Трескаво гнездене е обхванало юлските мами! - Термин Юли 2022 - Тема 7

• 42 298
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
Аз предния път си правих фотосесия Joy нито една снимка не съм си извадила. Имам приятелка която снима и ми извади душата. Сега съм и казала, че ще ни снима тримата с баткото само една снимка и после ще направим една като се роди бебето , същата но с него. Сещате се. Да си ги извадя, че имаме стена със снимки в нас.

Иначе аз под рокля разбирам нещо подобно, не от тези пищните с тюлове и камъчета.
Малкия е лятно бебе и няма боди с дълъг ръкав от най-малките. В началото като сме излизали или е с пелена завит или тънко горнище (казах ви че имам едни памучни, един пласт като жилетчица, почти прозрачни и не се закопчават) и сега ще си ги ползвам.
За изписването, предния път само таткото дойде, а свекърите с майка ми, дойдоха чак след обяд в нас да видят бебето без да го вадя от леглото и си поприказвахме малко на двора. Сега пак ще е така. Беше 40° през деня, абсурд да седя и да ме снимат с това малко бебе, повито на якото слънце, а аз след 3-4 дена седяла в болницата. Каквото и да направиш, освен ако не си фолк звезда, няма да изглеждаш умилително и прекрасно на снимките. А от бебето ще се вижда едно голямо нищо Joy

# 346
  • Замък сред облаците
Е, фолк звезда…. Ще се целим да сме Кейт Мидълтън 😁

# 347
  • София
Аз много исках професионална фотосесия този път, но като гледам как сме се заели със сто неща и пак няма да стигнем до нея. Каквото - такова, не ми е драма. Иначе със сигурност ще си направя като миналия път снимки преди и след (прилагам една от миналата бременност), защото са мнооого яки. Пък сега и с баткото имам доста идеи за семейни снимки. Ние много обичаме снимките и се опитвам да запаметявам всичко. От 2018 година насам от както е роден имам 1 терабайт снимки, онзи ден гледах. Изкарвам някои в албуми и си ги гледаме.
Скрит текст:

Честно казано не се имам за дебела изобщо и си харесвам корема много, не го крия и не ми липсва и самочувствие и сега😅 ето и една от днес
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 09:08 от Десислава``

# 348
Деси Heart изглеждаш чудесно.
Аз също нямам проблем и си се харесвам, ама като знам тогава каква жега беше и лошо ми става, а корема ми много късно порасна и чакахме да вляза в деветия месец за снимки. Моята приятелка все викаше, че не и е достатъчно голям за фотосесия и ще изглеждам преяла Joy Е, сега вече си имам корем де

# 349
е, много сте сладки Simple Smile освен това няма от прекомерни еротики, да не обидя някой само, който харесва еротични снимки на бременни или си е правил такива Simple Smile) Може би защото знам вече колко точно еротика има в този период, но пак е индивидуално сигурно Simple Smile

Ето ви една истински дебела бременна, макар и щастлива да видите що е то дебел бременен човек ( плюс 8-9 от началото, но мисля дя лъжа че преди това съм била слаба и видиш ли съм надебеляла, защото съм дала живот ахах) каква утеха е това само друг човек с проблемни килограми може да разбере хаха. Метлата отзад само не си намери място, но да кажем че е арт и може някой да си помисли, че я ползвам Simple Smile

# 350
  • София
Благодаря ви! Иначе съм плюс 10-12 кг вече. Аз харесвам еротични снимки с разните му там шалчета амааа да не са мои 😂🤣 Не се възприемам с такъв тип фотосесия, но примерно с мъжа и детето сред природата бих дала пари за хубави, професионални снимки. И любим фотограф имаме, който му прави на малкия смаш фотосесия за 1 годинка, но наистина не можем да се организираме. Иначе сега е момента според мен в 8 месец, не да се чака чак 9…

# 351
  • гр.Пловдив
Аз пък не мога да шофирам вече от няколко дни , понеже вече ми е свръх тумбака и се щракнах за спомен Smile

# 352
Според мен всяка жена носеща живот в себе си има едно сияние,което и придава свеж вид, колкото и да е физически и емоционално разбита  и да се чувства като блъсната от влак  Grinning Аз се чувствам пълно тра-ла-ла-ла, но всеки който ме види казва, че изглеждам много добре, спокойна и отпочинала. Викам си само ММ да ви чуе, лошо  ще му стане като знае какво е в действителност .

# 353
Момичета, преди беше писано малко по темата, но някоя от вас решила ли е да съхранява стволови клетки и коя тъканна банка сте избрали? На база на какво я избрахте, освен цена разбира се?

# 354
И аз харесвам много бременни коремчета🥰🥰

# 355
Вчера голямо тичане му ударих. Ходих на първите записи на тонове. Изпратих ги на АГ и той не ги хареса. Ходих и при АГ по ЗК, тя също не ги хареса, та се връщах да ги повтарям. Уж били по-добри от първите, но притеснението си остава. Господинът явно беше решил да кротува, както никога, а докато чаках пред кабинета ми разпъваше корема на всички страни. Другата седмица съм пак на тонове, но ММ ме кара да ходя и в събота отново. Много се притесни и той.
С първата бременност тонове ми правиха чак, когато влязох да раждам в 38 седмица и ги нямах тези притеснения, но тогава беше различно. Тогава бях много спокойна, а сега само някакви филми.

