Пубертетът при момичетата – как да подготвим децата? - 13

• 42 050
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Не ми се занимава особено да слагам запетаи и пиша от компютър не съм свикнала съжалявам ако имам някакви грешки

# 496
cardhu,
Няма смисъл. То на компютъра не личи, нали знаеш? После и в мотивационното писмо не личи и т.н. и все другите са виновни.😉

# 497
Използвам чатовете с малката, за да упражнява пукнтоация и правопис. Имаме си закачка, когато има грешки и пиша” не се чете” и тя се сеща, че нещо не таман:) Има ефект, все по рядко бърка.
Вчера ми писала любовен СМС, много мил, с 2-3 грешки:

Искам да се телепортирам при теб и сега да те гушна и да те цункам, да се сгуша под топлото ти майчино крило ,което винаги ще ме закриля и знай аз винаги ще те обичам независимо от растоянието и обстоятелствата ,но съм сигурна ,че на този голям  свят няма да се намери ПО-ДОБРА МИЛА МАЙЧИЦА ОТ ТЕБ.

😅😅🤪🤪🤭😂😂😂❤❤❤❤❤ А?

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 17:23 от JACKLIN*

# 498
Това е много сладко.Да не те интересуват грешките важното е че си разбрала какво пише Simple Smile
защото наистина е многоо мило

# 499
Моята девойка учи  и в българско училище, дистанционно обучение. Пише с грешки все още. През ваканцията съм й приготвила една книжка да преписва. Доказано помага. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 500
cardhu,
Един от най-омразните ми спомени е преписването на книжки през ваканцията, защото имах лош почерк според майка ми. Почерка не го оправих, ама горчилката от това, че аз преписвам, а другите играят през ваканцията още си я нося.
Ох, Цветозарке,
На майката и става мило от всеки жест на детето, ама работодателите, ако не си безценен кадър, предпочитат грамотните.

# 501
Е, Дени, не може само удоволствия. По малко, но редовно. (като при алкохолиците  Joy)
За  писането на  френски това много помогна, разбива ги франсетата на техен терен Stuck Out Tongue Winking Eye. Има време за всичко, при желание.

# 502
Моята превежда от английски на български, първо “Чарли и шоколадовата фабрика”,  полсе една част на Дръндьото, а сега втора част за Чарли мисля.
Не я карам аз, това е метод на госпожата ѝ по английски, превеждат, вадят думи и така.
Полсе обръщат от български на английски същата книжка, което е по- трудно на Жаки.
През лятото по около 2 часа на ден  общо отделя за занимания. И ще има по 1 час седмично, онлайн, пеене и солфеж онлайн. Пенеето по желание, а солфежът от нужда😅🤪
До обяд свършва после плаж и вечерта игри.
Не се оплаква. Засега де, да видим по натам.

# 503
Цветелина, имаш нормално тегло спрямо ръста си. Ако майка ти си позволява да те обижда така,  й обясни, че си в нормите за нормално тегло и ръст.

Движи се, хапвай свежи храни, разхождай се, танцувай и вместо грим се погрижи за кожата си. Вместо да купуваш хайлайтъри и ФДТ, си купи хубава козметика и слънцезащита.

Учи, поддържай тялото, ума, кожа и зъби и ще си в пъти по- красива от намацаните с грим тийнки.

Моята прави cranberry scones 😊 в момента от една корейска ютюбърка.

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 20:03 от Анонимен

# 504
  • София
Цветозара, зарежи тоя хайлайтър, на твоята възраст е смешно, а и надали умееш да се гримираш добре. Спирала за очи и гланц за устни са достатъчни. Цял живот имаш пред теб да се гримираш.

Дени, нямам идея има или няма карантина в момента. Дори бях забравила за съществуването на ковид. Ще получат съобщение в школо с инструкции.

# 505
Тонка, как се държат учителите с Кати? Създават ли някакви проблеми?

# 506
Днес четох, че дете от Пловдив е с шарка, затова от РЗИ са му позволили да е сам в стаята на матурите. Може би и класа на Кати ще са така "изолирани".
Децата ви, които са в 7клас как са емоционално в момента? Днес ми се изправи косата, като ми казаха, че масово майките търсях успокоителни на билкова основа. Чак толкова ли?!

# 507
  • Mars Hotel
Моята седмокласничка е добре, мисля аз. Струва ми се, че аз съм много по-притеснена. Тя си чете Assassin's Creed невъзмутимо, със слушалките на ушите - разбрали сме се, че този уикенд няма да я тормозя да учи. Само в понеделник ще преговори малко по литература и това ще е. Цяла година се скъса от учене, затова й позволявам сега да релаксира.

# 508
Успокоителните да не са за майките?

# 509
Майките са ясни, за децата си вземат успокоителни. Много страшно ми прозвуча, затова питам

Общи условия

Активация на акаунт