозички 🤣 дано е по- малко отврат

Има сироп и сироп в саше, по-скъпи, а и не са удобни 😆 за разнасяне в чантата…

# 159
А само да ви кажа за мерките по УЗ, които коментирахме тези дни. Имам го вече доказано, наистина е ала бала, освен че всеки апарат си ги мери различни и всеки лекар  слага точките различно, така че не се притеснявайте и си ги гледайте спокойствието и бебоците.

Само за сравнение- вчера ми измериха бебешорa 1850 грама, коремче 26,6. см. Днес при друг лекар/ апарат, хоп 2050 грама и коремче 28,6. Мисля че е ясно че няма как за един ден такава промяна, така че няма смисъл от филмиране и за това Grinning

# 160
  • Замък сред облаците
Назад някоя търсеше сутиени, идната седмица в Лидл ще има ХХЛ размери до 90Е, ако вършат работа.

# 161
Назад някоя търсеше сутиени, идната седмица в Лидл ще има ХХЛ размери до 90Е, ако вършат работа.
А можеш ли да споделиш в кой точно лидъл ги видя, че то в някоо моментално ги изкупуват...
Аз много трудно си намирам сутиени...
Утре ще ходя във вис виталис и евентуално Лидъл.
Относно кихането и кашлянето по ЖК кабинетите: Някои лекари изобщо не се съобразяват. Този, който ми дава болничните си ходи без маска и ми се ще да го плесна на моменти... Първият път, когато ме прегледа и взе секрет така кашляше, направо побеснях! Забелязала съм, че тези мед лица с много стаж и сериозни титли винаги си носят маските.
Аз от началото на пандемията си нося само ffp2 маски, сега ги нося само в болницата и претрупани обществени места на закрито, но не правя компромис с това да е FFP2. FFP2 доказано помагат и намаляват/ елилинират  всякякъв инфекциозен товар.

# 162
Имайте предвид, че сега е сезонът на алергиите и не всяка хрема, гъгнещ глас, прокашляне е вирус. Аз лично веднъж питах АГ дали е болна, е оказа се, че е пресипнала Simple Smile

# 163
Благодаря, АА, съвсем не съм ги видяла в каталога.
Лавинка, следващата седмица в Лидл ще ги пуснат от понеделник.

# 164
Момичета, дайте малко съвет,че днес много се прецаках. Ходих на ЖК за нов болничен и разчитане на изследванията- то хубаво, но като влязох и седнах да чакам гледам,че сестрата е видимо болна, в кабинета като влязох ми премери кръвното и вече лекарката като ме преглеждаше почна яко кашляне, сополи. Аз супер много се изнервих, каква е тая малоумщина болна да седи при все се е пълно с бременни там. И двете бяхме с маски, ама то това не е гаранция, знам ли я някой вирус ли е, ковид ли, грип ... тъпа работа. Та въпросът ми е какво да взема профилактично- аз си пия биозин мама, витамин Д, направих си едно чайче с лимон за гаргара, нещо друго сещате ли се?
Гаргара с оцет и сода и промивка на носа. Blush

Общи условия

Активация на акаунт