За изписването мисля, че харесах едно комплектче от ХМ, но искам да го видя на живо.
За себе си поне къпане, спирала, ББ крем ще сложа, малко да приличам на човек. Ще видя някаква рокля и това ще е.

За присъстващите в самия ден на изписването и аз не обичам много хора, 100% няма да ми е до това и ще се изнервя. Сега изобщо не сме го коментирали все още, но това, че ще трябва да пътуват не мисля, че ще спре моите родители и брат ми, свекърите и сестрата+ семейство на ММ да дойдат. При първото раждане бяха майка ми, брат ми, баба, свекървата, племенницата, лелята и чичото на ММ. После не знам защо така ми се губят моменти... дойдоха и вкъщи (без лелята и чичото). Спомням си, че имаше чупки от страна на свекървата, че първа трябвало да прекрачи прага на дома племенницата (не си спомням точните аргументи) и защо не сме ги били изчакали....а те пристигнаха сигурно 20 минути след нас и как ли пък не да седим в жегата да ги чакаме с бебето. Ей, такива някакви неща много ме напрягат. После така ми се искаше да си останем само тримата, никой не ми трябваше. Измъчих се 7 дни в болницата- 2 дни преди раждането и още 5 след това, защото малкия беше на антибиотик. Та само исках да сме си тримата.

Колкото и да е странно дори юлско бебе трябва да е с дълъг ръкав.
Синът ми на изписването беше с тънко боди с дълъг ръкав, дълги панталонки и чорапки. Имаше и шапка към комплекта, но не я сложих. Беше и без пелена, защото не бях подготвила, но този път мисля да има някаква тънка. Първите дни вкъщи също съм слагала дълго ръкавче и постепенно преминахме към къси. Накрая вече си беше разголен, но всичко става постепенно. На мисъл ми е само как ще пътиваме в жегата с колата. Нито климатик е вариант, нито отворен прозорец.
Някой беше писал, че докато са малки е страшно как ще се облича през главата...има бодита/ромпъри/пижамки с предно закопчаване, тип "прегърни ме", много удобни.

Има много хубави фотосесии на бременни и не е задължително да се виждат голи кореми и пошлости. При първата бременност ММ ми направи много хубави снимки, които ми останаха за спомен. Никъде не съм ги показвала, останаха си личен спомен. Като ги види синът ми и ме пита "Мамо, и сега ли ще ти стане толкова голям коремът?". Освен това за рождения ми ден ми беше подарил професионална, но ден преди нея се наложи да вляза в болницата и я оставихме за след раждането. Този път мисля отново така да направим, макар че сега се чувствам много по-тромава и изтощена, макар да съм качила само 9кг до сега и като цяло се харесвам. Фотосесии си правим поне веднъж в годината. Първата беше, когато синът ми беше на почти 2м. Сега ми се иска бебето да е още по-малко. Отделно правим всяка Коледа, на първия рожден ден също се снимаме. Аз обожавам снимките и от както се е родил няма ден, в който да не съм снимала. Heart

Заради приключенията от вчера рязко се уплаших, че не съм подготвена и днес ще ходя да купувам нещата за болницата.

# 356
Момичета, преди беше писано малко по темата, но някоя от вас решила ли е да съхранява стволови клетки и коя тъканна банка сте избрали? На база на какво я избрахте, освен цена разбира се?

Ние избрахме Cells4Life. Причината да изберем тях е, че предлагат най-разширен пакет - т.е. най-много възможности. Цената не е била повод да ги изберем, тъй като е доста по-висока от всички други банки, които проучихме.
Като добра алтернатива, според отзивите които ние получихме и мнения е Future Health - там цената е по-ниска, ако това е определящо за вас.

Имайте предвид, че стандартно колкото по-рано /в по-ранна седмица/ сключите договор то и цената обикновено е по-ниска.
Както и в Cells4Life, ако имате правен пренатален тест има отстъпка при сключване на договора за съхранение на стволови клетки.
Иначе ориентировъчно за цените:

# 357
Аз пък съм на мнение,че по-красив от бременен корем няма!
Аз лично си спечелих Фотосесия от едно радио. Изобщо не сме предвиждали с мъжа ми да е "бременна". Фотографката ни нави и направи чудеса. Не съм го разголвала,снимките бяха нежни,премерени...и преживяването ще си го помня цял живот. Пък и ще ги показвам на бебока...като поотрасне.
Аз съм твърдо ЗА подобен тип снимки. Това е момент за една майка, който може да не е от най-приятните,от гледна точка на това,че се чувстваме като тюфлеци, но е толкова чакано и желано,че си заслужава да се запази! 🤰😊

# 358
тюфлек е най-подходящата дума хаха

# 359
тюфлек е най-подходящата дума хаха

Аз лично се чувствам тоооочно като тюфлек 🤣

Общи условия

Активация на акаунт